Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 şimdiii, az buçuk bilgim var bu konuda lakin ben takip etmeyeli divx'ti carttı curttu bir sürü şeyler çıkmış. vaktinde real encoder ile yüz saatlik anime encode ettiydim ama pek memnun kalmamıştım. elimde eskiden kalma birkaç avi dosyası var kocaman tv kartından çekilmiş, şunları da çevirip cd'ye atıp kurtulayım istiyorum.. önereceğiniz format hangisidir avi'dan çevirmek için? 20 dk'si 650mb filan olan dosyalar var elimde, şunları 100mb civarına düşürsem kafi gelir. görüntü kalitesini de batırmasın isterim hani. 25mb'ye düşürüyordum real video ama çok dandik oluyordu. (o zamanlar cd yazıcı yoktu, 20gb'lik diske öyle sığdırabilmiştim) bir de bu işi hangi program kıvırır şöyle beleşinden? sağolun, varolun. bahtiyar da olun ayrıca.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 "virtualdub" la kolaylıkla halledersin.. ayrıca ses dosyalarının da fazla yer kapladığını unutmamak lazım .. eğer sesleri de mp3 e çevirmek istersen, "nandub" programı ile sesi görüntüden ayırır, "besweet" ile mp3 e çevirir ve sonra yine "nandub"la ses ile görüntüyü birleştirebilirsin.. "virtualdub"ı kullanırsan birçok seçeneğin var codecler arasında kendine göre en iyiyi deneyerek bulabilirsin; ayrıca sıkıştırılmış ama kalitesi iyi olan videoları da inceleyebilirsin acaba hangi codeci kullanmışlar diye; bunu için de "gspot" programı yardımcı olacaktır..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 13 Ağustos 2004 05:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hmm bakayım o dediğine ama sesi de dahil etmek istiyorum çevrilmiş dosyaya, ille ayrı ayrı mı yapmak gerekiyor o işi bu programda? tak tak duket diye halletmek istiyorum araya şoooryuken katmadan ilaveten.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hemm.. eE yuh Sam :)) elini sen de koy taşın altına biraz; hem arka fon müziği yaparsın temizinden istersen remix aralara..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 vaktinde (heh sanki 100 yıldır encode işindeyim) senkronizasyon sorunları hafiften kafayı yedirtti de bana, o tarz bişilerle uğraşmaya gönüllü değilim tabii.. yine de indirip bakacağım, başka tavsiyeler de varsa buyurulsun yazılsın, bana yaramazsa başkasına yarar zira buna benzer bir başlık bulamadım aramada..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oFff.. tam senlik o zaman virtualdub ve yaverleri; çünkü ses senkronizasyonu(heyt be kelimeye gel) da var..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 virtual dub a alternatif olarak windows media encoder ı da düşünebilirsin. kullanımı gayet kolay, codec problemi falan çıkmıyor(wmv), kalite olarak da divxle aynı gibi. m$ olması hoş değil tabi de program çok rahat :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 LAlalalalala Benim konuya parmak basmışsınız. Acıtmadan çekin :D Şimdi efendim ses+video lu dosyayı virtualdub ile yeniden encode etmek brakın rüyanızda kalsın. Biz gerçeklere gelelim. Virtualdub mp3 için deil. İşleyemez. Dosyanın yarısında ipin yani mp3 ün ucunu kaçırır yarısı sessli yarısı sessiz video dosyanız olur. Nandub ile de yeniden encode olayı yok. O yüzden nandub ile ses ve video yu birbirinden ayırıosun. Dosyayı aç nandub'da. Video menüsünde Direct Stream Copy seçili olacak. File menüsünden Save Wav 'a tıkla (ses dosyası wav formatında olmak zorunda deil, oraya öyle yazmışlar) Sesi bir dosyaya kaydettin. Şİmdi Audio menüsünde No audio'yu seçiosun sonra file menüsünde Save as Avi diosun. Video da bir dosyaya kaydedildi. Xvid codec yüklüdür inşallah. Şu kendi install exe si olan version. Neyse. Virtualdub'ı açıp video yu yükle. Audio menüsünde gene no audio yu seç sapıtmasın. Video'da Full Processing Mode seçili olacak. Video menüsünde Compression var. Orda en altta Xvid'i seç. Sağda configure'a tıkla Bitrate'i 950 ile 1250 arasında bişi seç. Şimdi kaliteyi sen kendin test edecen. Önce 1500 seç bitrate'i istersen. Save As avi yap file menüsünden. Test diye kaydet. Biraz bekle ilerlesin. Eğer 320x felansa film 20 dakkaysa 10 dakkada biter bütünü. 640x 'sa 20 dakika gibi biter. Sen hepsini bekleme, biraz bekle kes, kaydettiği kadarını gidip izle kaliteye bak. Ona göre 900 ile 1250 arası bişi ile yaparsın. Ses olayı sana kalmış, ses formatı nedir bul, wav yada ac3 se mp3'e çevir. Ac3 olayı besweet ile oluyor ve wav'dan uzun sürüyor mp3'e çevirmesi. Sonunda Nandub ile yeni encode ettiğin video'yu açıosun. Sonra yine video menüsünde Direct Stream Copy seçiosun. Audio menüsünde VBR Mp3 Audio 'yu seçiosun sana dosya seçtirior. Sonra File menüsünden Save as Avi diyorsun tekrar. Çok kısa sürede birleştirir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 işine yaramıcak ama söliim .3gp yada .rm e çevirebilirsin 180 mb 5mb düşürüo ama çok küçük oluo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ooo cat iyi güzel anlatmışsın da o iş biraz çetrefilli geldi ne yalan söyleyeyim. yine de aklımın bir kenarına yazdım, olmaz senin dediğin gibi de denerim. holivot filmi çekmeyeceğim yani yok ses yok video yok bilmemne, üniversitesini okumam gerek gibi.. :-p şu wm encoder'a bakayım şöyle pratikse yapsın bitirsin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sam sana tawsiyem catscratch in dediklerini aynen yap video işinde onun gibisini zor bulursun :) zamanında çok yardım etmişti virtualdub la bi dosya üzerinde çalışırken saolsun :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 trex avi2divx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım avi'dan çevrilebilecek en iyi video formatı, encoder önerileri.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 "virtualdub" la kolaylıkla halledersin.. ayrıca ses dosyalarının da fazla yer kapladığını unutmamak lazım .. eğer sesleri de mp3 e çevirmek istersen, "nandub" programı ile sesi görüntüden ayırır, "besweet" ile mp3 e çevirir ve sonra yine "nandub"la ses ile görüntüyü birleştirebilirsin.. "virtualdub"ı kullanırsan birçok seçeneğin var codecler arasında kendine göre en iyiyi deneyerek bulabilirsin; ayrıca sıkıştırılmış ama kalitesi iyi olan videoları da inceleyebilirsin acaba hangi codeci kullanmışlar diye; bunu için de "gspot" programı yardımcı olacaktır..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 13 Ağustos 2004 05:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hmm bakayım o dediğine ama sesi de dahil etmek istiyorum çevrilmiş dosyaya, ille ayrı ayrı mı yapmak gerekiyor o işi bu programda? tak tak duket diye halletmek istiyorum araya şoooryuken katmadan ilaveten.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hemm.. eE yuh Sam :)) elini sen de koy taşın altına biraz; hem arka fon müziği yaparsın temizinden istersen remix aralara..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 vaktinde (heh sanki 100 yıldır encode işindeyim) senkronizasyon sorunları hafiften kafayı yedirtti de bana, o tarz bişilerle uğraşmaya gönüllü değilim tabii.. yine de indirip bakacağım, başka tavsiyeler de varsa buyurulsun yazılsın, bana yaramazsa başkasına yarar zira buna benzer bir başlık bulamadım aramada..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oFff.. tam senlik o zaman virtualdub ve yaverleri; çünkü ses senkronizasyonu(heyt be kelimeye gel) da var..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 virtual dub a alternatif olarak windows media encoder ı da düşünebilirsin. kullanımı gayet kolay, codec problemi falan çıkmıyor(wmv), kalite olarak da divxle aynı gibi. m$ olması hoş değil tabi de program çok rahat :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 LAlalalalala Benim konuya parmak basmışsınız. Acıtmadan çekin :D Şimdi efendim ses+video lu dosyayı virtualdub ile yeniden encode etmek brakın rüyanızda kalsın. Biz gerçeklere gelelim. Virtualdub mp3 için deil. İşleyemez. Dosyanın yarısında ipin yani mp3 ün ucunu kaçırır yarısı sessli yarısı sessiz video dosyanız olur. Nandub ile de yeniden encode olayı yok. O yüzden nandub ile ses ve video yu birbirinden ayırıosun. Dosyayı aç nandub'da. Video menüsünde Direct Stream Copy seçili olacak. File menüsünden Save Wav 'a tıkla (ses dosyası wav formatında olmak zorunda deil, oraya öyle yazmışlar) Sesi bir dosyaya kaydettin. Şİmdi Audio menüsünde No audio'yu seçiosun sonra file menüsünde Save as Avi diosun. Video da bir dosyaya kaydedildi. Xvid codec yüklüdür inşallah. Şu kendi install exe si olan version. Neyse. Virtualdub'ı açıp video yu yükle. Audio menüsünde gene no audio yu seç sapıtmasın. Video'da Full Processing Mode seçili olacak. Video menüsünde Compression var. Orda en altta Xvid'i seç. Sağda configure'a tıkla Bitrate'i 950 ile 1250 arasında bişi seç. Şimdi kaliteyi sen kendin test edecen. Önce 1500 seç bitrate'i istersen. Save As avi yap file menüsünden. Test diye kaydet. Biraz bekle ilerlesin. Eğer 320x felansa film 20 dakkaysa 10 dakkada biter bütünü. 640x 'sa 20 dakika gibi biter. Sen hepsini bekleme, biraz bekle kes, kaydettiği kadarını gidip izle kaliteye bak. Ona göre 900 ile 1250 arası bişi ile yaparsın. Ses olayı sana kalmış, ses formatı nedir bul, wav yada ac3 se mp3'e çevir. Ac3 olayı besweet ile oluyor ve wav'dan uzun sürüyor mp3'e çevirmesi. Sonunda Nandub ile yeni encode ettiğin video'yu açıosun. Sonra yine video menüsünde Direct Stream Copy seçiosun. Audio menüsünde VBR Mp3 Audio 'yu seçiosun sana dosya seçtirior. Sonra File menüsünden Save as Avi diyorsun tekrar. Çok kısa sürede birleştirir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 işine yaramıcak ama söliim .3gp yada .rm e çevirebilirsin 180 mb 5mb düşürüo ama çok küçük oluo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ooo cat iyi güzel anlatmışsın da o iş biraz çetrefilli geldi ne yalan söyleyeyim. yine de aklımın bir kenarına yazdım, olmaz senin dediğin gibi de denerim. holivot filmi çekmeyeceğim yani yok ses yok video yok bilmemne, üniversitesini okumam gerek gibi.. :-p şu wm encoder'a bakayım şöyle pratikse yapsın bitirsin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sam sana tawsiyem catscratch in dediklerini aynen yap video işinde onun gibisini zor bulursun :) zamanında çok yardım etmişti virtualdub la bi dosya üzerinde çalışırken saolsun :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 trex avi2divx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım avi'dan çevrilebilecek en iyi video formatı, encoder önerileri.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hemm.. eE yuh Sam :)) elini sen de koy taşın altına biraz; hem arka fon müziği yaparsın temizinden istersen remix aralara..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 vaktinde (heh sanki 100 yıldır encode işindeyim) senkronizasyon sorunları hafiften kafayı yedirtti de bana, o tarz bişilerle uğraşmaya gönüllü değilim tabii.. yine de indirip bakacağım, başka tavsiyeler de varsa buyurulsun yazılsın, bana yaramazsa başkasına yarar zira buna benzer bir başlık bulamadım aramada..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oFff.. tam senlik o zaman virtualdub ve yaverleri; çünkü ses senkronizasyonu(heyt be kelimeye gel) da var..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 virtual dub a alternatif olarak windows media encoder ı da düşünebilirsin. kullanımı gayet kolay, codec problemi falan çıkmıyor(wmv), kalite olarak da divxle aynı gibi. m$ olması hoş değil tabi de program çok rahat :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 LAlalalalala Benim konuya parmak basmışsınız. Acıtmadan çekin :D Şimdi efendim ses+video lu dosyayı virtualdub ile yeniden encode etmek brakın rüyanızda kalsın. Biz gerçeklere gelelim. Virtualdub mp3 için deil. İşleyemez. Dosyanın yarısında ipin yani mp3 ün ucunu kaçırır yarısı sessli yarısı sessiz video dosyanız olur. Nandub ile de yeniden encode olayı yok. O yüzden nandub ile ses ve video yu birbirinden ayırıosun. Dosyayı aç nandub'da. Video menüsünde Direct Stream Copy seçili olacak. File menüsünden Save Wav 'a tıkla (ses dosyası wav formatında olmak zorunda deil, oraya öyle yazmışlar) Sesi bir dosyaya kaydettin. Şİmdi Audio menüsünde No audio'yu seçiosun sonra file menüsünde Save as Avi diosun. Video da bir dosyaya kaydedildi. Xvid codec yüklüdür inşallah. Şu kendi install exe si olan version. Neyse. Virtualdub'ı açıp video yu yükle. Audio menüsünde gene no audio yu seç sapıtmasın. Video'da Full Processing Mode seçili olacak. Video menüsünde Compression var. Orda en altta Xvid'i seç. Sağda configure'a tıkla Bitrate'i 950 ile 1250 arasında bişi seç. Şimdi kaliteyi sen kendin test edecen. Önce 1500 seç bitrate'i istersen. Save As avi yap file menüsünden. Test diye kaydet. Biraz bekle ilerlesin. Eğer 320x felansa film 20 dakkaysa 10 dakkada biter bütünü. 640x 'sa 20 dakika gibi biter. Sen hepsini bekleme, biraz bekle kes, kaydettiği kadarını gidip izle kaliteye bak. Ona göre 900 ile 1250 arası bişi ile yaparsın. Ses olayı sana kalmış, ses formatı nedir bul, wav yada ac3 se mp3'e çevir. Ac3 olayı besweet ile oluyor ve wav'dan uzun sürüyor mp3'e çevirmesi. Sonunda Nandub ile yeni encode ettiğin video'yu açıosun. Sonra yine video menüsünde Direct Stream Copy seçiosun. Audio menüsünde VBR Mp3 Audio 'yu seçiosun sana dosya seçtirior. Sonra File menüsünden Save as Avi diyorsun tekrar. Çok kısa sürede birleştirir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 işine yaramıcak ama söliim .3gp yada .rm e çevirebilirsin 180 mb 5mb düşürüo ama çok küçük oluo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ooo cat iyi güzel anlatmışsın da o iş biraz çetrefilli geldi ne yalan söyleyeyim. yine de aklımın bir kenarına yazdım, olmaz senin dediğin gibi de denerim. holivot filmi çekmeyeceğim yani yok ses yok video yok bilmemne, üniversitesini okumam gerek gibi.. :-p şu wm encoder'a bakayım şöyle pratikse yapsın bitirsin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sam sana tawsiyem catscratch in dediklerini aynen yap video işinde onun gibisini zor bulursun :) zamanında çok yardım etmişti virtualdub la bi dosya üzerinde çalışırken saolsun :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 trex avi2divx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım avi'dan çevrilebilecek en iyi video formatı, encoder önerileri.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oFff.. tam senlik o zaman virtualdub ve yaverleri; çünkü ses senkronizasyonu(heyt be kelimeye gel) da var..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 virtual dub a alternatif olarak windows media encoder ı da düşünebilirsin. kullanımı gayet kolay, codec problemi falan çıkmıyor(wmv), kalite olarak da divxle aynı gibi. m$ olması hoş değil tabi de program çok rahat :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 LAlalalalala Benim konuya parmak basmışsınız. Acıtmadan çekin :D Şimdi efendim ses+video lu dosyayı virtualdub ile yeniden encode etmek brakın rüyanızda kalsın. Biz gerçeklere gelelim. Virtualdub mp3 için deil. İşleyemez. Dosyanın yarısında ipin yani mp3 ün ucunu kaçırır yarısı sessli yarısı sessiz video dosyanız olur. Nandub ile de yeniden encode olayı yok. O yüzden nandub ile ses ve video yu birbirinden ayırıosun. Dosyayı aç nandub'da. Video menüsünde Direct Stream Copy seçili olacak. File menüsünden Save Wav 'a tıkla (ses dosyası wav formatında olmak zorunda deil, oraya öyle yazmışlar) Sesi bir dosyaya kaydettin. Şİmdi Audio menüsünde No audio'yu seçiosun sonra file menüsünde Save as Avi diosun. Video da bir dosyaya kaydedildi. Xvid codec yüklüdür inşallah. Şu kendi install exe si olan version. Neyse. Virtualdub'ı açıp video yu yükle. Audio menüsünde gene no audio yu seç sapıtmasın. Video'da Full Processing Mode seçili olacak. Video menüsünde Compression var. Orda en altta Xvid'i seç. Sağda configure'a tıkla Bitrate'i 950 ile 1250 arasında bişi seç. Şimdi kaliteyi sen kendin test edecen. Önce 1500 seç bitrate'i istersen. Save As avi yap file menüsünden. Test diye kaydet. Biraz bekle ilerlesin. Eğer 320x felansa film 20 dakkaysa 10 dakkada biter bütünü. 640x 'sa 20 dakika gibi biter. Sen hepsini bekleme, biraz bekle kes, kaydettiği kadarını gidip izle kaliteye bak. Ona göre 900 ile 1250 arası bişi ile yaparsın. Ses olayı sana kalmış, ses formatı nedir bul, wav yada ac3 se mp3'e çevir. Ac3 olayı besweet ile oluyor ve wav'dan uzun sürüyor mp3'e çevirmesi. Sonunda Nandub ile yeni encode ettiğin video'yu açıosun. Sonra yine video menüsünde Direct Stream Copy seçiosun. Audio menüsünde VBR Mp3 Audio 'yu seçiosun sana dosya seçtirior. Sonra File menüsünden Save as Avi diyorsun tekrar. Çok kısa sürede birleştirir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 işine yaramıcak ama söliim .3gp yada .rm e çevirebilirsin 180 mb 5mb düşürüo ama çok küçük oluo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ooo cat iyi güzel anlatmışsın da o iş biraz çetrefilli geldi ne yalan söyleyeyim. yine de aklımın bir kenarına yazdım, olmaz senin dediğin gibi de denerim. holivot filmi çekmeyeceğim yani yok ses yok video yok bilmemne, üniversitesini okumam gerek gibi.. :-p şu wm encoder'a bakayım şöyle pratikse yapsın bitirsin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sam sana tawsiyem catscratch in dediklerini aynen yap video işinde onun gibisini zor bulursun :) zamanında çok yardım etmişti virtualdub la bi dosya üzerinde çalışırken saolsun :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 trex avi2divx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım avi'dan çevrilebilecek en iyi video formatı, encoder önerileri.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sam sana tawsiyem catscratch in dediklerini aynen yap video işinde onun gibisini zor bulursun :) zamanında çok yardım etmişti virtualdub la bi dosya üzerinde çalışırken saolsun :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 trex avi2divx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar