Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk-Maddi Farklılıklar

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Bir tane filozof balıkçı bul, kayıkların arasında içsin böyle akşamları. Hayat üzerine, kadınlar üzerine envai çeşit laf bilsin, sen vuvuzela desen o "hayat vuvuzela gibidir, çalmasını bilene hoş gelir" gibi. Sonra onunla kanka ol, sonra kız arkadaşınla akşamları oraya takılın hem adam yüce gönüllüdür, çilingir sofrasını sizinle paylaşır paran cebinde kalır, hem kız arakadaşın vay benim koçyiğidim ne gader marjinal, hassas, duyarlı ve alengirli biriymişde böyle gönül dostu insanlarla takılıyor desin.

Bir taşla iki kuş vurursun.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman mesela, pikniğe çıkın sürekli. Bir tane sepet bul birde kareli mavi bir örtü 4x4 ebetında, içine şarap, iki tanede sandviç uydur evde, peynir zeytin koy içine (çekirdeklerini çıkar). Dere tepe pikniğe vurun, piknik yapmadığınız imarlı-imarsız, iskanlı-iskansız metrekara bırakmıyın tatil beldesinde.

Hem romantik olursun, hemde paran yine cebinde kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

e evet. bütcenize göre hareket edin. yani sen onun bütcesine göre hareket etme. anlayis göstermesi gereken o.

hem bi kiz icin, ne kadar iyi olursa olsun, anne- baba parasini carcur etmek hos degil.
kendin oku, kendin kazan. o zaman istedigin kadar harca.
ben rahatsiz olurdum sahsen. o acidan.

önemli olan beraber olmaniz degil mi zaten. gururu bi kenara birak, onla da konus o kadar pahali yerlere gitmeyelim diye misal.
korkma yani, kabul etmezse seve seve vazgecceksin^^

aksi takdirde tek fedakarlik yapan sen olursun, birak o da yapsin.
asil o zaman ''iliski'' olur bu.
Sosyal ağlarda paylaş

kardes birebir aynisini yasadim, diyebilirim zamaninda.

su anda isin tadini cikar, keyfini sur.
benim durumumda aile les sonradan gorme ve acaip paragoz du.
beterdi yani..

o yuzden aile sorun cikardi.. zaten sonra bizimkilerde cikardi.. nihayetinde is olmadi..

yani bu gibi durumlarda sen veya o sorun etmezsiniz zaten, etmemelisiniz de.. eglenir gidersiniz.. hic takilma bile..
eger yarin bi gun is ciddiye binmeye niyetlenirse o zaman direk ailesinin onune getir mevzuyu gor bakalim nasil davranicaklar.
ona gore karar ver..

simdi bunlar icin dert etme kendine..
zaman icinde taksit taksit karsilasabilecegin sorunlar icin, simdiden pesin odemeye calisip gereksiz yere bunaltma kendini
Sosyal ağlarda paylaş

@vanilyam söylediği cümleyi yazdım işte :D açıkça konuştuktan sonra ve düzgün istediğim gibi devam ediyoruz sanırım benim kuruntum sadece.

ailesini bilmiyorum şimdilik çocuklarını düzgün yetiştirmişler bunu diyebilirim.

Hee pikniğe gidilcek bi yerde değilim yok piknik yeri yakında :D
Sosyal ağlarda paylaş

unutma senaryon hazır olmalı

krizle beraber fabrikalarımızı kapattık işte bi evimiz bi yazlıgımız arabamız kaldı şirketler gitti.ilk başta bu diyalogla girersen ondan sonra tasarruflu genç rolu ile kızı daha makul yerlere götürürsün ve sürekli gezmiş olursun :)

fakir ama gururluyu oynarsan tekme yemen uzun sürmez :).kendi kendine tekme atarsın yani.genç insanların öyle triplere girmesine gerek yok evlenmiceksiniz ztn

pembe yalanlar olmadan olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

unutma senaryon hazır olmalı

krizle beraber fabrikalarımızı kapattık işte bi evimiz bi yazlıgımız arabamız kaldı şirketler gitti.ilk başta bu diyalogla girersen ondan sonra tasarruflu genç rolu ile kızı daha makul yerlere götürürsün ve sürekli gezmiş olursun :)

fakir ama gururluyu oynarsan tekme yemen uzun sürmez :).kendi kendine tekme atarsın yani.genç insanların öyle triplere girmesine gerek yok evlenmiceksiniz ztn

pembe yalanlar olmadan olmaz

of bi kiz veya herangi birisi icin bu kadar düsülmez.
lüt
fen.
Sosyal ağlarda paylaş

At bul bir yerden, sahilde üstün çıplak, dizlerine kadar sıyrılmış pantolon ile ata bin sabah erken saatlerde. Bir şekilde kız arkadaşının seni görmesini sağla.

Yanına yaklaşıp atından inmeden, tek kolunla tut çek atının terkisine at ve hikayene başla konyada haramız vardı. Atlar arasında geçti çocukluğum de, dedemin kumar alışkanlığı vardı, bir gece eldekini avucundaki kumarda kaybetti, giden paraya üzülmedim de paranın insan hayatına getirdiği belaları çok genş yaşda tatdım de (burayı vurgula iyice), yinede atlardan özellikle yarıçıplak şekilde zağar gibi sabahın köründe ata binme huyumdan vazgeçemedim de.

Sonra dörtnala kaldır atını, en yakın börekçiye hem kahvaltı ucuza gelir paran cebinde kalır, hemde romantik hayvansever bir insan olarak aklını alırsın nazlı yarinin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...