sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BU DA MI GOL DEĞİL ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 para coksa ayrılıga bahanede cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dadada said: nil ve muayyen-day mesajları. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 vaniLLe said: Seele said: cybersex yapan bir insansin hangi sevgiden bahsediyorsun :D adam dürüst en azindan senin 10 postundan 7si ''SEKS YAPTIM, NAZLI YARIM VERMEDI'' icerikli. birak da bahsetsin sevgiden. sen seksten bahsetmeye devam et. seks yaptiysam zaten nazli yarim bana vermistir. kendinle celisme kücügüm. ayrica seks istersek almasini biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 vermezlerse de zorla alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kafasına vurur saçlarından sürükleyerek götürürz evelallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 şimdi gidin buradan, bu başlık maddiyatçı, ruhsuz, sevgi-aşk nedir bilmeyen, mutluluğu paraya indirgemiş yüzeysel insanlar tarafından ele geçirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: vermezlerse de zorla alırız. yok asla zorla güzellik olmaz. tatli dil yilani deliginden cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: tatli dil yilani deliginden cikarir. EHEHEHEH KIPS KIPS EHEHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: vaniLLe said: Seele said: cybersex yapan bir insansin hangi sevgiden bahsediyorsun :D adam dürüst en azindan senin 10 postundan 7si ''SEKS YAPTIM, NAZLI YARIM VERMEDI'' icerikli. birak da bahsetsin sevgiden. sen seksten bahsetmeye devam et. seks yaptiysam zaten nazli yarim bana vermistir. kendinle celisme kücügüm. ayrica seks istersek almasini biliriz. kendinle celisen ben degilim, senin caresizligin postlara yansimis heralde.^^ vermedi bidi bidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 halbuysa ne güzel şeylerden bahsediyorduk, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ilk posta sadece "vermedi" yazmisim. sen ne anladin bu sözden. Icin fesat kiz senin. Biraz daha okusaydin iki post altta söyle yaziyor. "vermedi insan en azindan sorar dondurma yermisin diye nezaketen de olsa. hayir zaten yalamicam." diger post ise dondurma yalamaktan kaynakli biliyorsun son zamanlar hava cok sicakti. Lütfen benim hakkimda böyle düsünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 scdsadsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 vaniLLe said: :D ayrica yalamayi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bazı erkeklerin zengin olması da yetmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Seele said: vaniLLe said: :D ayrica yalamayi sevmiyorum. banane lan, istersen sex gurusu ol alamanyanin bahti diyarlarinda. http://www.youtube.com/watch?v=UDK2qEANV9o chori choori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Erkekler samimi gercekci. Katakulli yok. yüzde 60 dis görünüs yüzde 30 o kisiyle sevisebilme ihtimali. %90 oh mis daha ne olsun. http://img811.imageshack.us/img811/9043/1chartmw.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Özetlersek Erkek = seks , Kadın = para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Gider kanunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Özetlersek 2010 insanları çok sığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bide söyle bisi var Oscar Wilde said: Wer eine gute, verständige und schöne Frau sucht, sucht nicht eine, sondern drei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hmmffs hmmffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aga herşeyin bi dönemi vardır. aşkın dönemi çoktan geçti. şimdiki trend savaş, güç ve para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bari türkceye cevir hanzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar