tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 "put your ballz on the table" gibi bişey mi o? :)
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Abi adam kendini elf sandigindan vaktinin de bol oldugunu zannediyor ama yaniliyor =P Geyik bi yana cok takinti yapmissin gibi bir his uyandiriyor blog. Hani kiz olsam, gorsem bir sekilde korkabilirim. Erkek halimle bana yazsan kafa goz dalabilirim.
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 zaten blog yazmadığım zamanlar da kapısının önünde çalılar arasına gizlenip onu izliyorum :O :P
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ben Fatma olsam polisi falan arardım heralde
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 olum ben bakar bakar gülerdim tunch alınmasın ama. Noldu hakkaten ?
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 AthleT said: Tunca bu sen misin :) di said: Abi adam kendini elf sandigindan vaktinin de bol oldugunu zannediyor ama yaniliyor =P Geyik bi yana cok takinti yapmissin gibi bir his uyandiriyor blog. Hani kiz olsam, gorsem bir sekilde korkabilirim. Erkek halimle bana yazsan kafa goz dalabilirim. abi ben diilim yazan "tunch" =P
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tunch'un sonuna "a" koy. ne oldu? tuncha. nasıl okunur bu? tunça. ha tunca ha tunça. bahçelinin hesabı gibi oldu hahah
Öne çıkan mesajlar