Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 olimpiyatta 5 de attık. sdgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi fenerin yeniceğini biliyorduk yani benim temennim hazırlık maçında yenilelimde aslantepede rahat kazanalım :) 10 kişi kalmasa daha zevkli maç olurdu.ama fener için 10-9-9 farketmez herturlu :) yani en kötü beraberlik olurdu bu maça yani tutmuyor şansımız işte :).bilica denen adam fenere yakısmıyor ama keitaya emek hırsızı diyenler görsünler keita melekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 cok mesaj gelmiş üstüne anlamı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 özet var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 o diilde basit golleri atamama olayımız çok kötü.baros yokken cok zorlanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 selcuk neden hakemi dövmüş, ilk karttan gıcığımı varmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 iki kartıda aynı anda gördü sarı kart gördü hakeme çelme taktı kırmızı gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 barbu said: abi ben sasırdım biraz acıkcası. gs nin yendiği maçların istatistiğini koyan olmadı daha. ilginç gelişmeler var patide 2-2 mi? diyen olmamış,uefa diyen olmamış,bende şaşırdım o son golü atmıycaktık abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gol bu sanırım. guzelmis http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1533627141443 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gol güzeldi hani ordan 100 kere vursa kaleye tutmaz diyoruzya karşıdaki galatsaray olunca ordan 100 kere vursa 100 üde gol olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kertenkel said: 10 senedir yenilgiyi hazmedememiş galatasaraylı = PRICELESS Noyanh said: offf abi yendiniz aferin yıldızlı pekiyi bravo en büyük fener bir gün herkes fb li olcak aman allahım ne kadar muhtesem bir takımsınız ...umrumda deil ya su macı kimin kazandıgının ne önemi var . 87 de oyuncu degistirmeye baslıyan aykut a karsılık ikinci yarıya 4 kişi değiştirerek baslayan bir gs var . oyuncu varki 87 de değişebiliyor tamam bakmadık abi hazırlık karşılasması olarak sistemde denemedik . siz mükemmelsiniz ezdiniz salyalar saçmadan son kez cevap veriyorum bu adama . hazmedemk falan yok ortada sadece umrumda değil . ok ? tamam 6-0 ı hazmediyor olabilirim tamam 10 senedir kadıkoy de bir beraberlik dışında bişey alamıyo oluşumuz koyuyor ama BU MAÇ umrumda değil . sadece bir tespit yaptıydım . kaldı ki tespitim o kadar dogru ki aykut kocamanın mac sonrası acıklaması skoru korumaya gittik oldu . !!!!!! ama tamam diyorum KOYDUNUZ EZDİNİZ . hazmedememezlik bunun neresinde ya .ben mi kendimi ifade edemiyorum . bu arada santos fena cakmış harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bildiğiniz başka oyun varsa onu oynayalım arkadaşlar üzülmeyin bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 son 10 senedir kadıkoyde beraberede kalamıosunuz yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yok hakkımızı yeme ama =) bir kupa macında 0-0 kalmıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 acaba Rüştü'nün o totemler büyüler mi sürüyor hala, bu ne lan hep aynı sonuç biz bile sıkıldık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 marcioooo attı 2 oldu yalnız o maçta moldovan ruzgarın gücüyle cok enteresan bi gol atmıstı.işte o ara güç kadıkoye geldi.ondan sonra böyle oldı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 maçın özeti var mı biryerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Red said: feneri ztn yenemezdikte ben arda haric takımı beğendim.arda iyidi ama bazı bencilce hareketleri bayıyor insanı kale önü paslarımız geçen seneden daha iyi geldi bana sırf yana oynadı galatasaray, bence bildik hali yine, ileri oynatacak bi adam olmadıkça zor işi gs nin, ardayla olacak iş değil o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 galatasaray kendini pas yapmaya o kadar adamış ki kaleyi boş bıraksa bile volkan şut çekmeyecektik ki çekmedik de zaten. bu takıma iyi bi golcü şart-ki o da baros- o da gelicek.atak kısmında sıkıntı yok bence. sonuçta bi hazırlık maçı neresi iyi neresi kötü belli oldu.ilk yarıdaki defansı komple çöpe at kimse bişey demez. acilen bu takıma bi bek gerekiyo. örneği karşı takımda var.santos çıktı kendi başına gol attı başka da bişey yapmadı fener zaten. 10 kişi kaldıklarından dolayı defans yapmayı mantıklı buluyorum ama ikinci yarı olayı barca inter olayına çevirmeye gerek yoktu. sıkı defans yapmasalar da biz atamayacaktık yine de. ayrıca da arda şut çekmeyi öğrenmiş.serdar özkan biraz adam olmuş. mehmet batdal çıkmasa daha iyiymiş(belki çarpar girerdi) musa çağıran ve ali turan yetersiz.stoch iyiydi bi de. selçuk atılmasa gs için daha hayırlı olurdu yalnız eklemeden edemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fakat fenerin 10 kişi oynayarak bile koyması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ana genemi yenmisiz gs yi ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ashdahshdahas galatasaraylılar kendi takım otobuslerini taşlamışlar olm bi sakin hazırlık maçı lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fb-gs maçını büyütmek artık çok out bi olay.. sonucu belli değil de kazanacağımız belli.. 1-0, 5-0, 2-1 farketmiyor yani.. bu maç hazırlık maçı da sayılmaz. hazırlanacak bişi yok ki, çıkıyorsun alıyorsun maçı.. neyin hazırlığı olacak bu? fikstürlerde maç yapılması yerine takımları toplu halde sinemaya götürüp bize 3puan yazıversinler. ne sizinkiler strese girsin, ne de bizim çocuklar koşup yorulsun.. dostça bi film izlemiş olurlar takım halinde.. win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 boyle de filmde oynuyorlar ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 10 kişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar