Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Tekrardan merhabalar. Eski topik patladığı için yeniden bir tane açıyorum. Referans olarak buradan göz atabilirsiniz Artık bir çok pati biliyor ama ben birdaha yazıcam tabi. Wow Paketleri ve Prepaid card satıyorum. Müşterilerimin büyük kısmı patiden ve sağolsunlar baya hayırlı müşteriler ve güvenli, içimiz rahat alış-veriş oluyor. :) Fiyat Listesi http://www.rpg-heaven.com/images/world_of_warcraft_pre_paid_game_card_60.png 60 Days Pre-Paid Game Card (2 aylık) : 40,00 TL WOW Klasik Paket Cd Key + 1 Ay Oynama Süresi : 16,00 TL WOW The Burning Crusade Expansion Cd Key : 16,00 TL WOW Wrath of the Lich King Expansion Cd Key : 32,00 TL not: fiyatlarımı gerçekten indirdiğimi görmek için http://www.wowmarketim.com 'a bakabilirsiniz :) Ödeme şekli Garanti Hesap Numaramız Şube No: 060 HesapNo: 6660458 Hasan ELMAS Eskişehir PTT Hesap Numaramız (kredi kartı yoksa ideal) No: 5557227 / Hasan ELMAS Eskişehir Merkez Ödeme yaptıktan sonra msnden dürter, telefondan mesaj çeker veya ararsanız, genellikle 10 dakika içinde CD keylerinizi size ulaştırabiliyorum. İçiniz rahat olsun diye özellikle preapdilerde kodun yanında scanlanmış resmi de yolluyorum. Hafta sonları toptancım olmadığı için ben de yokum. Hafta içi 6 ya kadar havale/eft vs müsaittir :) posta ve messenger [email protected] telefonum 0544 590 51 53 Teşekkür ediyorum. Epicleriniz bol olsun. Special thanks to Gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 (tu) Alisi verisi kuvvetli bir arkadasimiz. Esnaf olarak yani =P Gonul rahatligiyla alis-veris yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kendim ve arkadaşlarıma sorunsuz aldım oyunları, 2 ayda bir game card da alıyorum sorunsuz gerçekleşiyo memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 toptancıdan kaynaklı küçük bi gecikme ile aldım oyunu, girdim de wotlk ve play time güzel oldu valla. toptancı noluyo oran buran oynuo tezahüratlarına maruz kaldı ama biraz :P bir de şey tatile fln gitmiceksin dimi tekrar bizden daha alcaklar war senden alırız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 wotlk ve prepaid alacam ben de ekledim msni güzel bir hizmet saol Dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bi de havaleyi de garanti'den çıktım internet şubesinden, 80 kuruş işlem ücreti aldılar şaşırdım daha çok bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yav nerdesın wotlk oynıcam oynayamıorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Eve ulaştım, baya bi gitmiyorum biyere raad olun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deepmelankoli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hasana burdan teşekür ederim ilgine gerçektende çok hızlı çalışıyor ben postaneden havale yolu ile yaptım haveleyi yaptıktan 10 dk sonra maile ile yoladı gamekart şifresini herşey sonuna kadar sağlam arkadaşlar tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 saol , adım Dinan bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Dinan Wow satışı konusunda Türkiye'deki en güvenilir yerlerden birisidir. Satışta başarılar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ben de bugün Dinan'dan wotlk ve prepaid aldım, sorunsuz bi alışveriş oldu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Arkadaşlar bende wotlk aldım ve sorunsuz.. Arkadaşı daha öncede takip ettiğim için gözüm kapalı güvendim zaten herhangi bir sorun yaşa(ya)mazsınız. :) ve burdan ankara hacettepe ünideki ip ban'ın kaldırılmasını haykırıyorum! fizbağn! tamam. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 gecen hafta aldim bende, gayet uygun ve hizliydi. tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 wotlk yi aalamamıştım ama prepaidi aldım :) güven içinde tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bi sıkıntı yaşayan olursa haber versin Dinan'la ilgili. Oyunda ilgilenirim kendisiyle :D Şaka maka adam şirket oldu lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ehuh teşekkür ederim lâyık olmaya çalışıyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bende gamecard aldım, tavsiye (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bir kez daha dinan'a teşekkür ediyorum :) akşama norhtrend'de sürtmeye başlayabilirim artık ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bide gold işine gir araba çek altına hacıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Yeterli farmer bulamadım , biraz araştırmıştım aslında :P çevrem geniş değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Cata`lari ne zaman getiriyorsun Dinan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Kataları sipariş verdim. Yani adamlara dedim ki cataclysmin C'sini duyduğunuz an getiriyosunuz bana diye. kısmet. En ucuz bende olacak görüsünüz!!1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tmmdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Box isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar