Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 35mm Fisheye Lomo (Sıfır, kutusu açılmadı)

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

şurada 30$ %40 indirimde diye sanırım (amazon)

burada ise 40€ dan başlıyor. (orjinal sitesi lomography.com)

hoş, buralardan almaya çalışsan en az 20€ kargo ucreti vereceksin, bu bağlamda lomo'nun kendi sitesi tuzlu gelebilir ama amazon seninkiyle aynı fiyat. ha, ben bekleyemem diyen olursa seninki daha cazip.

ps, baltalama gibi bi amacım yok. hayırlı satışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Milleti güldürün diye açmadım bu topici; ama yine de komikti, eğlendik.

Daha ucuza satan varsa kendisi topic açabilir. Kazıkladığımı düşünen varsa insanlara yol gösterip daha ucuza daha çabuk nasıl alınabileceğini linkleriyle yazabilir, sorun yok.

Ben direkt faturasıyla belgeli olarak tanesini 45 Pound'a Londra'dan, Urban Outfitters'dan geçerken aldım. 50 Pound'a satmayı düşündüğümü söylediğimde Facebook'ta keriz olup olmadığım sorusuyla karşılaşınca ben de daha mantıklı bir tercihle 55 Pound'a satmam gerektiğine karar verdim. Sadece kendime alırken yanında 2 tane daha (isteyenlerin olduğunu bilerek) almamla sonuçlanan bir ticaret olayı bu, büyük bir iş değil yani. Hala lise zihniyetiyle baltalamak isteyen varsa devam edebilir. Sözüm yerini biliyordur umarım, doğru kişiyi bulur.

Bu arada lomo kalitesiz diyen bir arkadaş var, kendisini sadece akıl ve mantık çizgisine davet ediyorum. Başka söyleyecek sözüm yok.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon'da 40$ olduğunu görüyorum (Shipping olayı nedir araştırmadım tabi. Alabiliyorsanız alın, uğraşmayın.) Hayyam'da 150 TL'ye satanları görüyorum, Lomonomo'da 160 TL'ye satanları görüyorum. Demek ki Türkiye fiyatına göre gayet ucuza satıyorum. Gittigidiyor ve Sahibinden'de de araştırdım daha ucuza satanı bulamadım.

Hayatını dürüstlüğe, iyiliğe ve doğruluğa adayan sizlerle de aynı ortamda olmaktan gurur duyuyorum.

Parası olan alabilir arkadaşlar, parası olana satıyorum. Daha ucuza satanı bulursanız ondan alın tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...