syd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 eğitimi yapılacak ve bahçede uygun şartlar altında bakılacaktır -alman çoban köpeği -golden ırklarından birini düşünüyorum, cinsiyet olarak sadece erkek düşünmekteyim. not: barınaktan ya da ev arayan köpek aldım trollemeye gerek olmayan bir konu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi barınaktan ve bakamayacak 1'er kişinin köpeğiyle sorunlu deneyimlere sahibim bu sefer piskolojisi düzgün bir köpek arıyorum not: barınaktan alınan ve o bahsettiğim sorunlu köpek eğitim almıyor, köpekler birşey gösteriyorsun 2 3 gün sonra başa dönüyoruz. bknz: http://www.imdb.com/title/tt0343660/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ama barınak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 /summon bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bence de herşeye rağmen barınak derim. eğitimi falan olmasın boşver. barınaktan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 söylendimi bilmiyorum ama barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 syd said: abi barınaktan ve bakamayacak 1'er kişinin köpeğiyle sorunlu deneyimlere sahibim bu sefer piskolojisi düzgün bir köpek arıyorum not: barınaktan alınan ve o bahsettiğim sorunlu köpek eğitim almıyor, köpekler birşey gösteriyorsun 2 3 gün sonra başa dönüyoruz. bknz: http://www.imdb.com/title/tt0343660/ bella gormesin bu mesajı ha. seni barınağa terkeder yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sipeyskeyk said: ak ban him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 barınaktan alma. yada al. kafana göre takıl yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 syd said: bknz: http://www.imdb.com/title/tt0343660/ zuhahah iyiymis alma zaten barınaktan flan o ne öyle fakir işi iki güzel cins köpegin kırması en iyisidir genetik hastalıkları az olur hemide söz dinler labrador R. ile Golden R. kırması flan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 köpeği aldım kızıl-siyah alman kurdu - açk erkek - oO masallahi olan bi yavru hemde o konuda isim ariyorum =) öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 klaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 BARINAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 barınaktan mı aldın umarım barınaktan almışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Allah (C.c) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 abuçiçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 barınaktan almadıysan yaşamaya hakkı yok, ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 thor koy adını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Behlul said: barınaktan almadıysan yaşamaya hakkı yok, ölsün evet o yüzden Allahin dislanmisi, zindik da koyabilirsin adini. hatta bastard koy. aslinda behlül de güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Behlul said: barınaktan almadıysan yaşamaya hakkı yok, ölsünçizgiyi aşmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dasaaa said: thor koy adını..düşündüm ama ipini koparak mitolojik koyuyor :s bknz: diğer köpeğim paris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Behlul said: barınaktan almadıysan yaşamaya hakkı yok, ölsün ama hüllesi var onun.. önce hayvanı evden atıp, sonra barınağa bırakıyorsun ve sonra da geri alıyorsun.. hem hayvanında "içeride süre geçmiş" havası olacak, evde latino gibi gezicek.. MS-13 dövmeleri falan yapıcak kendisine, beater falan çekicek üstüne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 behlül güzel bir isim bak köpekler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar