Law Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Bir tane filozof balıkçı bul, kayıkların arasında içsin böyle akşamları. Hayat üzerine, kadınlar üzerine envai çeşit laf bilsin, sen vuvuzela desen o "hayat vuvuzela gibidir, çalmasını bilene hoş gelir" gibi. Sonra onunla kanka ol, sonra kız arkadaşınla akşamları oraya takılın hem adam yüce gönüllüdür, çilingir sofrasını sizinle paylaşır paran cebinde kalır, hem kız arakadaşın vay benim koçyiğidim ne gader marjinal, hassas, duyarlı ve alengirli biriymişde böyle gönül dostu insanlarla takılıyor desin. Bir taşla iki kuş vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Buldum bi herif balıkçı.Hem fakir hem alkolik çıktı o da masraflıydı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ya abi kusura bakma da mutluluk popona batmış, macera arıyorsun karşındaki vatandaş dert etmiyor, sen de çöpçü değilsin neticede, nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 O zaman mesela, pikniğe çıkın sürekli. Bir tane sepet bul birde kareli mavi bir örtü 4x4 ebetında, içine şarap, iki tanede sandviç uydur evde, peynir zeytin koy içine (çekirdeklerini çıkar). Dere tepe pikniğe vurun, piknik yapmadığınız imarlı-imarsız, iskanlı-iskansız metrekara bırakmıyın tatil beldesinde. Hem romantik olursun, hemde paran yine cebinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 e evet. bütcenize göre hareket edin. yani sen onun bütcesine göre hareket etme. anlayis göstermesi gereken o. hem bi kiz icin, ne kadar iyi olursa olsun, anne- baba parasini carcur etmek hos degil. kendin oku, kendin kazan. o zaman istedigin kadar harca. ben rahatsiz olurdum sahsen. o acidan. önemli olan beraber olmaniz degil mi zaten. gururu bi kenara birak, onla da konus o kadar pahali yerlere gitmeyelim diye misal. korkma yani, kabul etmezse seve seve vazgecceksin^^ aksi takdirde tek fedakarlik yapan sen olursun, birak o da yapsin. asil o zaman ''iliski'' olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sibelcan said: tipine kendine güveniyorsan gayet güzel yürür bu iş. ama sen böyle ezik triplerine girersen yarın biter. fede bilir mesela, serena ile dan ilişkisi gayet iyiydi. nerden çıktı lan bu. mehmet coşkundeniz miyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 kardes birebir aynisini yasadim, diyebilirim zamaninda. su anda isin tadini cikar, keyfini sur. benim durumumda aile les sonradan gorme ve acaip paragoz du. beterdi yani.. o yuzden aile sorun cikardi.. zaten sonra bizimkilerde cikardi.. nihayetinde is olmadi.. yani bu gibi durumlarda sen veya o sorun etmezsiniz zaten, etmemelisiniz de.. eglenir gidersiniz.. hic takilma bile.. eger yarin bi gun is ciddiye binmeye niyetlenirse o zaman direk ailesinin onune getir mevzuyu gor bakalim nasil davranicaklar. ona gore karar ver.. simdi bunlar icin dert etme kendine.. zaman icinde taksit taksit karsilasabilecegin sorunlar icin, simdiden pesin odemeye calisip gereksiz yere bunaltma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Law said: ...(çekirdeklerini çıkar)... sakın ha bu noktayı atlama. formül tamamen geri teper yoksa. Kız gidip romantik muhabbetin arasında PHUUUUU diye çekirdek fırlatırsa hayatının dumurunu yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 @vanilyam söylediği cümleyi yazdım işte :D açıkça konuştuktan sonra ve düzgün istediğim gibi devam ediyoruz sanırım benim kuruntum sadece. ailesini bilmiyorum şimdilik çocuklarını düzgün yetiştirmişler bunu diyebilirim. Hee pikniğe gidilcek bi yerde değilim yok piknik yeri yakında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 iyi iyi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 unutma senaryon hazır olmalı krizle beraber fabrikalarımızı kapattık işte bi evimiz bi yazlıgımız arabamız kaldı şirketler gitti.ilk başta bu diyalogla girersen ondan sonra tasarruflu genç rolu ile kızı daha makul yerlere götürürsün ve sürekli gezmiş olursun :) fakir ama gururluyu oynarsan tekme yemen uzun sürmez :).kendi kendine tekme atarsın yani.genç insanların öyle triplere girmesine gerek yok evlenmiceksiniz ztn pembe yalanlar olmadan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ben iç güveysi olmak istiyom ya. fabrikatör kızı bulayım hemen basçam nikahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Red said: unutma senaryon hazır olmalı krizle beraber fabrikalarımızı kapattık işte bi evimiz bi yazlıgımız arabamız kaldı şirketler gitti.ilk başta bu diyalogla girersen ondan sonra tasarruflu genç rolu ile kızı daha makul yerlere götürürsün ve sürekli gezmiş olursun :) fakir ama gururluyu oynarsan tekme yemen uzun sürmez :).kendi kendine tekme atarsın yani.genç insanların öyle triplere girmesine gerek yok evlenmiceksiniz ztn pembe yalanlar olmadan olmaz of bi kiz veya herangi birisi icin bu kadar düsülmez. lüt fen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 At bul bir yerden, sahilde üstün çıplak, dizlerine kadar sıyrılmış pantolon ile ata bin sabah erken saatlerde. Bir şekilde kız arkadaşının seni görmesini sağla. Yanına yaklaşıp atından inmeden, tek kolunla tut çek atının terkisine at ve hikayene başla konyada haramız vardı. Atlar arasında geçti çocukluğum de, dedemin kumar alışkanlığı vardı, bir gece eldekini avucundaki kumarda kaybetti, giden paraya üzülmedim de paranın insan hayatına getirdiği belaları çok genş yaşda tatdım de (burayı vurgula iyice), yinede atlardan özellikle yarıçıplak şekilde zağar gibi sabahın köründe ata binme huyumdan vazgeçemedim de. Sonra dörtnala kaldır atını, en yakın börekçiye hem kahvaltı ucuza gelir paran cebinde kalır, hemde romantik hayvansever bir insan olarak aklını alırsın nazlı yarinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ahhahahahahahahhaha tamam tamam trolleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 at iyi fikir. benzin derdi de yok. izmirde gezilir valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Atakentte geziyolar true story asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Law said: romantik hayvansever bir insan olarak aklını alırsın nazlı yarinin evet sonra nasilolsa ''nazli yarim fena saldi'' gibi bi sebepten, soguyup birakirsin kizi. raadol. http://www.izlesene.com/video/amator-resul-balay-nazli-yarim-haber-salmis/1071036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi şu güzel topiği osuruğa bağladın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ne var. bunlar da günümüz iliskilerinin acimasiz gercekleri. en kötü ihtimalle shut up woman, get on my horse dersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi kızlar osurmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 al iste. üc vakte kader iliskin bu sebepten dolayi bitecek Tolga. bi gün burnunun diregi kirilinca.. kizlar osurmaz dersin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 allah daha büyük dert vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 neyse çikin muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar