Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe işin tadını kaçırdı

Odeon

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım kimse fenerbahçe başarılı demiyor. fenerbahçenin galatasaray maçlarında bariz bir üstünlüğü var, başarısı var deniyor.

eğer fb-gs maçlarında durum hala fb lehine olmasa. bundan 3 sene once bitmis olsa mesela bu olay. hala kalkıp da fenerbahce zamanında 10 sene boyunca yenilmedi galatasaraya denirse o zaman anca elestirirsin ueafa kupasını kazandık lafı gibi.

e iyi kazandınız ama eskiden kaldı. ve bunun gs-fb maçlarına bir etkisi yok.

bunu anlamayıp da 100 tane :D koyarak da ayrı bir boyuta geçiyorsun nilep.

gerçekten senin kafan ya çalışmıyor ya da bizimkinden çok farklı. (sadece futbol acısından degil bu farklılık)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

abi ps4 çıkmışken birinin hiç ps ı yoksa ve obur cocukta ps1 varsa atar havasını.

cok uzundu ondan kısalttım ama genel olarak yazcam hepsini.

bu konuda havasını atar. o hava dedigim gibi bundan 10-20 sene sonra bile atılır. ama bunu gs-fb maclarına karsı soylemek. ya da atiyorum gs nin bir basarısızlıgı karsısında soylemek sadece kendini kandırmaktır. bundan bahsediyorum.

bir de berabere kaldınız, turkiye kupasında. zaten turkiye kupasına fb katılmasa daha iyi. mesela bizim de olay o. turkiye kupasını alamiyoruz resmen. ama turkiye kupasında basarısız sonuc alınca 6-0 demiyor. tabiki diyenler var ama gs nin uefa kupası olayı gibi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu anda FB derbilerde üstün evet, sportif başarıda son 5 senede Galatasaray üstün, son 10 senede Fenerbahçe'nin 2 fazla şampiyonluğu var ancak GS 2000'de UEFA'yı aldı 2001'de Süper kupa bunların kredisi daha fazla, e bi sürü Türkiye kupası aldık yani son 10 senede de sportif olarak Galatasaray üstün, son 15 senede de üstün orada bi 4 sene şampiyonluk var arka arkaya. E genele bakıyorsun tarihlerine, ligde kupa sayımız eşit, geri kalan her kulvarda üstünüz. Siz bizi 10 senedir derbilerde yeniyorsunuz, bravo. Bu başarı değildir, sportif başarı olarak Galatasaray daha üstün sonuçta. Bak son 5 senede ligdeki 10 maçın 2sini falan kazanmışızdır heralde, ama sizden 1 fazla şampiyonluğumuz var. E nooldu? Bizi yeniyosunuz da biz daha çok şampiyon olmuşuz. Bu başarı mı?

Kusura bakma da tarihlerimiz boyunca sportif başarıda daha üstünken, son 10 senede bizi daha çok yenmenizle övünürseniz bunun savunması olarak sizin Avrupa'daki tek "başarınız" şamp ligi çeyrek finaliyken biz de UEFA aldık deriz. Böyle düşündüğüm için kafam çok farklı çalışıyorsa yada çalışmıyorsa, çalışmamasıyla gurur duyuyorum. Çünkü derbi kazanmanın değil kupa kazanmanın başarı olduğunu bilen "kafası çalışmayan" yöneticiler takımları büyük takım yapar
Sosyal ağlarda paylaş

daha sporun sadece futboldan ibaret olmadığını bile anlayamıyorsan, üzgünüm senin adına. gerçekten üzüldüm şimdi.

ayrıca futbol açısından da bu zamana kadar kimse o karşılaştırmayı 3 büyükler arasında yapamazken senin gibi üstün birinin yapması da teşekkür gerektiren birşey.

neyse daha fazla nilepe ve aynı kafadakilere laf anlatmaya çalışmıcam. kendilerini kandırsınlar. kendileri çekicekler ne de olsa. (nilep kafasındakiler boşa alınıp laf etmesinler)
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllarca 6-0 geyiği yaptınız hala yapıyorsunuz.
Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye yenilmesi başarısızlık falan değildir.
Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ı yenmesi başarı falan değildir.
Fenerbahçe kırmadan hemen önce icat edilen rekorlardan başka bişey değil tartıştığınız.
Fenerbahçe Galatasaray'ı hazırlık maçında yendi eee?
Önemli olan ligi kazanmak kupayı kaldırmak.
Kimse kimin 2. olduğuyla ilgilenmez. 10 yıldır GS-FB'yi kadıköyde yenemiyormuş. Yahu sen 30 senedir Türkiye kupası kazanamışsın Türkiye'nin en büyük klübüyüm gibi saçma sapan bi argüman üretiyorsun.
Bunlar aptal saptal geyikler olmaktan öteye geçemez. Kimdir büyük klüp müzesinde çok kupası,daha büyük kupaları olandır. Ajax yıllardır avrupada elle tutulur başarı elde edemedi kimse Ajax kötü takımdır diyebilir mi?
Bir de son yıllarda Fenerbahçe oyun disiplini olarak oyunu geride kabul eden savunma yapan bulduğu kontra fırsatlarını ve duran topları Alex gibi yetenekli ayaklarıyla gole çeviren bi takım hüvviyetinde.
Galatasaray daha açık oynayan,daha gol arayan önde basan bi takım yapısında.
Bunlardan savunma yanlısı olan genelde derbi maçlarda üstün tamamlıyor çünkü karşındaki takıma yediğinden çok atamıyorsun. Fenerbahçe son yıllarda sadece Galatasaray'a değil bütün büyük takımlara kök söktürdü bu futbolla. Ama bu demek değil ki başarıya giden yol bu futbol. Bu kısır futbol yüzünden de anadolu takımlarına karşı gol üretmekte zorlanıp başarısız oluyor Fenerbahçe.
Baros sakatlanmasa,Galatasaray lige başladığı gibi devam edebilse yine şampiyon olucaktı büyük ihtimalle Fenerbahçe'ye yenildiği halde.
Takım yapıları değişmediği sürece böyle devam eder GS-FB maçları. Ha elbet Galatasaray da kazanıcak Kadıköy'de hiç bir güzel şey sonsuza kadar sürmez.

p.s. Bu bir Fenerbahçe değil Galatasaray topiğidir yapı olarak. Yazıyı yazan yazar da bir Galatasaray'lı olduğuna göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolda Galatasaray Türkiye'nin en başarılı kulübüdür. Ben bundan bahsediyorum. Diğer sporlarla gurur duyabilirsiniz. Ben Galatasaray futbol takımının taraftarıyım şahsen, basketbolda Efes'i tutarım mesela :) neyse, fizban klasik olarak "en büyük fener" diye trollce saçmalamış. Banlar mı ki? sdfsdf hadi iyi eğlenceler size, en büyük biziz sizi hep yendik, kupalarımız az olsun Avrupa'da başarımız 0 olsun ama sizi yendik en byüğüz diye kendinizi tatmin edin
Sosyal ağlarda paylaş

@ mokoko,

Ben bazen geceleri yatarım yatağıma, çokta uykum vardır mesela, ama bir tane sinek, hemde bana göre baya baya baya ufak bişi, böyle vız vız vız diyerekten gezer burnumun çevresinde

sonra ben doğrulurum yataktan, gider içerisinde bir eski gazete bulurum, beklerim bu genç bir yere konsun diye, sonra küt diye çakarım kafasının orta yerine gazeteyi

biraz duvar kanlanır ama sonra uyurum rahat rahat

işte bu topicte böyle bişey...
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ayrıca futbol açısından da bu zamana kadar kimse o karşılaştırmayı 3 büyükler arasında yapamazken senin gibi üstün birinin yapması da teşekkür gerektiren birşey.

)

Çok bariz de ondan.
Alt alta kupaları avrupa daki başarıları koyarsın futbolda sportif olarak kim daha başarılı görürsün, çok zor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

mokoko said:

her zamanki gibi bir fenerbahçe topici daha trolleniyor. sora neden fenerbahçe en büyük. e abicim sen niye bizle bu kadar uğraşıosun okadar büyük takımsan?

fenerbahçe topici ?

fenerbahçe topici değil mi bu? yanlış yere mi mesaj attım. konu fb'nin herhangi bi konuda iyi olması olunca doluşuosunuz hemen kötülemeye. sizde haklısınız ama. yapcak başka şeyiniz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ahahaha :D bir takımı yenmek değil, kupaları almak, turnuvaları kazanmak başarıdır. Bunu anlayamaman garip gelir normalde ama, fenerlisin bişey demiyorum :)

Canım, ciğerim sunu bi düşün fenerbahçe hep gs ye yenilse bizde ama kupa filan alıyoruz dese nasıl gözükürdü gözüne ?

Bunlar ağır şekilde ezilmekden kaynaklanıyor, çok gülünç oluyor..

Bak yıllardır yenemiyoruz diyen adama saygı duyarım ama boğaza kadar boka batmışken ama burdum dışarda diyen insan modeli cidden süper komik

nileppezdel said:

Ya şu anda FB derbilerde üstün evet, sportif başarıda son 5 senede Galatasaray üstün, son 10 senede Fenerbahçe'nin 2 fazla şampiyonluğu var ancak GS 2000'de UEFA'yı aldı 2001'de Süper kupa bunların kredisi daha fazla, e bi sürü Türkiye kupası aldık yani son 10 senede de sportif olarak Galatasaray üstün, son 15 senede de üstün orada bi 4 sene şampiyonluk var arka arkaya. E genele bakıyorsun tarihlerine, ligde kupa sayımız eşit, geri kalan her kulvarda üstünüz. Siz bizi 10 senedir derbilerde yeniyorsunuz, bravo. Bu başarı değildir, sportif başarı olarak Galatasaray daha üstün sonuçta. Bak son 5 senede ligdeki 10 maçın 2sini falan kazanmışızdır heralde, ama sizden 1 fazla şampiyonluğumuz var. E nooldu? Bizi yeniyosunuz da biz daha çok şampiyon olmuşuz. Bu başarı mı?

bunu okurken çay püskürdü heryere allah kahretsin seni ya off... bahsettiği en yakın başarı 10 sene öncesinden verdiği argüman'a bak argümanın kendisi başlı başına olay ahahahahaha

GS şöyle iyi böyle iyi takım diyorsunuz ya merak ediyorum madem o kadar iyi beyenmediğiniz FB nasıl sizi bu kadar HUNLARCA ezebiliyor ? bunu neye bağlıyorsunuz ? yani bize karşı duruşunuz cidden belli (saçma) kendi aranızda nasıl konuşuyorsunuz böyle yere havaya bakarak ya bizde 10 sene önce uefa aldık mı diyorsunuz sonra herkez birlikte ağlamayamı başlıyor ? merak ediyorum

nileppezdel said:

Bir de noyanh iyi demiş evet, tarihine bakıp kimin kimi ezdiğini gör, sonra haddini bilerek konuş demek için FB'li arkadaşlar hadlerini aşan söylemlerle geldiğinde biz UEFA diyoruz yani.

Çünkü bizi yenmenin başarı olmadığını, kupaları almadıktan sonra zerre önemi olamdığını anlayamıyorlar :)

Haddini aşan sizsiniz hep SENELERCE ezilin bize hem hala daha bişeyler anlatmaya çalışın

böyle bir taraftar savunması olabilir mi ya ? nasıl ezdik sizi nasıl bi beyin tranvası altındasınız

düşünsene ben fenerli olarak şöyle bi argüman atıyorum "Feneri yenmek başarı değildir" LANNN ??? Neden kendi takımınızı adam yerine koymuyorsunuz nasıl bi laf bu nasıl bi argüman bu ?

Abi hepsini okudum son olarak nippelin "arkadaşının sevgilisiyle cyber" yapan olduğunu hatırladım silecektim hepsini kıyamadım karşınızda :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Her şey her zaman Fenerbahçe'yle ilgilidir Red. Son maçtan önce şampiyonluk kutlayıp şampiyon olamamaları ve sonra yine de kutlamaları komik değil, biz çekemediğimizden gülüyoruz kendimizi rahatlatmak için. En büyük Fener. Her şey onlarla ilgili :)

ha bu arada ben bile guluodum o esprilere. hatta kendim bile dalga geçiodum. ama bi sure sora espri kaçıo tabi. siz bunu anlayamamıssınız. hani sinirimi falanda bozmuo dalga geçmeler falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklı başında her insan Galatasaray'ın sportif başarısının daha büyük olduğunun farkındadır. Yazdıkların çok komik, başarısız trollük.

Fenerbahçe kupaları alırken biz sadece Fener'i yenseydik "yeter lan Fener bizi yensin biz kupa alalım" derdim. Cidden.

Bütün mesaj saçmalayıp mesajın sonunda kişisel ve bel altı vurman ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyor. Yakışır ama, kılavuzun Aziz Yıldırım'ken..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...