Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 baslayamayanlar için torrent linki rica etsem razor versiyon güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bu ricayla anca banhammer alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi çok çok çok aşırı kötüyüm ai ye karşı bile şansım yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bu videoları nasıl izlicez ya beyaz ekran cıkıyor bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 @Ciprian -lig arası geçişlerde ilk 10a girdiysen bir üstteki ligden insanlarla oynamaya başlıyorsun eğer iyi performans gösterirsen üst lige atıyor sistem seni.Keza son 10da ve kötü performans gösteriyorsan alt ligle eşleşiyorsun.Fazlaca kaybedersen alt lige. -Cheese genelde ekonomiden feda ederek yaptigin çok erken saldırıya deniyor.Rakibin cheese'ini iyi tutmayı becerirse yenme şansın hemen hemen 0 ama cheese karşılamak özellikle düşük liglerde beceri istiyor.(örnek cheesler: canon rush,bunker rush,6 pool) -10 pool evet 10. dronela spawning pool yaparsan -Pro oyuncuların multitaskingi yani aynı anda çok iş yapma becerisi bizimkilerden çok daha iyi.Yine de çok karışık değil aslında forcefieldın bitme süresi adamların kafasında kas tonusu gibi kayıtlı ve hissediyorlar biticegini.Bir 10-20 oyun oynarsan protossla öyle olabilirsin sen de gayet kolay sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 mesela whoisme diye bir adam var burda her maçı cheese onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 oyunlara spec olabiliyor muyum?spec olarak 4 5 oyun izlemeden bişi yapamıcağımı anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Ciprian said: -Stickyde mesela bir video var, oynayanların son derece tecrübeli olduğu açık ama şu sonlarda force shieldları dayayarak rampayı kapatıp ordaki stalker+zealot ordusunun öylece kalakalmasını sağlamak çok da karmaşık bir olay değilse nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? viva la smart cast. pek zor bir hareket değil o. az biraz pratikle kolaylıkla yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 custom gamelere olabiliyosun anca.pati tayfası akşamları çeviriyor genelde oyun,onlara katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aquila said: lan adama tıklıyosun sonra gidiceği yere/vurucağı şeye tıklıyosun, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ilk oyunumu yaptım. terran ile zerg'e karşı. 39 dakikada kazandım, rahat rahat geliştim adam hiç harraslamadı dsaf. 40 marine, 40 marauder ile eze eze girdim adamın base'ine gfdh. benden de noobları varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Ciprian said: http://www.youtube.com/watch?v=dAzRVq3v29U abo çok fenaymış bu lol TANK YAPAYIM AOE KOYUYO ONLAR "taktiğim" medieval kaldı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 1 win 4 lose attı beni bronze lige bakalım ne olacak. yarın biraz ai'ye karşı zerg, protossları da inceleyim ama herifler agzıma sıçtı dfagf. hele bir zerg geldi daha 2 supply depot yapmıs barrackstan ilk marine'i basarken 5-6 zergling'i saldı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ciprian said: http://www.youtube.com/watch?v=dAzRVq3v29U aynisini dun aksam adamin teki yapti. 2v2'de yanimdaki protoss yaklasik bir 15 dakika hic unite basmadi, 1v2 base'i savunmaya calisiyorum, tarumar oldu herbisey. tam cikacakken once bir mothership sonra carrier cikardi herif. karsi takim direkt ggledi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar