SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bir saat kadar boş vaktim var yayındayım...[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 winger ne abi,kaldım başı neydi öyle:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 istek yapabiliomuyuz?[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Winger bi 80ler hard rock grubu ismi pek duyulmamış bir grup ama çok kalitelidir. Bu arada istek her zaman alıyorum ancak gerçekten zamanım kısıtlı ve bie liste var bu seferlik almasam iyi olur.[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ok[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Of Sad abi Wingermı Çaldın? bide ricam var Bad english indirdiysen bi Straight to your heart pls [signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie [Bu mesaj Erutan tarafından 14 Ağustos 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Çıkmak zorundayım :/[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 peki :( Ozaman gelince Hardline Grubunun Bütün Şarkılarını Dl Edermisin? yada ilk başta when love leads the way i download et ondan sonra karar ver istersen :) of abi ya off bi wj olabilsem varya ne şarkılar dinletirimde işte : olamicaz sanırım [signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie [Bu mesaj Erutan tarafından 14 Ağustos 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 I'm in... ON AIR[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 alexi, playlist var mı?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Yok. Ama yerli yok bende fazla. Dinlememde ehehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yerli isticeimi nerden çıkardın haylaz :) varsa bi dream theater dan pull me under[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 abi playlist yap bi tane istek yapmak çok zor oluyo böyle, ben yine bir iki şarkı yazayım, içlerinden birini rica edeyim, öncelik sırasıyla: muse - plug-in baby radiohead - lucky ac/dc - it's a long way to the top motörhead - traitör sabbath - electric funeral nightwish - moondance nickelback - hero eh yeter bu kadar. :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paticik tarihinin ilk arabesk yayınını yapıyorum ehaha.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ahmet Kaya'ya saygı kuşağımız bitsin ilk mirajdan başlıyorum ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 amma yaptın şimdi ahmet kaya arabesk mi?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ne zamandan beri Ahmet Kaya , Arabesk Müzik icinde gecmekte merak ettim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Öyle. Türkü gecesi yapamıyoruz. Gece olmadığı için. Arabesk altında topladım hepsini eheh.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 protest muzik die biliodum ben ahmet kaya nin tarzini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Türkü türkü.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: GEd, 14 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: protest muzik die biliodum ben ahmet kaya nin tarzini ? Sonra oldu öyle.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Anathema dan sonra Ahmet kaya ha valla kafiyeli :)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 E tabi. Aynı türdeler abi ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Sırada ne var?? istek alıomusunuz???[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ahmet Kaya çalacam 1 2 tane daha. Sonra miraj'ın isteklerle devam edecem. Sende yapabilirsin istek tabi ehe.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar