Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Anlamadığım bir şekilde 65.54.95.xx şeklindeki iplere svchost bağlanıp 50 60 kblarda download yapıyor bir türlü çözemedim. varmı bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 nası anladın ben de bakayım bi makineye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 net limiter diye bir program var. free versiyonu var işte ney internete bağlanıyo kaç kb la çekiyo atıyo fln gösteriyo http://www.netlimiter.com/download.php şurdan net limiter monitörü yükle yükledikten sonrada pc yi yeniden başlatmayı unutma yoksa program çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 windows update olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 microsoftmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 google da baktım ama öyle birşey çıkmadı hep blacklist sayfaları çıktı. Zone alarmla ip aralığına block attım da geçici bir çözüm neyin buna sebep olduğunu bulmam lazım. Bir de updateler kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 valla benim hatırladığım, svchost engellenince internette dolaşınılmıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 al canim panik yok amerika icin arin.net e avrupa icin ripe.net e bakin bu gibi durumlarda https://ws.arin.net/whois/?queryinput=65.54.95.7+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yahu madem micro~ nun niye iptal edemiyorum onu sdfsdf. Otomatik güncelleştirmeler kapalı her türlü güncelleştirme kapalı @eralp abi svchostsu engellemedim 65.54..1 - 65.54..255 aralığının erişimini engelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Valla ben güveniyorum mikrosofta verdim tam izin svchosta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aquila said: microsoftmuş yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 virüs format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yalan yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Friedman said: net limiter diye bir program var. free versiyonu var işte ney internete bağlanıyo kaç kb la çekiyo atıyo fln gösteriyo http://www.netlimiter.com/download.php şurdan net limiter monitörü yükle yükledikten sonrada pc yi yeniden başlatmayı unutma yoksa program çalışmıyo win7 ye kuramadım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Win7 ye 3.0 Beta sürümü var onu kurabiliyorsun ama adı üstunde BETA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 işte sırf o yüzden bulaşmadım. yoksa netlimiter candır canandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Bende kurulu herhangi bir sorun çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar