Mal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 aklımda iki senedir bir proje var. php ajax mysql bilen takım arkadaşı arıyorum. yapılacak iş sözlük uygulamalarına benziyor ama daha basit. ben tasarımdan sorumlu olcam oda yazılım kısmından. ilgilenen varsa mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Gonullu mu yoksa bir ucret soz konusu mu ? Is arayan arkadasim var bolca. Detay alabilirsem duruma gore kendilerine iletebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ortak olarak arıyorum daha çok. projeyi başlatıp beraber yürütebileceğim biri. tutarsa zaten siteden elde edilecek gelir beraber hawaiye tatile gitmeye yetecek kadar iyi olur :) coder la konuşuyorum şimdi msnden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 nickin güven konusunda şüpheye düşürüyor insanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mal said: ...projeyi başlatıp beraber yürütebileceğim biri. tutarsa zaten siteden elde edilecek gelir beraber hawaiye tatile gitmeye yetecek kadar iyi olur... hıhı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar