Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 garip valla lan anlamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 "put your ballz on the table" gibi bişey mi o? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Abi adam kendini elf sandigindan vaktinin de bol oldugunu zannediyor ama yaniliyor =P Geyik bi yana cok takinti yapmissin gibi bir his uyandiriyor blog. Hani kiz olsam, gorsem bir sekilde korkabilirim. Erkek halimle bana yazsan kafa goz dalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 zaten blog yazmadığım zamanlar da kapısının önünde çalılar arasına gizlenip onu izliyorum :O :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 beyler ölü taklidi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ee noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ben Fatma olsam polisi falan arardım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 olum ben bakar bakar gülerdim tunch alınmasın ama. Noldu hakkaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 çıkar vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bişeyler sor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 AthleT said: Tunca bu sen misin :) di said: Abi adam kendini elf sandigindan vaktinin de bol oldugunu zannediyor ama yaniliyor =P Geyik bi yana cok takinti yapmissin gibi bir his uyandiriyor blog. Hani kiz olsam, gorsem bir sekilde korkabilirim. Erkek halimle bana yazsan kafa goz dalabilirim. abi ben diilim yazan "tunch" =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tunch'un sonuna "a" koy. ne oldu? tuncha. nasıl okunur bu? tunça. ha tunca ha tunça. bahçelinin hesabı gibi oldu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar