Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haber takip etme sitesi

Coder

Öne çıkan mesajlar

Az önce gaza gelip bi domain register ettim kendimede max 1 hafta verdim siteyi yapmak için

site konsepti, bi sürü siteden anlık olarak haberler toplayıp yayınlamak üzerine.

güzel bi özellik düşündüm siteye login olduğunuzda(facelogin eklerim) istediğiniz haberler kaynaklarını seçip sadece onları takip edebileceksiniz.

sizinde fikirleriniz varsa onları almak istedim bu tarz bi sitede neler olmalı ?

PS : comment yazma face de like etme filan olacak zaten onların dışında..
Sosyal ağlarda paylaş

adım adım yapmayı düşünüyorum, önce haberleri toparlıyıp göstereyim ondan sonra kategorize etmek sonra user girişi commentler vs... vs.. gibi

ha bi de ufak program yazacam, şu windows systemtry da duran cinsden oradan pıt pıt pıt haberler çıkabilir

bu arada sanırım hürriyetden banlandım şu anda :) giremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

ha bi de ufak program yazacam, şu windows systemtry da duran cinsden oradan pıt pıt pıt haberler çıkabilir

hmm virüs.
traybar filan uğraşma boşuna... Widgetlara el at. (vista sidebar gibi zımbırtılar, araştırırsın işte.)

Tag olayı zor biraz gerçi... Bide sitelerde haberleri kendi veritabanına filan kaydediyosundur sanırsam. Veya sadece başlıkları galiba... Her seferinde siteye gidip aynı haberi almak kötü olur zaten :p
Sosyal ağlarda paylaş

Coder benden hızlı çıktı Coder nası olsa hahaah

Ben üzerinde çalıştığım bi proje var 2 ay oldu henüz yeni Tasarım ve Kodlamaları bitti Hızla ilgili performans enhance ediyoruz bakalım nolcak
şuan 1sn lik 120 kaynaktan haber çekebiliyor ve özel ayarlanabilir durumda

Ajax[HTML5] veya Flash olarak gösterilebilir sayfa türü filan falan henüz tamamlamadık

Burdan duyururum sanırım işler bitince.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe, yanlış anlamazsan bu konuyla ilgili bişey söyleyecem,

bende eskiden sizin gibiydim açılmamış site üzerine optimizasyon yapardım her table da min 1.milyon veri ile test ederdim hatta o kadar optimize ederdim ki ben optimizasyon yaparken yeni optimizasyon teknikleri çıkardı :) bunlar aşama deneyimle aşılıyor

önce çalıştır sonra güncelle kasarsa optimize et..hiçbirşey %100 valid değildir... frameworks are rock, api is key gibi şeyleri kavramak zaman alıyor..

PS: bu yolladığım şekilde site filan açmayacam tabiki o 1 günlük process i göstermek içindi

şu andaki process

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...