Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula yine bakımda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben karakteri 10 gün önce, yani daha yeni açtım. Ben açtığımda sunucu daha yeni bakımdan çıkmıştı, item res gelmişti vs.vs. Herkes nebula artık değişti hic sorun yok diye bagırıp duruyordu. Daha 4. günden lag basladı ve simdi de yani 10. gün bakıma alındı. Ben baya vakit harcadım tailor,mage,medi gmledim, baya bir tame kastım. Madem nöyle olacak bu ben de bırakayım o zaman yeni sürüme yabancı bir serverda başlayayayım. Üstelik hiçbir açıklama da gelmiyor! Bence hiç hoş değil. Bildim bileli şu nebula kendini toparlayamadı. Bir açıklama yapmak, insanlara en azından tahmini şöyledir böyledir diye açıklama yapmak çok mu zor geliyor?
Mesaj tarihi:
Zor geldiğinden değil de nebulanın yöneticileri hatalarını kabul etmeyi sevmiyor pek. O yüzden açıklama yapmıyorlar, yarın öbür gün açarlar, "teknik sebeplerden dolayı bakıma girdik" yazarlar geçer gider.
Mesaj tarihi:
Cystein senin gibi insanları, yani önlerine çıkan ilk fırsatta "ya sev ye terket" demeyi akıllıca ve delikanlıca bir hareket olarak gören adamları hiçbir zaman anlamayadım, anlamak da istemiyorum zaten. Bir kimsenin başka bir kimseye sorumluluğu olması için arada maddi bir alişveriş olmak zorunda değil. Böyle yaparak sen herşeyi parayla ölçmüş oluyorsun. Ben de kendi sorumluluğumu reklamlara tıklayarak yerine getirmeye çalışıyorum.
Neyse, bu yazdıklarımı anlayacağını pek düşünmüyorum. Sen kendi dünyanda yaşamaya devam et.
Mesaj tarihi:
ben ya sev ya terket demedim ki... ya sev ya leylek dedim.

neyse
ben de senin gibi insanları anlayamıyorum. tüm gün pc başında sivilce sıkıp " ich will unreal tournament spielen!" diye bi tarafını yırtan german angry videogame kid gibi nebulanın gelmesini mi bekliyorsunuz sinir krizleri geçirerek?
bakarsın nebula yoksa başka bir şeylerle uğraşırsın ne bileyim pc başından kalkarsın produktif bişeyler yaparsın...

sen ultimayı hayatından öne koymuşsan ve bu kadar arzuluyorsan zaten bir üst evreye geç... paranı ver çatır çatır wow falan oyna bir sorun olunca arasın müşteri hizmetlerini aazlarına sıçarsın literally...

ayrıca öyle delikanlılık işte racon macon falan hiç uğraşmam kafamı takmam o taraklarda bezim de yoktur raadol. oyun nickini söyle bir de tanışalım bu vesileylen
Mesaj tarihi:
Sivilce sıkıp nebulanın gelmesini beklemek değil de, 2001'den beri aktif olan bir serverin hala bir bacağının sakat olmasını anlayamıyorum diyelim. Ultra makinalar satılıyor artık ama bizimkiler hala tarih öncesi sorunlarla uğraşıyorlar. Tr'nin en popüler serverında bunun olmaması lazım. Olay benim 1-2 gün veya 1 hafta uo oynayamam değil. Burda bir hizmet sunuluyorsa doğru düzgün sunulmalı.
Oyun nicki l
Mesaj tarihi:
Bilmiyorumda yıl 2010 hala uo'da lag var :)

Save olmadan 2-3sn önce laga giriyor, ayn şekilde save'den sonra 400+ player olsa serverda adım atılmaz herhalde.

Web sitesinin kapalı olması ayrıl bir rezillik zaten, ona abi öyle kayan yazı koymuşlar birde ne oldugunu anlamak icin 1dk yazının kaymasını bekliyorsun.

Böyle şeyler 10 yıl önceydi, dogru düzgün logo ve duyuru yaparak sade bir site halletselerdi şu işi cok daha düzgün bir imaj cizerdi.

Birde anlamadıgım bu dönemde nbl kalmış gibi PH kapatmışlar ( artislik neyse ) biliyorum nbl'da hep kapalıydı ama neden acıyorsun o zaman.
Mesaj tarihi:
Bir dilek tutun yazı kayıyor ^^ Kayan yazı ve comic sans birarada olsaydı feci kombo olurdu bir sonraki hamleleri budur belki ?

Patide u-s'de bize soru sorup kendince ''sphere kasan'' bebelerin nicklerini yönetim kadrosunda görüyorum, bu daha iyi açıklıyor nebulanın durumunu. Yazık olmuş nebulaya bazen insan projesini noktalamayı bilmeli yoksa böyle oluyor. Tek anlamadığım Wildgenie (fake değil wild area/novadaki dimi bu ?) gibi adam bu amatör kadroda ne arıyor ?
Mesaj tarihi:
Censorry said:

Sivilce sıkıp nebulanın gelmesini beklemek değil de, 2001'den beri aktif olan bir serverin hala bir bacağının sakat olmasını anlayamıyorum diyelim. Ultra makinalar satılıyor artık ama bizimkiler hala tarih öncesi sorunlarla uğraşıyorlar. Tr'nin en popüler serverında bunun olmaması lazım. Olay benim 1-2 gün veya 1 hafta uo oynayamam değil. Burda bir hizmet sunuluyorsa doğru düzgün sunulmalı.
Oyun nicki l

hizmet parayla alınır. free bir sunucuda oynadığınızı unutmamak gerek.
Mesaj tarihi:
(tu)

Yapiyosan adam gibi yapacaksin, 10 yillik server. Bi cok seyi basarmis yapmis zamaninda. "Para ödeyen hizmetini alir, ödemeyen hizmet alamaz" diye bi mantaliteyle acilmis biyer degil zaten nebula.
Mesaj tarihi:
yazık lan valla demiştim size patlar diye.
neyse.

yakında bi uo sunucu açıyoruz güzel bişeyler çıktı ortaya böyle adam gibi oyun oynayabileceğiniz bişeyler ayarladık güzel bir ekiple orda oynarsınız. reklam yapıyorum evet yapıcamda.
Mesaj tarihi:
himm o zaman şöle bi durum var. Connector başlarken güncelleme sunucusuna ulaşamadığından dolayı client i açmıyor. Ama dünden beri oyunda olanlar devam edebiliyor. Sen bi kapatıp açsana clientini :D
  • Yeni Oluştur...