Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet serverı kurduk, tıkır tıkır! , ancak bağlantı!!!

northguard

Öne çıkan mesajlar

hostbaba.net in daha önce pool ben bnet ile anlaşarak t1 conenction tiplerinde ne olduğunu bile bilmiyor. Caner :) hiç bulaşma bu işlere. ben murat bilgine. Aman diyim iş yapmaya kalkışmayın bu arkadaşla yeterince üçkağıtçıdır. Arkadaşın daha önce co-loc hizmetini bireysel bir host firmasında çalışırken bizim tarafmızdan bnet ile pool umuza dahil etmiştik. Kafamızı yeterince ütüleyip başımıza da çok şey açmıştı sağolsun.Bilginiz olsun diye açıklıyorum.İsteyen istediğini yapmakta hürdür.

Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible

[Bu mesaj BlazeS tarafından 13 Ağustos 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 13 Ağustos 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
mauhahu canerq bey :D
lol

neyse.. ciddi düşünüyorsan yurtdışı olabilir diyorsan http://www.servermatrix.net/ gerçekten fiyat olarak da çok iyi. bayağı bir araştırdık biz, en iyisi burası. yurtdışı alıcam diyosan buradan alabilirsin...

250 ms ne kadar iyi olabilir ? daha cok araştırman gerekicek anlaşılan[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiyede dusunuyorsan ki server'in online player sayisi gunduzleri 150 geceleri 75 olarak dusunursen bir ayda harciycagin trafik asagi yukari 900k ile 1 mbit arasindadir.ISP lere yeni bir zam geldi suanda 1 mbit baglantiyi 300$ ile 450$ arasi alabilirsin e bide kdv eklencek yani sponsor'suz Turkiyede server acilmaz.[signature][hline]Living for
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışı düşünüyosanız gerçekten servermatrixi tavsiye ederim.
Kesinlikle bi üçkağıt yok ve uo için çok ideal lostage de pek lag yoktu?[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...