Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Tipi Printer

Friedman

Öne çıkan mesajlar

Cd- said:

Samsung ML-1610 (tu)

Ayrıca doldurtabilirsin de kartuşu orijinal kartuş almak istemezsen ama kuruyabiliyo onlar çok uzun süre yazmazsan. Ben 3000 sayfa felan basmıştım ilk kartuşla

Abi toner dedigimiz seyin kurumasi gibi birsey soz konusu degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Toner'in içi toz deil mi ? Soğuk suyla duş öneriyorum sana. Birde gece 12'den önce yat lütfen.

Nerdeyse bütün yeni lazer yazıcıların toner'leri chipli. Tekrar dolum yapılmasın diye, bazılarına üzerinde oynanmış chip takılabilio felan.

Zaten lazer yazıcının fiyatı toner. Yazıcı 125 lira ise toner 115 liradır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Catscratch said:

Toner'in içi toz deil mi ? Soğuk suyla duş öneriyorum sana. Birde gece 12'den önce yat lütfen.

Nerdeyse bütün yeni lazer yazıcıların toner'leri chipli. Tekrar dolum yapılmasın diye, bazılarına üzerinde oynanmış chip takılabilio felan.

Zaten lazer yazıcının fiyatı toner. Yazıcı 125 lira ise toner 115 liradır.

Cok zaman gecmis ama yolunu yordamini anlatayim.

Toner haznesini cikariyorsun, plastik kismin ust tarafindan ufak bir delik acip aldigin toneri dolduruyorsun, koli bandi gibi saglam bir bant ile yapistirip tekrar takiyorsun alete. Catir catir basmaya devam ediyorsun. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

yeniden başlık acmayım dedim

ev tipi bir yazıcı arıyorum ama yazıcılar hakkında en ufak bir fikrim yok,aradıgım pratik olsun,ucuz olsun ve sanırım toner olayı dert oluyormus,lazer yazıcı öneriyorlar o yuzden

samsung 1660 alcam ne diyorsunuz

link

Piyasada bulunan Samsung ML-16** modeli yazicilari gozunu kirpmadan alabilirsin. Samsung'un en iyi urunlerinden biri.

Yeni modellerde extra bir nane cikarmadilarsa toner olayi da yukarda anlattigim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

"nutella yerim" said:

yeniden başlık acmayım dedim

ev tipi bir yazıcı arıyorum ama yazıcılar hakkında en ufak bir fikrim yok,aradıgım pratik olsun,ucuz olsun ve sanırım toner olayı dert oluyormus,lazer yazıcı öneriyorlar o yuzden

samsung 1660 alcam ne diyorsunuz

link

Piyasada bulunan Samsung ML-16** modeli yazicilari gozunu kirpmadan alabilirsin. Samsung'un en iyi urunlerinden biri.

Yeni modellerde extra bir nane cikarmadilarsa toner olayi da yukarda anlattigim gibi.

abi yalnız toneri 111 tl,o da indirimli fiyatı,bu toner bana ne kadar gider ki ?

link
Sosyal ağlarda paylaş

Dumduz text ciktisi aliyorsan 1500-2000 sayfa basiyorsun. Ekonomik mod ile 2000 sayfayi gecen var.

Ama toner bitince gidip yeni kartus almiyorsun iste. 20-25 liraya doldurtuyorsun bir yerde, yine rahat 1000-1500 sayfa basiyorsun.

Ha diyelimki olmadi, aleti bozdun, gidip yenisini aliyosun, bir sonraki toneri baska yerde doldurtuyorsun. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi soyle;

O atip yenisini aldigin kisim tek basina toner barindirmiyor. Ayni zamanda baski yapilmasini saglayan "drum"i ve bazi elektronik devreleri daha iceriyor. Bu yuzden bu kadar pahali sanirim. Diger turlu 15-20bin sayfa baski yapabilecek toner 60$ bisey.

Drum dedigimiz de statik elektrik yuklenerek toneri alip kagidin uzerine birakacak aparat. Baya baya da hassas. En ufak bir cizikte atip yenisini aliyorsun. Bir de bu tip makinalarda omurleri cok uzun degil diye biliyorum. 3-4bin sayfalik baski omru var ama baya baya dayanacagini tahmin ediyorum.

Bu yuzden bu isi yapan yerlerden birine doldurtmak ve denemek baya mantikli.

Ha baktin ki olmadi, adamlarin toneri kotu cikti drum'i cizdi, ya da elektronik devreler calismasini engelledi ya da tasirken dusurdun kirdin durumlarinda da gidip yenisini alirsin drum cartridge'in (link'ini verdigin kartus). Cok cok verdigin fazladan 20 lira olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...