Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-filmli-fotograf-makinesi-35-mm-makinesi-35mm-fisheye-lomography-sifir-kutusu-acilmadi-28698274/detayFiyatı 55 Pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 çok eğlenceli bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bu fiyat ne? oha. ben 50 tl civarına direk sitesinden almıştım. aynısının beyaz-siyahı. ne kadar pahalı olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 50 TL ye alıyorsan ortak olayım ticarete girelim, paraya para demeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sitesinde 50 euro ki 3 defa sipariş verdim 3ü de 24 saat içinde elime ulaşmıştı. ki alıyorum demedim. almıştım yazıyor orda iyi bakarsan. neyse sana iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Fisheye II bile 55 pound değil arkadaşım, 1'in 0 fiyatı 35 pound falan. Alacak olan kerizlere selam ederim. /alexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 aleykümselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 şurada 30$ %40 indirimde diye sanırım (amazon) burada ise 40€ dan başlıyor. (orjinal sitesi lomography.com) hoş, buralardan almaya çalışsan en az 20€ kargo ucreti vereceksin, bu bağlamda lomo'nun kendi sitesi tuzlu gelebilir ama amazon seninkiyle aynı fiyat. ha, ben bekleyemem diyen olursa seninki daha cazip. ps, baltalama gibi bi amacım yok. hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 kendi sitesinde abartı bir kargo ücreti yok işte onu diyorum. dhl ile anlaşmalılar baya ekonomik kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 paticik forumları pazar alanı bölüm ,fiyat 55 pound rofl aynısından bende var isteyene 50 liraya gönderirim siyah beyaz olanı.zaten bi işe yaramıyor fish eye falan hikaye kalitesiz cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 BiTcH_oFBaT said: bu fiyat ne? oha. ben 50 tl civarına direk sitesinden almıştım. BiTcH_oFBaT said: sitesinde 50 euro ki 3 defa sipariş verdim ki alıyorum demedim. almıştım yazıyor orda iyi bakarsan. neyse sana iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Milleti güldürün diye açmadım bu topici; ama yine de komikti, eğlendik. Daha ucuza satan varsa kendisi topic açabilir. Kazıkladığımı düşünen varsa insanlara yol gösterip daha ucuza daha çabuk nasıl alınabileceğini linkleriyle yazabilir, sorun yok. Ben direkt faturasıyla belgeli olarak tanesini 45 Pound'a Londra'dan, Urban Outfitters'dan geçerken aldım. 50 Pound'a satmayı düşündüğümü söylediğimde Facebook'ta keriz olup olmadığım sorusuyla karşılaşınca ben de daha mantıklı bir tercihle 55 Pound'a satmam gerektiğine karar verdim. Sadece kendime alırken yanında 2 tane daha (isteyenlerin olduğunu bilerek) almamla sonuçlanan bir ticaret olayı bu, büyük bir iş değil yani. Hala lise zihniyetiyle baltalamak isteyen varsa devam edebilir. Sözüm yerini biliyordur umarım, doğru kişiyi bulur. Bu arada lomo kalitesiz diyen bir arkadaş var, kendisini sadece akıl ve mantık çizgisine davet ediyorum. Başka söyleyecek sözüm yok. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 sen keriz degilsindirde , amazonda 29.95$ olan makineye 55£ verecek adam keriz olabilir. 45 tl nerde 120tl nerde. o acidan yaklasilmis olaya bence. ablamda var siyah beyaz olanindan ama cidden dandik bisey baya bunlar.lomo iyidir ama bu fish eyelar bayaa kotu zaten 50 tl lik alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Amazon'da 40$ olduğunu görüyorum (Shipping olayı nedir araştırmadım tabi. Alabiliyorsanız alın, uğraşmayın.) Hayyam'da 150 TL'ye satanları görüyorum, Lomonomo'da 160 TL'ye satanları görüyorum. Demek ki Türkiye fiyatına göre gayet ucuza satıyorum. Gittigidiyor ve Sahibinden'de de araştırdım daha ucuza satanı bulamadım. Hayatını dürüstlüğe, iyiliğe ve doğruluğa adayan sizlerle de aynı ortamda olmaktan gurur duyuyorum. Parası olan alabilir arkadaşlar, parası olana satıyorum. Daha ucuza satanı bulursanız ondan alın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 isteyen alır dert etmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Lomolar genel olarak uyduruk ama kötü değiller be. çekmesini bilirsen eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar