Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Ev için hangi yazıcıyı önerirsiniz. Genelde yazı çıkarılıcak o yüzden siyah kartuşu en makul olan birşey istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 siyah çıkacaksa lazer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yazı çıktı alıcaksan lazer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Fiyat performansa vurduğumuzda evet lazerler iyiymiş. Da 115 lira kartuş sdfdsfsd. Gerçi 1500 sayfa çıkarıyomuş iyi bi rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 115 lira pahalı geliyor ama o fiyata yazabildiği sayfa sayısına bakınca diğer kartuşlara göre kat kat daha uygun. Mürekkep püskürtmeli kartuşlar da pahalı zaten. 10 lira falan sanma onları da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Toner Saving modunda 2000 sayfayi coktan gecmisimdir. Lazer yazici ftw. Samsung ML-1610 var bende. Hatta toner biterken kartusu bi salladim, 200 sayfa daha bastim ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Samsung ML-1610 (tu) Ayrıca doldurtabilirsin de kartuşu orijinal kartuş almak istemezsen ama kuruyabiliyo onlar çok uzun süre yazmazsan. Ben 3000 sayfa felan basmıştım ilk kartuşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Aynı yazıcı var bende de. Çok cici bir şey, ben de tavsiye ederim. Babama da daha sonraki bir tarihte 10TL daha ucuz olduğu için HP almıştım da o sorun çıkartıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Ml-1610 kullanmışlıgım var. baya bi sorunsuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 bahsettiğimiz http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-ml-1660-laser-yazici-/ProductDetails.aspx?productId=bd00112&categoryId=6 bu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ML-1610 bahsettiğimiz. Fiyatı bu gösterdiğinden daha ucuz olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Hepsiburada da bulamadım neyse tmmdır sağolun dediğinizi alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ML-1610 Pederde vardı, bitmiş tonerle 200-300 sayfa çıkarttım, süperdi, peder geri aldı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Muhtemelen ML-1610 üretimden kalkmıştır. 1660 aynı serinin yeni modeli değil ama galiba. Yine de güzele benziyor: http://www.youtube.com/watch?v=myZOxciyqSc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Cd- said: Samsung ML-1610 (tu) Ayrıca doldurtabilirsin de kartuşu orijinal kartuş almak istemezsen ama kuruyabiliyo onlar çok uzun süre yazmazsan. Ben 3000 sayfa felan basmıştım ilk kartuşla Abi toner dedigimiz seyin kurumasi gibi birsey soz konusu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 tonerin içi toz değil zaten? belki nemleniyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Toner'in içi toz deil mi ? Soğuk suyla duş öneriyorum sana. Birde gece 12'den önce yat lütfen. Nerdeyse bütün yeni lazer yazıcıların toner'leri chipli. Tekrar dolum yapılmasın diye, bazılarına üzerinde oynanmış chip takılabilio felan. Zaten lazer yazıcının fiyatı toner. Yazıcı 125 lira ise toner 115 liradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 samsung u bende oneriyorum sana, teknosa da inanilmaz uygun bir kampanya dan almistim 2 sene once. hala sukrediorum o fikrime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yeniden başlık acmayım dedim ev tipi bir yazıcı arıyorum ama yazıcılar hakkında en ufak bir fikrim yok,aradıgım pratik olsun,ucuz olsun ve sanırım toner olayı dert oluyormus,lazer yazıcı öneriyorlar o yuzden samsung 1660 alcam ne diyorsunuz link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Catscratch said: Toner'in içi toz deil mi ? Soğuk suyla duş öneriyorum sana. Birde gece 12'den önce yat lütfen. Nerdeyse bütün yeni lazer yazıcıların toner'leri chipli. Tekrar dolum yapılmasın diye, bazılarına üzerinde oynanmış chip takılabilio felan. Zaten lazer yazıcının fiyatı toner. Yazıcı 125 lira ise toner 115 liradır. Cok zaman gecmis ama yolunu yordamini anlatayim. Toner haznesini cikariyorsun, plastik kismin ust tarafindan ufak bir delik acip aldigin toneri dolduruyorsun, koli bandi gibi saglam bir bant ile yapistirip tekrar takiyorsun alete. Catir catir basmaya devam ediyorsun. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 "nutella yerim" said: yeniden başlık acmayım dedim ev tipi bir yazıcı arıyorum ama yazıcılar hakkında en ufak bir fikrim yok,aradıgım pratik olsun,ucuz olsun ve sanırım toner olayı dert oluyormus,lazer yazıcı öneriyorlar o yuzden samsung 1660 alcam ne diyorsunuz link Piyasada bulunan Samsung ML-16** modeli yazicilari gozunu kirpmadan alabilirsin. Samsung'un en iyi urunlerinden biri. Yeni modellerde extra bir nane cikarmadilarsa toner olayi da yukarda anlattigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 di said: "nutella yerim" said: yeniden başlık acmayım dedim ev tipi bir yazıcı arıyorum ama yazıcılar hakkında en ufak bir fikrim yok,aradıgım pratik olsun,ucuz olsun ve sanırım toner olayı dert oluyormus,lazer yazıcı öneriyorlar o yuzden samsung 1660 alcam ne diyorsunuz link Piyasada bulunan Samsung ML-16** modeli yazicilari gozunu kirpmadan alabilirsin. Samsung'un en iyi urunlerinden biri. Yeni modellerde extra bir nane cikarmadilarsa toner olayi da yukarda anlattigim gibi. abi yalnız toneri 111 tl,o da indirimli fiyatı,bu toner bana ne kadar gider ki ? link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Dumduz text ciktisi aliyorsan 1500-2000 sayfa basiyorsun. Ekonomik mod ile 2000 sayfayi gecen var. Ama toner bitince gidip yeni kartus almiyorsun iste. 20-25 liraya doldurtuyorsun bir yerde, yine rahat 1000-1500 sayfa basiyorsun. Ha diyelimki olmadi, aleti bozdun, gidip yenisini aliyosun, bir sonraki toneri baska yerde doldurtuyorsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yani benim yukarda koydugum link 0 toner linki,toner bitince atmıyoruz yani,gidip dolduruyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Simdi soyle; O atip yenisini aldigin kisim tek basina toner barindirmiyor. Ayni zamanda baski yapilmasini saglayan "drum"i ve bazi elektronik devreleri daha iceriyor. Bu yuzden bu kadar pahali sanirim. Diger turlu 15-20bin sayfa baski yapabilecek toner 60$ bisey. Drum dedigimiz de statik elektrik yuklenerek toneri alip kagidin uzerine birakacak aparat. Baya baya da hassas. En ufak bir cizikte atip yenisini aliyorsun. Bir de bu tip makinalarda omurleri cok uzun degil diye biliyorum. 3-4bin sayfalik baski omru var ama baya baya dayanacagini tahmin ediyorum. Bu yuzden bu isi yapan yerlerden birine doldurtmak ve denemek baya mantikli. Ha baktin ki olmadi, adamlarin toneri kotu cikti drum'i cizdi, ya da elektronik devreler calismasini engelledi ya da tasirken dusurdun kirdin durumlarinda da gidip yenisini alirsin drum cartridge'in (link'ini verdigin kartus). Cok cok verdigin fazladan 20 lira olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar