Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 merak ediyorum sipeyskeyk acaba son konuşmalarıyla daha itici olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Abi bi ada olsun istedim hep kendimin. Orada kendi ilkel devletimi kuriyim yontma taş devrinden başliyim istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 olabiliyorum valla. bu özen göstermemiş halim, bir de itici olmaya çalışsam sen gör şenliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Kadınların para için sizi kullanmasını sevgi sanıyorsanız siz daha büyük losersınız ya, troll değilse trajik ama sipeysin trollediğini umuyorum. Ve evet nilin dediği gibi düzgün kadın çıkmamıştır karşınıza bunları inanarak söylüyorsanız. Para için kullanılmayı sevgi sanıp ürettiğnizi argümanın komikliğine girmiyorum bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ya o zaman şöyle yapalım, siz gerçek dünyaya döndüğünüzde konuşalım, ok? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hasbin allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 parasız aşk olduğuna inanmayın lan sene 2010 oldu. sen bi kadını mutlu etmek istiyosan ona hediyeler alcaksın onu güzel yerlerde yaşatcaksın.Fakir edebiyatı yapıpta " Biz böyle mutluyuz birbirimize sahibiz akşam yemeğinde birbirimizi yesek te olur " yapmıyıcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 al iste bot bile iki saniyede pes etti. [spo] Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. param var Rahat bir yaşam sürüyorsundur. evet anladım gücde var sürekli böyle konuşuyorsan iletişim çağında yalnızlığa mahkum biri olmalısın. cok kabasin ben mi sen mi? sen beni şımartacaksın, anlaşıldı :) simarma şımarmam ben, korkma. ha ben kimseden korkmam korkularımızla yüzleşmemiz gerekiyor bazen cici korkmuyorum bi dakka, önce msn adresimi vereyim de ekle: mer [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben bu arada paran olunca sevilirsin demedim nillepciğim. Paran varsa diye yanında olacak insan ayrı, parası olan iyi yaşayan güçlü bir erkeği severek yanında olmak ayrı. Biri hayat kadınlığı, diğeri ise kadınlığın doğal getirisi; güce tapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tipe gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 önce bi kendinize yetin. sonra kadinlara yetersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 her kadın, istisnasız HER kadın güçlü, dış görünüşü düzgün, çevresinde sözü geçen güçlü bir erkekten etkilenir. Lütfen ama aşk? ya sevgi? bizimki ilk görüşteydi? benim için önemli olan iç güzellik :) gibi bahanelerle gelmeyin zira arkadaş demiş, sene 2010. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gidin bi temiz nefes alin gelin. http://img529.imageshack.us/img529/5272/womanratingv2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Yok ikisi de aynı şey sipeysciğim, sevgi duygusal bağlarla, karakterlerle olur, gerçek dünyada güce tapan insanların çokluğundan dolayı az rastlanır ama yok demek değildir. Bir kadının bir erkeği sadece gücü ve parası için sevdiğini sanması da hayat kadınlığıyla eşdeğer bir şeydir zaten. Karakterler sevilir, sevilmez. Para ve güç bunların yanında tuzdur biberdir. Önceliği yanlış veren sevmeyi bilmiyordur ve sevgisi değersizdir. Yani sadece paran var ve gücün var diye seni seven kadın aslında sevmiyordur ve dünyanın en eski mesleğini unofficial olarak yapıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 tezimi bilimsel verilerle desteklediğin için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aşk-ı maddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Çok rezilsiniz ya, bu kafayla anca zengin olarak yanınıza kalifiye kadın çekersiniz zaten. Onlar da kullanır atar, true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 konu hangi cümleden sonra çatışma haline geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ya da bi kadına çok güzel ve rahat bir hayat yaşatılır. Parasız ne aşk olur ne sağlık olur ne karnın doyar ne karın doyar ne çocuğun okur ne çocuğun doyar ne kafan rahat olur. Kapitalizm dünyasında yaşıyoruz lan aşk dünyasında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 rica ederim. gerceklerin ucu sivridir ve dokundugunda aci verir. bazilari bunu inanmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ne kadar yaşıyorsunuz gerçek hayatı çok merak ediyorum, hala okuyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Friedman said: Ya da bi kadına çok güzel ve rahat bir hayat yaşatılır çok güzel ve rahat bir hayat yaşatılır da kadının senin yanında olma sebebi sadece para ve güçse sevgiye sahip değilsindir, öyle olduktan sonra da benim için pek bir anlamı yok geri kalan şeylerin. Demode bir romantikim ama soyum tükenmedi çok şükür benim gibi başka insanlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nileppezdel said: Yok ikisi de aynı şey sipeysciğim, sevgi duygusal bağlarla, karakterlerle olur, gerçek dünyada güce tapan insanların çokluğundan dolayı az rastlanır ama yok demek değildir. Bir kadının bir erkeği sadece gücü ve parası için sevdiğini sanması da hayat kadınlığıyla eşdeğer bir şeydir zaten. Karakterler sevilir, sevilmez. Para ve güç bunların yanında tuzdur biberdir. Önceliği yanlış veren sevmeyi bilmiyordur ve sevgisi değersizdir. Yani sadece paran var ve gücün var diye seni seven kadın aslında sevmiyordur ve dünyanın en eski mesleğini unofficial olarak yapıyordur arada çok ince bir çizgi var. kadın bunun parası var vs. sevmiyorum ama bunlar için yanında olayım derse, hayat kadınlığına girer ki bunu daha önce söyledim. benim demek istediğim, şuanki modern dünyada bir kadının bir erkeği gerçekten sevmesi için önemli bir etkendir diyorum. kadınlar yanında adam gibi adam ister, bu parayla olmaz tamam, ne hıyarlar var tonla parası olan ama toplumda "Güçlü" olarak adlandırılan erkekler mutlaka maddi manevi "başarılı" erkeklerdir, ve kadınlar da bu tür erkeklere karşı daha ilgilidirler. yani bunu anlamak neden bu kadar zor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeys haklı beyler param var yakısıklıyım kızlar bana hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi sexle sevgiyi karıştırıyosunuz diycem, sonra sene 2010 herşey sex değil mi diycek sipeys o yüzden demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar