Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ingiliz- topraklarınızı satın almak istiyoruz sef- satamam; mısır isterseniz satarım ingiliz-niçin satamıyorsun? sef- cunku sahibi ben değilim ingiliz- öyleyse sahibi kimse onunla konusalım sef- yanlış anladınız; toprak kimseye ait değil; ama topraga kendi emegimi verip urettigim mısır benim; onu satarım ingiliz- sizi topraklarınızdan cıkarmıyoruz, sadece bu bolgeyi biz yonetecegiz. burada sehir kuracagızartık cadırlardan; bu iptidai yasamdan kurtulacaksınız. sef- ben topragın ve doganın bir parcasıyımkafam toprak gibi dusunur, cıplak ayagım topraga basmalıdır, çadırlarımızdan memnunuz ingiliz- bu cehalettir. biz size okullar kuracagız, çocuklarınız cehaletten kurtulacaklar sef- biz okul istemeyiz ingiliz- niçin istemiyorsunuz? sef- cunku siz okullarda kiliseye gitmeyi oneriyorsunuz ingiliz- kilise de yapacagız; kiliseye nicin gitmek istemiyorsunuz? sef- cunku siz kilisede allahın varlığını tartısıyorsunuz; allahın varlığı tartısılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kızıl derililer türkdür daha ne! cCc oturanboğa cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kesin türkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ayrıca şef kafir ingilize iyi cevap vermiş ingiliz bu cevap karşısında utanıp kesin tövbe etmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 konusmanın devamı da önemli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 cevab verememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 İbretlik bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 MUHTEŞEM BİR KIZILDERİLİ HİKAYESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Son mohikan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ingiliz- kilise de yapacagız; kiliseye nicin gitmek istemiyorsunuz? sef- cunku siz kilisede allahın varlığını tartısıyorsunuz; allahın varlığı tartısılmaz. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gerçi bu adamların beyazadam tarafından helak edildiğini düşünürsek.. hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 said: ingiliz- topraklarınızı satın almak istiyoruz sef- satamam; mısır isterseniz satarım püskürttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 imana geldim. ibretlik bi paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ŞERREFSİZ BEAYZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 toteme karşı namaz kılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ingilizler ne alaka? amerikalilar diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Lidriel said: toteme karşı namaz kılmak pusulayı icat edememiş kızılderili türklerin göz yaşartan iman çabası. kanal 7de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 CCC HEDEF TURAN CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hergonan said: ingilizler ne alaka? amerikalilar diil mi? abi tarih bilgin kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hergonan said: ingilizler ne alaka? amerikalilar diil mi? fail::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hergonan said: ingilizler ne alaka? amerikalilar diil mi? oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hergonan said: ingilizler ne alaka? amerikalilar diil mi? ah be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 benim bildigim amerikalilar kizilderilileri saapti. http://en.wikipedia.org/wiki/American_Indian_Wars said: The earliest English settlers in what would become the United States often enjoyed peaceful relations with nearby tribes. For the American rebels the American Revolutionary War was essentially two parallel wars: while the war in the East was a struggle against British rule, the war in the West was an "Indian War". The newly proclaimed United States competed with the British for the allegiance of Native American nations east of the Mississippi River. The colonial interest in westward colonisation, as opposed to the British policy of maintaining peace, was one of the minor causes of the war. Most Native Americans who joined the struggle sided with the British, hoping to use the war to halt colonial expansion onto their land. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 said: ingiliz- topraklarınızı satın almak istiyoruz sef- satamam; mısır isterseniz satarım ingiliz-niçin satamıyorsun? sef- cunku sahibi ben değilim ingiliz- öyleyse sahibi kimse onunla konusalım sef- yanlış anladınız; toprak kimseye ait değil; ama topraga kendi emegimi verip urettigim mısır benim; onu satarım Buraya kadar güzel gidiyordu hikayenin orjinalini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 TROLLEMEYIN BENI STRES OLUYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar