Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 şu anda guild savaşları çoklukta. tümü pk olan 1 guild var. diğerleri brit içinde birbirine girip duruyor :D
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Artık akşamları 200+ oluyor server. Eski zamanlarına döndüğünü hissediyorum yavaş yavaş. Şuan çoğu kişi(bizim guild de dahil) item kasma durumunda. Şu sıralar çokça yeni başlayan da olduğundan onlarda skill/item kasma olayına daha yeni yeni başlıyorlar. Sunucunun action açısından tam olarak kendine gelmesi için 1 ay daha geçmesi lazım. Bazen skill/item kasmak sıktığından olsa gerek, arada 15-20 kişi olarak brit delucia bastığımız oluyor. Dendiği gibi çoğu pk olan bir guild var. Onlarla eğlenceliğine action atılıyor genelde hep deri set ve reg çıktığından. Başlamayı düşünüyorsanız, söylenen akademi gerçekten çok iyi. 20 kişi poi kasıyormuş bugün aynı anda. Skill kastıktan sonrada, iyi bir guild e girin. Guild olmayınca tek başınıza bir şey yapamazsınız. Birine dalarsınız, 10 sn geçmeden 5 tane karşı guild üyesi biter yanınızda.
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 loxias bugün senin trio delaquentenin kalede kasan 2. karakterini sinirimden kesicektim. ne artiz adamlar var lan guildinizde... adamın gram katkısı yok kaleye küçük dağları ve bu kaleyi biz yarattık modunda ona buna atar yapıyor. wilmarie'yi bilirsin o pk guildinden işte onun 2. karakterine atarlanıp kesmeye falan çalışmış saçma sapanak hareketler. sonra gel dedim çektim kenara uyarıcaktım wilmarie de geldi işte. bu konuştu konuştu dedim wilmarieyi dinleyelim şimdi de. ben bu veleti dinleyip de vakit kaybedemem dedi gitti... herkes şikayetçi heriften...
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu tc kimlik olayı nedir ya. Gerçek no vermek zorundamıyız hani isim ile uyuyomu diye inceliolarmı? çok saçma
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 orc_lord said: peki eskisi gibi aksiyon falan oluyor mu? ben böyle locus/quann zamanlarında falan kaldım. ne bileyim işte köprü yada mezarlıkta pk'larla aksiyon :P soruya cevap isterim, guzelse bende baslicam. orclord, mesaj kutunu bosalt dsfsd
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Cystein said: loxias bugün senin trio delaquentenin kalede kasan 2. karakterini sinirimden kesicektim. ne artiz adamlar var lan guildinizde... adamın gram katkısı yok kaleye küçük dağları ve bu kaleyi biz yarattık modunda ona buna atar yapıyor. wilmarie'yi bilirsin o pk guildinden işte onun 2. karakterine atarlanıp kesmeye falan çalışmış saçma sapanak hareketler. sonra gel dedim çektim kenara uyarıcaktım wilmarie de geldi işte. bu konuştu konuştu dedim wilmarieyi dinleyelim şimdi de. ben bu veleti dinleyip de vakit kaybedemem dedi gitti... herkes şikayetçi heriften... valla guilddeki herkesden sorumlu olamam =) onun haricinde wilmari ve tayfasını forumlarda falan takip edersen anlarsın aralarındaki çatışmayı. oyuna sığmayan çok şeyler dönüyor oyunda.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ortam süper, millet gece gündüz kasmanıza yardımcı oluyor hal böyle olunca 2 gün açık kalan laptopun ekran kartı yandığı için kafelere düştük siz siz olun Nebula'ya fazla kendiniz kaptırmayın arkadaşlar.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Korax said: orc_lord said: peki eskisi gibi aksiyon falan oluyor mu? ben böyle locus/quann zamanlarında falan kaldım. ne bileyim işte köprü yada mezarlıkta pk'larla aksiyon :P soruya cevap isterim, guzelse bende baslicam. orclord, mesaj kutunu bosalt dsfsd hehe, birisine sordum. öğrenir öğrenmez ileticem. mesaj kutusunuda boşalttım :)
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Action isteyenler için gelsin. Şuan action arıyorsanız bir guild'e dahil olmanız yeterli. 11 guild var gözüküyor. Bunlardan 5-6 tanesi aktif olarak birbiriyle savaş içersinde. Locus Sect The Others From Abyss Rhovanion Thrall’s Death Ombra Setta Bu yukarıda gördüğünüz guildlerin hemen hepsi birbiriyle düşman. Hepsinin de aşşa yukarı 50-60 üyesi bulunuyor. İster istemez her yerde action içersindesiniz. Binek spawnlarında, dungeonlarda. Bunlardan Thrall’s Death genel olarak PK lardan oluşuyor. PKlar ile olan savaşlar genelde köprü ve 3 yol civarında oluyor. Mezar action alanı olmaktan çıkmış. Genelde action köprünün ilersinde dönüyor. Guild savaşları ise, şehir içleri ve guild baskınları olarak devam ediyor. Ancak eskisi gibi tek başıma takılırım önüme gelenle pvp yaparım düşünceniz varsa hiç başlamayın. Skillerinizi kastıktan sonra bir guilde katılmanız şart olmuş. Neden derseniz destardda adama dalarsınız, tam yatırıcam derken bir bakarsınız adamın 5 arkadaşı arkanıza takılmış bulursunuz. Neyse çok dağıtmadan konuyu, action eskisi gibi var. Ancak önerim craft karakteriniz yoksa, warrior char kasmamanız yönünde. Eskisi gibi gold set +9 katana ile adam kesemezsiniz. Önerim parry mage yada necro kasmanız yönünde.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 herşey tamam da nebula şu siteyi değiştir ya 3.sınıf shardlardan farkı yok o siteyle
Gtgtakecarebye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 -------- Ay bu ne biçim link diyenler için site güvenilir ücretsiz bir sitedir sadece güzel detaylar yer almaktadır :) -------- Söz verdiğim gibi ne bu la hesap detaylarını yayınlıyorum 20klık bir liste mevcut iyi forumlar dilerim.
Gtgtakecarebye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 md5i 2010 yılında kullanmaya başlamak da güzel bir adım takdir ettim. Bir sonraki drama dolu mesajımızda görüşmek üzere esen kalın sevgili pati halkı ve sevgili nebulacık playerları.. (sizlerin yanlış zamanda yanlış yerde olmasına çok üzülüyorum ancak yapacak birşey yok.)
Crematorium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Şifreleri nasıl çözüyoruz asdfasdf kendi passwordümün şifresini bile çözemedim
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 md5 geriye çözülemiyor bildiğim kadarıyla. Sadece deneme yanılma ile çözülme şansı var.
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 beyler ben hackerim bu şifreleri çözmek basit benim için
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Adım başı hata. kal ort çekerim hata yürürüm hata oyundan çıkarken bile hata veriyor cleint. ahahaha sux ya nebula. maalesef... go go sincaplar.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 senin clientte bir sorun vardır herhalde?
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 şimdiye kadar clientimde hiç göçme yaşamadım.belki sende bir sorun olabilir.Uonun 9th anniversary versiyonu var.uo yu yükledikten sonra hiç patch yapmadım.eğer patch yaptıysan bundan kaynaklanıyor olabilir. Bir de vendorlardan alışveriş yaparken buy komutunu kullan ardından bye de.Çift tıklayarak alışveriş yaparsan clientin göçüyor
Crematorium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Connectoru hem xpye hem win7ye kurdum en ufak bi sorun yaşamadım, daha bi kere clientim göçmedi. Bence sorun sizde
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 herşeyi denedim. yok arkadaş w7 32mbit.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yönetici olarak açınca da sorun oluyor mu? Bir de sorun çıkmadan önce bir log out olup bir daha login olmayı dene.
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sildim tekrar ml yükledim nbl sitesindeki linkten. kurdum girdim 2. kal ort porda hata. buy bye kullanıorm
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bende hiç sorun olmadı ama benim xp tabi -_-
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Forumlarda WildGenie (Connector Yapımcısı) ile görüşürsen yardımcı olacaktır. Eski forumlarda connector sorunları için bir başlık vardı hatta ancak yeni foruma geçince unutmuş olmalılar...
Öne çıkan mesajlar