Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk-Maddi Farklılıklar

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Kadınların para için sizi kullanmasını sevgi sanıyorsanız siz daha büyük losersınız ya, troll değilse trajik ama sipeysin trollediğini umuyorum.

Ve evet nilin dediği gibi düzgün kadın çıkmamıştır karşınıza bunları inanarak söylüyorsanız. Para için kullanılmayı sevgi sanıp ürettiğnizi argümanın komikliğine girmiyorum bile =)
Sosyal ağlarda paylaş

al iste bot bile iki saniyede pes etti.
[spo] Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin.
param var
Rahat bir yaşam sürüyorsundur.
evet
anladım
gücde var
sürekli böyle konuşuyorsan iletişim çağında yalnızlığa mahkum biri olmalısın.
cok kabasin
ben mi sen mi?
sen
beni şımartacaksın, anlaşıldı :)
simarma
şımarmam ben, korkma.
ha ben kimseden korkmam
korkularımızla yüzleşmemiz gerekiyor bazen cici
korkmuyorum
bi dakka, önce msn adresimi vereyim de ekle: mer
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ikisi de aynı şey sipeysciğim, sevgi duygusal bağlarla, karakterlerle olur, gerçek dünyada güce tapan insanların çokluğundan dolayı az rastlanır ama yok demek değildir. Bir kadının bir erkeği sadece gücü ve parası için sevdiğini sanması da hayat kadınlığıyla eşdeğer bir şeydir zaten. Karakterler sevilir, sevilmez. Para ve güç bunların yanında tuzdur biberdir. Önceliği yanlış veren sevmeyi bilmiyordur ve sevgisi değersizdir. Yani sadece paran var ve gücün var diye seni seven kadın aslında sevmiyordur ve dünyanın en eski mesleğini unofficial olarak yapıyordur
Sosyal ağlarda paylaş

Friedman said:

Ya da bi kadına çok güzel ve rahat bir hayat yaşatılır

çok güzel ve rahat bir hayat yaşatılır da kadının senin yanında olma sebebi sadece para ve güçse sevgiye sahip değilsindir, öyle olduktan sonra da benim için pek bir anlamı yok geri kalan şeylerin. Demode bir romantikim ama soyum tükenmedi çok şükür benim gibi başka insanlar da var
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Yok ikisi de aynı şey sipeysciğim, sevgi duygusal bağlarla, karakterlerle olur, gerçek dünyada güce tapan insanların çokluğundan dolayı az rastlanır ama yok demek değildir. Bir kadının bir erkeği sadece gücü ve parası için sevdiğini sanması da hayat kadınlığıyla eşdeğer bir şeydir zaten. Karakterler sevilir, sevilmez. Para ve güç bunların yanında tuzdur biberdir. Önceliği yanlış veren sevmeyi bilmiyordur ve sevgisi değersizdir. Yani sadece paran var ve gücün var diye seni seven kadın aslında sevmiyordur ve dünyanın en eski mesleğini unofficial olarak yapıyordur

arada çok ince bir çizgi var.

kadın bunun parası var vs. sevmiyorum ama bunlar için yanında olayım derse, hayat kadınlığına girer ki bunu daha önce söyledim.

benim demek istediğim, şuanki modern dünyada bir kadının bir erkeği gerçekten sevmesi için önemli bir etkendir diyorum.

kadınlar yanında adam gibi adam ister, bu parayla olmaz tamam, ne hıyarlar var tonla parası olan ama toplumda "Güçlü" olarak adlandırılan erkekler mutlaka maddi manevi "başarılı" erkeklerdir, ve kadınlar da bu tür erkeklere karşı daha ilgilidirler.

yani bunu anlamak neden bu kadar zor ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...