Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 quuq said: bir iki saat önce geçtim 8 mbit internete.anında bağlantı koptu ,müşteri hizmetlerini aramadan gelmedi ve 2mbit bağlantı gözüküyor şuan. Hat ve sinyal kalitesiyle alakalı o. Yani sana 8 mbit bağlantı verirlerse sinyal seviyen düşüyor, düşük sinyal yüzünden zırt pırt bağlantın kopmaya, hatta hiç bağlanmamaya başlıyor bir süre sonra. Bağlantı hızı düştükçe sinyal seviyesi artıyor, onlar da bağlantı hızını, sinyal seviyesinin makul olduğu bir yere indiriyorlar. Bağlantı 8mbit değil zaten, 8mbit'e kadar. Hat ve santrale uzaklığınıza göre 1mbite kadar düşebilir bunun hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Benim de 7.2mbit ama pek şikayetçi değilim durumumdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bende bi şansımı deneyeyim diyorum kadıköy de bkalım ne olucak hızı bu arada neti 1 mbit limitsiz tarifede açtıralı 1 ay olmadı online işlem merkezinden netlimitsize geçsem faturaya ekstra 4 ytl dışında ücret binecek mi? bide netten geçince çat diye bağlantı geliyomu yoksa 1 gün bekliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 netten geçince çat diye geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 fatura nasıl geliyor asıl soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şu an 18 gb oldu hala 8mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 2 aydır kullanıyorum. download manyağı oldum ama yok kesmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sw0d said: fatura nasıl geliyor asıl soru 49,50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ayın 22 si gibi geçtim ben 1mbit sınırsız vardı 45 lira ödedim faturayı . bakalım bu ay kaç gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 http://img85.imageshack.us/img85/1088/hebele.png nazar değmesin düşmüyor, ha bi kere düşürdüler onun da yöntemi var tekrar düzeltebiliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yöntemi anlatsana aga nolur nolmaz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 modem resetleyince geçiyomuş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 eet modem resliyince düzeliyor tt amcalar sistem yapmamıslar daha, zaten benimkinide muhtemelen el ile düşürdülerdi arayıp bir sürü dert yanmıştım adamlara sonra düşürmüşlerdi zdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Eralp said: Benim de 7.2mbit ama pek şikayetçi değilim durumumdan :) speedtestte 7.2 çıktıysa zaten altyapı dsl teknolojisi vb kayıplardan dolayı verecekleri max değer o. 8 diyenlerin çoğu da bu ayarda takılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Son 3 gün falan, abanıyorum download'a. 30gb falan eder heralde. 1 gün kala falan hızımı düşürürlerse buradaki herkese çok sinirlencem (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ara hızlara düşürürler mi ki? Çok güzel 7.3lerdeyken 3 mbite düştü, dl hızım da 500klardan 150klara düştü bi anda. Düşürmesinler siz 100 çekiyosunuz bişey olmuyo ay sonu zaten daha 20 çektim hemen düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ya bu TTNet'i akşam 22.00'de falan arayıp tarife değişikliği yapabiliyor muyuz, yoksa 9-17 arası mı arayacağız illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Biz akşam 8 gibi yapmıştık sanırım. En azından 17'den sonra oluyo orası kesin, annem 18den önce evde olmuyo zaten =D yani onun adına kayıtlıydı o aradı halletti, işte 8-9 civarıydı. 24 saat bile olabilir belki (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Tarife değişikliği için hat sahibinin olması mı gerekiyor ki? Hat babamın adına kayıtlı, ben zırt pırt tarife değiştiriyordum bir dönem, kimse de "Sen git baban gelsin" demedi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Yok belli başlı bilgileri biliyorsan değiştirirsin de annem şifre vs. bilgilerini masamı temizlerken kaybettiği için kendisi arayıp önce onları öğrenip sonra değiştirmek durumunda kalmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yok ya online işlemler sistemi degişti yeni kayıtta ttnet kullanıcı adını şu modeme girilen bide şifresini soruyorlar sadece.sonra login olurken kayıtta belirttigin mail adresinle giriş yapıp anında tarife değiştirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Seceba said: valla ben 10-15 yıldır üyeyim adsl'e 2 yıllık tahattüte fln gerek yoktur heralde yane direk internetten geçtim ben 15 yıl oldu mu ya adsl'in geldiği? zaman çok çavuk geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben tam olarak 27 yıldır kullanıyorum sorun yok rahat olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://hiztesti.ttnet.com.tr/ beyler burdan test yapınca sizin kaç çıkıyo dl/ul hızınız (netlimitsiz tarifesinde olanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bende 3.2mbt çıkıyor kadıköy merkezde oturuyorum ama adsl programında gözüken o ki bağlantı adım olarak SE KARTAL HUAWEİ yazıyor bu telekom saolsun beni kadıköyden taa kartala bağladığı için mi durum böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar