Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde Yarasa

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Balkondan girmiş herhalde eve bir yarasa hayvan dişimi fırçalaraken tepemde uçuştu...Evde kafes falanda yok bir tavsiyesi olan varmı? Tuvaletten balkona olan yol baya dolambaçlı herhalde geri götürmek zor olur tuvalette bırakırsamda ölür hayvan...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle dikkat et, doğadaki yarasalırın bir kısmında kuduz bulunur.

tavsiyem çıkışa giden yolu açabildiğince aç, sonra harekete geçir hayvanı (diğer yönlere giden yolları kapaman lazım ama, bak bakalım çıkabilecek mi.

yoksa daha zahmetli olarak üsütne battaniye atarak (bir nevi ağ görevi) yakalayıp sonra kapı dışarı edebilirsin.

(evet oturduğum yerde çok fazla yarasa var)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

fotoğraf makinası yok malesef :) ama baya küçük en son tuvaletteki küvette keyif yapıyordu hayvan tabi yaklaşınca yanına karşılıklı panikleştik :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

valla beni geri atılıp kapıyı suratına kapadım direk sonra dönüp yaptığım öküzlük için özür diledim. Hala orda yatmakta ama bir hayvan yani kırık bir tarafı yok büyük bir ihtimal yoksa bir kutu içine koyma gibi bir çaba gösterirdim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 14 Ağustos 2004 02:25 tarihinde demiş ki:
fotoğraf makinası yok malesef :) ama baya küçük en son tuvaletteki küvette keyif yapıyordu hayvan tabi yaklaşınca yanına karşılıklı panikleştik :)

olmadı o işte :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sosyal ağlarda paylaş

hayvam azimle küveti tırmanmaya çalışıyor tabi uçup uçup bir yerlere çarpmaktan hayvanın başı dönmüştür neyse üstüne en iyisi dediğiniz gibi bir havlu falan atıp çıkarayım dışarı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

benim üzerime havlu atsalar,dalardım şahsen :Pp

Ama şöyle bir dişi yarasa bulup "ortamlara akıcaz senle" diye çağırabilirsin..
olmadı,PopyaraSatar' a çıkarıp ünlü etmeyi dene... :-p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Elizabeth Elenora Benzemez[Zed]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün de bize girdi :D

3-4 tane.
terastaydı.
terasın kapısını kapadık.
dış kapısını açtık (bölmeli evet)
orda çıktılar öyle :D

ha bir tane de odaya kaçmış daha önce, odanın penceresini açıp kapıyı kapadık öyle çıktı :)[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Ağustos 2004 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bizede girmişti :)
tatilden yeni dönmüştük yorgunduk sonra pencereleri açtık tabi sıcak bastı :)
sonra bilgisayarımın arkasına birşey girdi sonradan yastıkla hafiften yönlendirdik çıktı :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

neyse sağolun kendi yolunu kendi buldu (yani öyle umuyorum bir köşeye giripte ölmez işallah ama çıktı gibi)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...