yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Şunu izledim şöyle olur sanıyodum böyle çıktı demek varken niye kasmışsınız ki bu kadar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 "kasmışsınız" evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 yumy said: Şunu izledim şöyle olur sanıyodum böyle çıktı demek varken niye kasmışsınız ki bu kadar anlamadım. sinemaya da gerek yokmuş ya, kitap okumak neyimize yetmiyodu sanki, boşuna KASMIŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 yazı yerine gorsel kullanmayı kitap/sinema ile benzeştirmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 i cant even... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 dsfsf e.y.e. ın steam commentleri çok iyi bu arada said: This is a game about cyborg wizard ninja monk commando knight samurai hackers who run on Linux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar