Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Geçen gün gördüm arkadaşlar msnde yazışırken ortaya çıkmış ; - Cehennem güzel yer abi. - ? - Düşünsene cennette sırf dinciler var lan. garbıç'a açam dedim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Cennette zina serbestmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hun Harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Doğru lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Garden_of_Eden The Garden of Eden (Hebrew גַּן עֵדֶן, Gan Eden; Arabic: جنة عدن, Jannat ‘Adn) is described in the Book of Genesis as being the place where the first man, Adam, and his wife, Eve, lived after they were created by God. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 adam hakli.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 o değil de rakı ne kadar güzel bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi madem cennette herşey serbest niye burda yasak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 |________| şu kad... VURMAYIN LAN, VURMAYIIIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 burda yasak olan herşey orda serbest. ensest filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok mu cennet forumu takip edelim gitmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Burda ilk bi sıkıyo seni test ediyo sonra hepsini önüne sunuyo. Temelinde sırf cennete kasmak hayata kasmaktan daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hem enses hem gey yapıcam orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bi tutam sado mazo oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Friedman said: Burda ilk bi sıkıyo seni test ediyo sonra hepsini önüne sunuyo. Temelinde sırf cennete kasmak hayata kasmaktan daha mantıklı garanti varsa kasıyım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Cennetin PTR ı gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Cennetin varolma olasılığı daha yüksek olmamasından. Ya reenkarnasyon var geri gelcez yada cennet var ikisinden biri. Yoksa hadi sen bi kere yaşadın gg şimdi herşey boşluk diye birşeye imkan vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sen vermiyosan tamam kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 arkadaşlar allah inanmak çok mantıklı. açıklıyorum ; allah yok =0 allah var =1 cennet var=+sonsuz cehennem var=-sonsuz durum 1 : allah yok + cennet var = 0 durum 2 : alalh yok + cehennem var= 0 durum 3 : allah var + cennet var = +sonsuz durum 4 : allah var + cehennem var = -sonsuz bu durumlara bakınca marjinal fayda teorimize göre en mantıklısı allahın olduğuna inanıp, cennete gitmeye çalışmak. allah inanıp cehenneme gitmeye çalışan salak yoktur diye düşünüyorum. diğer durumlarda bi kazancınız yok zaten. durum 3 baya iyi bu verilere dayanıp iman eden olursa diğer tarafta adımı verirse sevninirim. paylaşımcı olun. cenneti seedleyin beyler. emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=p4vzBFtcLWE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 şuanda beynim hunharca oldu. adam dekarttan serdar ortaça ışınladı beni. öldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Olasılıksızdan çakmışın lan bunu fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 o da dekarttan çakmış. o da ibni hunharcadan çakmış. sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mal bulanındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar