Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Arkadaşla araştırdık ama bulamadık.Xp'de nereden ip numaramızı öğrenebiliriz bilen var mı acaba ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Run > cmd > ipconfig[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bağlantına tıkla ayrıntılarda yazması lazım[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bir de kendimi visual basic programcısı gibi hissetmeme neden olan bi yöntem var; http://www.ipadresimne.com/[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 şimdi benim olayım şu ki, network kartına bağlı adsl modem kullanıyorum win xp'de, dediğiniz yöntem maalesef network kartını ayarladığım ip'yi gösteriyor. şu siteye gitmekten daha pratik bir yöntemi olsa gerek?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ipconfig /all ??[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Sam, 14 Ağustos 2004 18:19 tarihinde demiş ki: şimdi benim olayım şu ki, network kartına bağlı adsl modem kullanıyorum win xp'de, dediğiniz yöntem maalesef network kartını ayarladığım ip'yi gösteriyor. şu siteye gitmekten daha pratik bir yöntemi olsa gerek? CMD de ipconfig yazarsan asagidaki gibi bi tablo cikmasi lazim sam, bende de network karti üstünden DSL bagli...Ve asagida koyu renkle yazan satir senin gercek IP ni gösterir Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : xxx.xxx.xxx.xx Subnet Mask . . . . . . . . . . . : xxx.xxx.x.x Default Gateway . . . . . . . . . : PPP adapter T-Online: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : xx.xxx.xxx.xx Subnet Mask . . . . . . . . . . . : xxx.xxx.xxx.xxx Default Gateway . . . . . . . . . : xx.xxx.xxx.xx[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ipconfig /all Internal Firewall olan çoğu modemde işe yaramaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 @sam modemin ayarlarındaki status olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ipconfig'le olmuyor, modeme özel ayarladığım ip'yi gösteriyor. herhalde cat'in dediği olay.. arthur'un söylediği şekilde görülebiliyormuş, o da iş görür..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Win Xp'de IP sorunu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arc Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ipconfig /all ??[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Sam, 14 Ağustos 2004 18:19 tarihinde demiş ki: şimdi benim olayım şu ki, network kartına bağlı adsl modem kullanıyorum win xp'de, dediğiniz yöntem maalesef network kartını ayarladığım ip'yi gösteriyor. şu siteye gitmekten daha pratik bir yöntemi olsa gerek? CMD de ipconfig yazarsan asagidaki gibi bi tablo cikmasi lazim sam, bende de network karti üstünden DSL bagli...Ve asagida koyu renkle yazan satir senin gercek IP ni gösterir Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : xxx.xxx.xxx.xx Subnet Mask . . . . . . . . . . . : xxx.xxx.x.x Default Gateway . . . . . . . . . : PPP adapter T-Online: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : xx.xxx.xxx.xx Subnet Mask . . . . . . . . . . . : xxx.xxx.xxx.xxx Default Gateway . . . . . . . . . : xx.xxx.xxx.xx[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ipconfig /all Internal Firewall olan çoğu modemde işe yaramaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 @sam modemin ayarlarındaki status olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ipconfig'le olmuyor, modeme özel ayarladığım ip'yi gösteriyor. herhalde cat'in dediği olay.. arthur'un söylediği şekilde görülebiliyormuş, o da iş görür..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Win Xp'de IP sorunu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar