oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 böle bir kitap var ilgi duyanlar için bayaa eski 1971 basımı flan yazarı:William Powell 30 agustos yaklasırken torpil falan deilde böle daha eglenceli seyler atmak isteyenlere duyrulur parayla kitabı nasıl alırsınız bilmem ama pdf formatında bulmak mümkün garip tütün mamülü yapmaktan sacma sapan bomba yapımına herbişe var komik anlatım tarzı var ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 edonkey'de az aramamıştım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben oradan bulmustum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Türkçesi varmıki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bende biliyorum o kitabı baya bişey var içinde. Bana her türlü bomba yapımını öğreticek bi kitap lazım aslında ya. Yakın zamanda yıkarım lan buraları diyip patlatıcam her tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 daha eğlenceli derken c4 mü patlatçaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 napalm kimya bölümünde okuyorsanız hemen hemen hepsini yapabilirsiniz yoksa cogunu yapmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 nerden bulcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Google a yazarak direk buldum ben. Sen de bulabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yıllar önce bulmuştum pdf olarak mümkünse her gördüğünüz adama anlatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Geyik amaçlı bi kitap o anlatılsa nolcak anarşistliğiniz mi azalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bu kitap yasal bir kitap değil yanlız içinde ev malzemelerinden *baya yasal olmayan* maddelerin yapımı anlatılıyor keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar