Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barışarock ve Rock'n Coke

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba benim bu iki festivalden acaba hangisine gitmeyi düşünüyorsunuz acaba patiler bu iki festivalden hangisine gidicek?Anket şeklinde yaparsak güzel olur gerçekten çünkü zaten diğer Rock'n Coke ve Barışarock konularında festivaller hakkında yorumlar var.
Şimdiden teşekkürler...Bide ilk ben yazayım bari;
Barışarock'a katılıcam (görevliyimde ayıptır söylemesi ;) :utaniem:)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing

[Bu mesaj kawa tarafından 03 Ağustos 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rockthenations tarzı festival olursa giderim. Başka türlü çekilmez.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 04 Ağustos 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
rock and cock ta bu sene 50 cent ve muhtemelen cok guel hatunnar olcak

tabi hatun olacak ne de olsa ismi "ROCK AND COCK!" ahaha :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
bu sene rockistanbul 1 numaraydı.
rock the nations 2.
rock n coke getiremediği ve getirdiği kişiler ve grupların azizliğine uğradı ve ismini değiştirmeli light coke n hiphop olsn bnce adı :D
barışarock geçen seneden pek farklı değil çoğu grup aynı,çadırı arkadaştan alabilirsem giderim yoksa o da çekilmez.

rockistanbul rockistanbul rockistanbul rullz..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
h2000 yerine işte oldu rockistanbul
bi alakası olabilir yani..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 04 Ağustos 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
önceden mi ayarlandığından yoksa ne biliim uyuzluğuna mıdır nedir öss gününe denk getirilir mi bea yuh demiştim

Ya neyse benim gibi milleti eglendiren adamı kaybettiler onlar bilir.
Mesaj tarihi:
ikisinede gitmiyorum... işim gücüm var festival vs. ile uuraşamam zaten CeBIT için kıçım çıkıyo...[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Mesaj tarihi:
barışarocka gitcem[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
  • Yeni Oluştur...