Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula yine bakımda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tam başlıyım bakım dedim 2 gundur servera giremiyorum. Bendemi var tuhaflık benmi giremiyorum bi araştırıyım derken burayı buldum.

Ayıptır okadar playerın var bir forum açar insan haber verir. Bu haraketleriyle playera olan saygılarınıda göstermiş oldular...
Mesaj tarihi:
ben şimdi çevrimdışı çalıştırdım dedim bunu ama ne msne girebiliyorum ne internette dolaşabiliyorum :S nasıl düzelticem bunu diyen adamlara sesleniyim çevrim içi yapcaksınız tekrar
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kaç yıllık nebula bi ara anime sitesi ile çıktı dedim heralde birileri dalga gçeiyor girmişler makineye sonra site kapandı birdahada açılmadı web.tr diye açtılar orada ki açıklamlarda 15 yaşında çocugun anlatışı gibiydi kesin fake dedim bir baktım orjinalmış gerçekten arkadaştan ögrendim demin
Mesaj tarihi:
Korax said:

ne fake'i yav kendi sitesi degilmi iste ehueh

nebula.gen.tr degil mi orijinal sitesi nebulanın?

üstelik -oynamasamda- kaç senelik eski sayfası suanki halinden cok daha güzeldi, web.tr gerçek olsa dahi bu dandik tasarım yerine eskisini kullanırlardı bence.
Mesaj tarihi:
Eh, yav tasarimla falan ne alakasi var, adamlar sitelerini, serverlarini degistirdiler. Host izmire tasindi yeni sponsora vesaire. Gen.tr oldugunu bende biliyorum da, idareten web.tr yi aldilar sanirsam. Bence tasarim kayan yazili halinden daha bi iyi olmus eheuh
Mesaj tarihi:
nebula bu aralar bi garip yönetiliyor işte. Niye hala orijinal sitelerine geçmediler ben de anlayamadım. Belki o domain in sahibi aralarından ayrılan yöneticidir :D
Mesaj tarihi:
gen.tr nin domaini doruknetteydi,host değiştirdikten sonra,site adresi üzerine görüşmeler yapıldı fakat doruknet anlaşmaya yanaşmadığından,web.tr adresini aldı.bu kalıcı,gen.tr tekrardan kullanılmayacak benim bildiğim.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...