dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 para olmadığı için fatura ödeyememe ok, vakit olmadığı için ödeyememe de ok. ama ödemeyi unutma? bi de üstüne mühürü kırma..
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben dogalgaza yaptım aynısını. gittim cuma gunu yatırdım adamlar gelmıs kesmişler gazı. cuma cumartesi onu gelip birisi açmıcagı ıcın söktüm zamazıngosunu kullandım. herif gelmiş bakmış acık. devam etmiş bende dedım iyi lan bişi olmadı. faturada 54 milyon usulsüz kullanım geldi. gittim igdaşdakilerle kavga ettim. bi ton olay cıkardım. takamamışsınız sallanıyodu açtım bende falan filan diye adamı suçlu çıkardım ödemedim. ama var bi cezası.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Yarın öğle arasına kadar ödersen birşey olmaz. Gelip bunu kırmışınız vs derlerse de, ben faturabank'tan ödemiştim 1 gün geç işliyormuş haberim yoktu dersin.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Red said: tam google searchlük başlık olmus tedaş mühürü kırmak direk paticik cıkar.sonra gg AHAHAHAHAH 5. LİNK GOOGLE DA YA OHA elektriği kesmişler bugün ama pazartesi ödemiştim borcu. komuşuya gttim hani sizde de kesildi mi fln diye. kim keser benim yeğenimin elektriğini diye komşum atarlandı. indik aşağı, kırdı mühürü. taktı kabloyu oldu. soralarsa elimde kaldı dersin dedi. içim rahat borcum yok çünkü. gelip bişey derlerse elimde kaldı derim artık napim. konuyla ilgili güncel bilgisi olan var mı ? 100-200 cezayı ödemeye razıyım.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Cezasi falan yok abi deli deli seyler getirmeyin akliniza, hiyarliklarini bi de cezayla mi taclandiracaklar
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 mühür kırmanın cezası 17bin 678 tl'ydi 2013te elimde kalma diye bi bahane kabul edilmiyor artık. ellemeyeceksiniz diyor çünkü mühüre sözleşmede falan. teyzem tedaşta müdür benim ordan biliyorum.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 seni tanımasam inanırdım da, bir türlü inanmak istemiyorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Zarif said: http://www.youtube.com/watch?v=uVf6eget04A şunu koymaya gelmiştim.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 zaten kırdım okusana antalyalı yarim. antalyalıydın di mi lan öyle biliyorum ben. lanlı lunlu konuştum sorry. samimi gördüm bileedim. internette okuyorum kaç dakikadır çok pis tırstım lan. adamın teki hapise girmiş aşak gibi. ben borcumu ödedim ya.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kermit said: git kır delikanlıysan Filizler geldi. Yarin falan bi araya gelelim
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Esh said: kermit said: git kır delikanlıysan Filizler geldi. Yarin falan bi araya gelelim yarın akşam karşıdayım !
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kermit said: Esh said: kermit said: git kır delikanlıysan Filizler geldi. Yarin falan bi araya gelelim yarın akşam karşıdayım ! Ara beni optum seni seni
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 boşver ya 3 büyük şehrin nüfusuna bölünür kaçak elektrik diye hepimiz 1er kuruş ödesek nolcak
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kaçak değil yahu ödedim borcumu diyorum.
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ödesen de farketmez ellemeyeceksin askerlik yapmadıysan uzun dönem falan bile yapıyosun mahkemelerde sürünürsün
Öne çıkan mesajlar