Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BEnXCn4Ei9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kız arkadaşınızın adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 pin kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Formülleri neyin ögrenmek icinde saga sola yapistirilan post-itler etkili. ha bir de babanemin dogumgününü unutmamaliymisim! neyse ki ucuz atlattik^^. yasli insanlar daha hassas bu konularda, unutursan hastaliktan tut, dizlerin tutmamasina kadar döseyebiliyolar eheh. bi de loopa aliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 temiz çamaşır giymeyi temiz ve delik olmayan çorap giymeyi 3. bi şahısla konuşurken telefonu açık bırakmamayı kapıyı açarken don/atlet olmamayı osurduğunuz ortamı anında terketmeyi unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bi de günlük alinacak haplari unutmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 insanları sevmeyi büyüklerimize saygı göstermeyi unutmamalıyız <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Coder said: ocağa çay koyduğumu unutmamalıyım(ki her gün 3-4 kere unutuyorum) bunu ben de unutuyorum hep. 3289432 kere çaydanlık yaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sene 2010 ve hala çay demlediğiniz için unutuyosunuz. poşet çay diye bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dolapta karpuzu 20 gun unutmamak lazım. kotu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Sağ ayak sol ayak sağ ayak sol ayak düştüm az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bir keresinde anneaaa ütüyü fişte unuttum diye evi aramıştım. liseliydim o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 fede said: sene 2010 ve hala çay demlediğiniz için unutuyosunuz. poşet çay diye bişey var. çirkin onun tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 abvblizzard said: Sağ ayak sol ayak sağ ayak sol ayak düştüm az önce bizim komşu öldü. bide alıntılamayın demişsin. okumuştum ama unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 öldü derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 nefes almayı unutmuş salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben telefon faturası yatırmaya gitmistim. 56k internetin oldugu hattı. telefonumu unuttum. veznedar soruyo hangi numarayı odicen die. unuttum hehue dedim gittim geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bella said: fede said: sene 2010 ve hala çay demlediğiniz için unutuyosunuz. poşet çay diye bişey var. çirkin onun tadı. bayagi kotu hemde. liptonu fln diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 tadı güzel olanlardan al dgkjdlgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bu arada aslında konu boyle degilde. sanki su getirdigimiz konsept daha bir guzel gibi. devam edelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ben 8 yaşında çok büyük hevesle bişey almaya giderken ne almak istediğimi unutmuştum. Off sinekkovar alıp gelmiştim sonra ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 harbi haa. ilk kız arkadaş. bilmem ne gibi cevaplar gerekirken. ama yinede ütüyü unutmamak daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 poşet çay genel olarak çirkin. kamelya+tomurcuk dene vazgeçemezsin. tembel teneke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 senko said: Bella said: fede said: sene 2010 ve hala çay demlediğiniz için unutuyosunuz. poşet çay diye bişey var. çirkin onun tadı. bayagi kotu hemde. liptonu fln diyorsan. hergün içiyorum valla gayet güzel harareti alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar