EharD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bugünlerde evde ders çalışamıyorum adapte olmak sıkıntı oluyor. Böyle kütüphane tarzı, içinde internet bağlantısı olan biyerler varsa bu işe bir süre orda devam etmek istiyorum. Anadolu yakasında kadıköy,üsküdar,çengelköy civarlarında böyle biryer biliyorsanız paylaşmanızı rica edicem arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 starbucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ders çalışmaya uygun biyerden bahsediyorum...amaca hizmet edecek biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 moda çay bahçesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 cafe nero caddebostan gündüz saatleri. Moda'daki kafeler sessizlerinden seçicen. Üsküdar'da Fethi Paşa Korusunun arka tarafında belediyeye ait cafenin arka tarafında özel bir nargile cafe var. Gündüz saatleri açıkta , eser böyle püfür püfür. Ya ders çalışma psikoloji işi yani. Ne çalışacağın önemli, nasıl bir ortamda anlıyacağın falan. Herkesin farklı bir çalışma stili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 internet bağlantısı da arıyorsan, beşiktaş bahçeşehir kütüphanesi güzel. ama açık hava dersen moda çay bahçesi rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi cafe tazı falan değil, böyle kütüphane ortamı gibi. sessiz, başkalarının da sadece önündekiyle ilgilendiği v.s.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 balkon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bahçeşehir üniversitesinin kütüphanesi mi ? giriş falan paralı mı ? nedir olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 EharD said: ders çalışmaya uygun biyerden bahsediyorum...amaca hizmet edecek biyer. tamam git 2 katlı bir starbucks çık 2. kata al kahveni aç laptopunu. etrafta kız olunca huzursuz mu oluyosun? ben gayet rahat çalışırdım. edit: ha o zaman kütüphane arıyosun, ben bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ücretsiz. internet var. sessiz sakin 3 katlı. hafta içi baya geç kapanıyor, haftasonu 7 mi 5 mi ne öyle birşey. güzel kaynaklar var yararlanabiliyorsun öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 niye kutuphane gibi ama kutuphane degil? git iste guzel bir kutuphaneye, cok rahat calisiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bahçeşehir Üniversitesinin kütüphanesi iyi bi fikir gibi...Kampüs içerisinde di mi ? farklı biyere konuşlandırmamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 beşiktaş. girerken kimlik veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fede said: balkon heyt kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bilgisayar var mı yoksa götürem mi laptopumu da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 götür wireless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 okedir gençler, eğitime verdiğiniz destek için teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 eğitim için gittiğini unutma sessiz sakin bi yere sote yapıp akşam saatlerinde dersten bunalıp nette takılmaya başladığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Ders çalışmak için pijamaya ihtiyaç duyuyorum ben. Rahat edemiyorum öle dışarı kyafet ve ayakkabısıyla ders çalışmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bella said: ücretsiz. internet var. sessiz sakin 3 katlı. hafta içi baya geç kapanıyor, haftasonu 7 mi 5 mi ne öyle birşey. güzel kaynaklar var yararlanabiliyorsun öyle işte. rep verdim. cok makbule gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kutuphane (tu) Hele hele okulunun ıcınde varsa, gıdersın bı koseye bulabılırsen bıde kapatılabılır oda, tamamdır. Olmadı okula gıt, bi oda açtır orda çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 di said: Bella said: ücretsiz. internet var. sessiz sakin 3 katlı. hafta içi baya geç kapanıyor, haftasonu 7 mi 5 mi ne öyle birşey. güzel kaynaklar var yararlanabiliyorsun öyle işte. rep verdim. cok makbule gececek. haftasonu pazar da açık mı? yok yer çok müsait, capurla geç, otur.. fıstık gibi.. boun'a giderken oturacak yer bulursan zaten yolda çalışıyorsun gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 normalde açık ama yaz dönemi için emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Yaz Dönemi/Dönem Sonu Tüm Kampüsler Pts.-Cuma 08.45-17.30 yaz döneminde açık olmayabilir, arayıp sorun bi. İLETİŞİM Bahçeşehir Üniversitesi Barbaros Kütüphanesi Çırağan Cad. No. 4-6 Beşiktaş / İstanbul Tel: 0212 381 02 20,23 (Danışma) 381 02 17, 19,21,22 (Ofis) Fax: 0212 381 00 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar