Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula yine bakımda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok ilginç cidden,başlık nebula başlığı ama konuşulan başka bir sunucu.Reklamını yapacaksanız ya da kötüleyecekseniz ayrı bir başlık açıp orada da yapabilirsiniz,boşuna nebula başlığını kirletmeyin bence.
Bu hafta sonu bakımdan çıkmasını bekliyorum ben nebula nın,güvenlik açıkları düzeltildikten sonra devam etmemek için bir neden göremiyorum ben,sonuçta tr bazlı nebula ayarında bir server yok,eğer benim gibi sizde bu salak oyundan kopamıyosanız nebulayı tavsiye etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
Merhabalar..

Yıllar sonra tekrar paticik çatısı altında yazı yazmak çok keyifli olsa da buraya geliş amacım nebula konusunda açıklama yapmak, malum forumları ve benim açıklamalarımı temizlediler :)

Nebula oyuncuları varsa aramızda nickimden benim kim olduğumu az çok çıkarmışlardır. Haziran ayından itibaren uzun süreli 3 bakıma girdi nebula, ben bunların arkasındaki isimim.

Bu konuda silencerdan intikam aldığıma sevinsemde nebula oyuncuları için oldukça fazla üzüldüm. Belki bu onlar için bir dönüm noktası olur belki bir kısmı ultimayı bırakır ya da gidip official sunucularda vakit geçirip endişe etmeksizin eğlenir; bunlar kendi bilecekleri şeyler.

Tek söylemek istediğim bu 3 operasyonumun ardından (sizin söyleminizle hack) nebula yetkililerinin oyunculardan sürekli olarak gerçeği sakladığıdır, en sonunda güzel bir yalan uydurup güvenlik açığı var bahanesiyle tekrar bakıma girdiler. İlk iki bakım boyunca benimle iletişime geçip bilgi isteyip anlaşma yapmaya çalıştılar, daha sonra anlaşmanın koşullarını yerine getirmediler ve onları cezalandırdım. Olurda bakım sona ererse kısa bir süre sonra tekrar görüşeceğimize hiç şüphe yok 56b kullandıkları süre boyunca benden kurtuluşları yok :)

Herkese keyifli bir yaz dilerim..
Mesaj tarihi:
Gtgtakecarebye said:

Merhabalar..

Yıllar sonra tekrar paticik çatısı altında yazı yazmak çok keyifli olsa da buraya geliş amacım nebula konusunda açıklama yapmak, malum forumları ve benim açıklamalarımı temizlediler :)

Nebula oyuncuları varsa aramızda nickimden benim kim olduğumu az çok çıkarmışlardır. Haziran ayından itibaren uzun süreli 3 bakıma girdi nebula, ben bunların arkasındaki isimim.

Bu konuda silencerdan intikam aldığıma sevinsemde nebula oyuncuları için oldukça fazla üzüldüm. Belki bu onlar için bir dönüm noktası olur belki bir kısmı ultimayı bırakır ya da gidip official sunucularda vakit geçirip endişe etmeksizin eğlenir; bunlar kendi bilecekleri şeyler.

Tek söylemek istediğim bu 3 operasyonumun ardından (sizin söyleminizle hack) nebula yetkililerinin oyunculardan sürekli olarak gerçeği sakladığıdır, en sonunda güzel bir yalan uydurup güvenlik açığı var bahanesiyle tekrar bakıma girdiler. İlk iki bakım boyunca benimle iletişime geçip bilgi isteyip anlaşma yapmaya çalıştılar, daha sonra anlaşmanın koşullarını yerine getirmediler ve onları cezalandırdım. Olurda bakım sona ererse kısa bir süre sonra tekrar görüşeceğimize hiç şüphe yok 56b kullandıkları süre boyunca benden kurtuluşları yok :)

pics or it didn't happen
Mesaj tarihi:
Anlaşma şartlarını kabul etmediler demişsin, merak ettim anlaşmanın senden yana olan şartları nelerdi ?.

Bir merak konusu dahadırki bir çok 56b sunucu mevcutken, uzun bir süredir 56b yaygın şekilde kullanılırken neden Nebula uçuyor sadece ??..

Şahsi fikrim nebulanın bu durumunun 56b emülatörü ile ilgili olmadığıdır. Var olan başka bir açığın, 56b üstüne atıldığı gibi bir durum var sanki.
Mesaj tarihi:
Öncelikle herkese merhaba...

Yaşanan sorunları ve olayları açıklamamızda belirttik.Anlaşma adı altında geçen yalanlar dosyasını da asla kabul etmediğimizin bilinmesini istiyorum.Kişinin talepleri Nebula yapısına ve Nebula Kurallarına uyuşmadığı için geri çevrilmiştir.
Ne yazikki son yaşanan olay biraz daha şova yönelik, kişinin kendini kanıtla isteğiyle geliştirmiştir.(yaptığımız herhangi bir kötüleme,karalama yok)
Buradan "Tüm Nebula Ailesi" adına bu tarz provakatör ve emek hırsızı kişilere fırsat bırakmayacağımızın,bu kişilere karşı sizlerin emeklerini korumaktan asla vazgeçmeyeceğimizin bilinmesini istiyorum.
Başta şuan ki Nebula yetkilileri(bizden sonra gelecek nesil dahil) olmak üzere sizlerin daha keyifli,daha rahat oyun oynayabilmeniz için elimizden geleni yapacağız.

Saygılarımla Nebula Staff (Ewan)
Mesaj tarihi:
Her zaman nebula stafflarının arkasındayız..Nebula oynayıpta onu kücültmek isteyenler oynamayabilir..2 ayda 1 kapanan serverda başarılar size..Nebula şuan bakımda ve sağlam olarak çıkıcak eminim...Yeni açılıp 2 3 ay da kapanan serverlarda takılcağıma nebulaya destek vermeyi ve açılmasını beklerim daha iyidir..Herkesin tercihi kendine.. PedroNebula
Mesaj tarihi:
Nedra said:

Anlaşma şartlarını kabul etmediler demişsin, merak ettim anlaşmanın senden yana olan şartları nelerdi ?.

Bir merak konusu dahadırki bir çok 56b sunucu mevcutken, uzun bir süredir 56b yaygın şekilde kullanılırken neden Nebula uçuyor sadece ??..

Şahsi fikrim nebulanın bu durumunun 56b emülatörü ile ilgili olmadığıdır. Var olan başka bir açığın, 56b üstüne atıldığı gibi bir durum var sanki.

Edit istemiştir nolcak :p
Mesaj tarihi:
WildGenie said:

Nedra said:

Hiç sanmıyorum :(
Mesaj tarihi:
Ewan selam ben "Dede" :D
Bu adam almanyada falan dediydiniz. Bana bi diyiverin almanyada nerde bu eleman ben bi gideyim "cezalandirma" nasil olurmus gostereyim.

Nebula oyuncularina uzulmusmus. 2le evladim 2le.

Bu ailelere cocuk yetistirirken uzmanlar tarafindan pedagojik destek verilmeli bence. Yoksa ortaya boyle abominationlar cikabiliyor.
Ne diyim yazik. Aldigin nefese yazik.
Mesaj tarihi:
Gtgtakecarebye said:

Merhabalar..

adeta punishersın aga
Mesaj tarihi:
WildGenie said:

Nedra said:

"ovnırlık" istemiştir. :P

"bana ovnırlık vermezseniz nebülayı heklerim !!"
Mesaj tarihi:
Öncelikle Selam ,

Özellikle Ewan ve diğer staff arkadaşlar somut şekilde bir kaç haftadır hummalı bir çalışma içersindeler , gerek site gerek oyun içi belli başlı temel dinamikler baştan sona tekrardan hazırlanmakta . Bakımın bir miktar uzun sürmesininde nedeni bu . Yeni başlıcak oyuncular açısındanda yeni sitede aranılan bir çok şey kolayca bulunabilcek .Aynı zamanda bildiği üzere yaşanan güvenlik problemini ortadan kaldırcak çalışmalar epey kolaylandı . Yakın zamanda açılcağını düşünüyorum .

Yapılanı marifetmiş gibi anlatan ego pompalı arkadaşın serverın kapalı kaldığı saniye başına adrenalin ve ekstra zevk aldığı hissiyatı gerçekten çok hoş . Tam olgun bir insanın yapabilceği şeylere yönelmiş ne mutlu ona .
  • Yeni Oluştur...