Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 arkasında durmak için tekrar yazıyosun sora kıvırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://images.encyclopediadramatica.com/images/9/94/1278986066564.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 oha yazdığı küfürü ciddi ciddi battle star`a bağlayanı gördüm ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sparkcaster said: arkasında durmak için tekrar yazıyosun sora kıvırıyosun hayal gücün çok kuvvetli.cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok neyse cidden, bu wow bölümünde bi garip komünite oluştu son dönem, başka bölümlerde yok bu, ya da ben denk gelmiyorum. en temizi ben zaten bi fayda görmüyorum bir daha post atmayayım, sizin de içiniz rahat olsun benim de.gerek yok bu kadar insan bana bulaşıyorsa (kişisel değil de her zaman ortama geyikimsi trolleyenler dışında tabiki) vardır bir bildiğiniz. hadi kalın sağlıcakla diyip emoya baglamadan gidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 baal gelme oyuna troll yapiyorlar. takil sen kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 BaaL trinket proclatıyorum diyen adam veyahut Unholy dpsmi olur diyen adamın oyun bilgisinin eksik olduğu süphe götürmez lakin o bana atar yapdı şu ezik dedi bende o zaman küfür kısaltması kullanırım sonrada karşımdaki insanın zekasına hakaret eder gibi battle star galactica o lol gibi bi yorum yapmak yakışık almaz pasif değiliz kurallara uymayan insanların ümüğünü sıkıveriyoruz hele gangren hiç affetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mauauhaah işte bu yüzden türk guildleri olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ne dert etmiş içinde adamın unholy dps'i. tamam kaptan en kral dps unholy. unholy çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Lucei said: ezik baal seni wow diye oynarım bu ne ya ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar