Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tedaş mühürü kırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dogalgaza yaptım aynısını. gittim cuma gunu yatırdım adamlar gelmıs kesmişler gazı. cuma cumartesi onu gelip birisi açmıcagı ıcın söktüm zamazıngosunu kullandım. herif gelmiş bakmış acık. devam etmiş bende dedım iyi lan bişi olmadı. faturada 54 milyon usulsüz kullanım geldi. gittim igdaşdakilerle kavga ettim. bi ton olay cıkardım. takamamışsınız sallanıyodu açtım bende falan filan diye adamı suçlu çıkardım ödemedim. ama var bi cezası.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Red said:

tam google searchlük başlık olmus

tedaş mühürü kırmak

direk paticik cıkar.sonra gg

AHAHAHAHAH 5. LİNK GOOGLE DA YA OHA

elektriği kesmişler bugün ama pazartesi ödemiştim borcu. komuşuya gttim hani sizde de kesildi mi fln diye. kim keser benim yeğenimin elektriğini diye komşum atarlandı. indik aşağı, kırdı mühürü. taktı kabloyu oldu. soralarsa elimde kaldı dersin dedi. içim rahat borcum yok çünkü. gelip bişey derlerse elimde kaldı derim artık napim.

konuyla ilgili güncel bilgisi olan var mı ? 100-200 cezayı ödemeye razıyım.
Mesaj tarihi:
mühür kırmanın cezası 17bin 678 tl'ydi 2013te
elimde kalma diye bi bahane kabul edilmiyor artık. ellemeyeceksiniz diyor çünkü mühüre sözleşmede falan.
teyzem tedaşta müdür benim ordan biliyorum.
Mesaj tarihi:
zaten kırdım okusana antalyalı yarim. antalyalıydın di mi lan öyle biliyorum ben. lanlı lunlu konuştum sorry. samimi gördüm bileedim. internette okuyorum kaç dakikadır çok pis tırstım lan. adamın teki hapise girmiş aşak gibi. ben borcumu ödedim ya.
Mesaj tarihi:
kermit said:

Esh said:

kermit said:

git kır delikanlıysan

Filizler geldi. Yarin falan bi araya gelelim

yarın akşam karşıdayım !

Ara beni optum seni seni
  • Yeni Oluştur...