Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Balkondan girmiş herhalde eve bir yarasa hayvan dişimi fırçalaraken tepemde uçuştu...Evde kafes falanda yok bir tavsiyesi olan varmı? Tuvaletten balkona olan yol baya dolambaçlı herhalde geri götürmek zor olur tuvalette bırakırsamda ölür hayvan...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sadece bahsettign yoldaki kapilari acik birak sorna gec bi odaya uyu bu arada kesinlikle zarar vermiyeceklerinde sende biraz korkuta koruta havluyalan falan cikarta bilirsin ama dedigin dogru orda kalirsa olur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 resim istrerük :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: BOccOB, 14 Ağustos 2004 02:21 tarihinde demiş ki: girmeseymiş kardeşim bırakın ölsün... canımısın sen yahu yardım edelım kardesım cıkar dısarı at ustune ıslak havluyu[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 süpürgeyle fura fura çıkart :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: BOccOB, 14 Ağustos 2004 02:21 tarihinde demiş ki: girmeseymiş kardeşim bırakın ölsün... :( yazık ama..[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oncelikle dikkat et, doğadaki yarasalırın bir kısmında kuduz bulunur. tavsiyem çıkışa giden yolu açabildiğince aç, sonra harekete geçir hayvanı (diğer yönlere giden yolları kapaman lazım ama, bak bakalım çıkabilecek mi. yoksa daha zahmetli olarak üsütne battaniye atarak (bir nevi ağ görevi) yakalayıp sonra kapı dışarı edebilirsin. (evet oturduğum yerde çok fazla yarasa var)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 fotoğraf makinası yok malesef :) ama baya küçük en son tuvaletteki küvette keyif yapıyordu hayvan tabi yaklaşınca yanına karşılıklı panikleştik :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Ardeth, 14 Ağustos 2004 02:25 tarihinde demiş ki: fotoğraf makinası yok malesef :) ama baya küçük en son tuvaletteki küvette keyif yapıyordu hayvan tabi yaklaşınca yanına karşılıklı panikleştik :) o anı gormek sıterdım[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 valla beni geri atılıp kapıyı suratına kapadım direk sonra dönüp yaptığım öküzlük için özür diledim. Hala orda yatmakta ama bir hayvan yani kırık bir tarafı yok büyük bir ihtimal yoksa bir kutu içine koyma gibi bir çaba gösterirdim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Ardeth, 14 Ağustos 2004 02:25 tarihinde demiş ki: fotoğraf makinası yok malesef :) ama baya küçük en son tuvaletteki küvette keyif yapıyordu hayvan tabi yaklaşınca yanına karşılıklı panikleştik :) olmadı o işte :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 üstüne büyük bir kumaş parçası at (ceket havlu nevresim vs) sonra git balkkona dsla gitsin gülcan![signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hayvam azimle küveti tırmanmaya çalışıyor tabi uçup uçup bir yerlere çarpmaktan hayvanın başı dönmüştür neyse üstüne en iyisi dediğiniz gibi bir havlu falan atıp çıkarayım dışarı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 batman hayranı felansan besleyebilirsin aslında , yapay mağara yap odana , o takılır ters-düz.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 benim üzerime havlu atsalar,dalardım şahsen :Pp Ama şöyle bir dişi yarasa bulup "ortamlara akıcaz senle" diye çağırabilirsin.. olmadı,PopyaraSatar' a çıkarıp ünlü etmeyi dene... :-p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tuvaleti yak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Tyrael, 14 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki: tuvaleti yak kesın cozum[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bugün de bize girdi :D 3-4 tane. terastaydı. terasın kapısını kapadık. dış kapısını açtık (bölmeli evet) orda çıktılar öyle :D ha bir tane de odaya kaçmış daha önce, odanın penceresini açıp kapıyı kapadık öyle çıktı :)[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Ağustos 2004 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bizede girmişti :) tatilden yeni dönmüştük yorgunduk sonra pencereleri açtık tabi sıcak bastı :) sonra bilgisayarımın arkasına birşey girdi sonradan yastıkla hafiften yönlendirdik çıktı :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hayvan 3-4 kere suratına kapı çarpılınca ben istenmediğim yerde durmam dedi ve gitti resmen heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Işıkları kapatıp bütün pencereleri açarsan çıkar.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mantilara zara gelmedi dimi?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yok onlar buzlukta :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 kurtuldu yanı ha[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 neyse sağolun kendi yolunu kendi buldu (yani öyle umuyorum bir köşeye giripte ölmez işallah ama çıktı gibi)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar