Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Açıkçası ben Yılbaşından önce beklemiyordum, malum Blizzcon 2010 da Ekim'in son haftası. Ancak bu hafta ICC Buff'unu dahi %30 a çektiler. WotLK'un gerçek anlamda pve, pvp tüm olayı da sona ermiş oldu. Wotlk betası da Cata ile aynı tarihde başlamış, oyun Kasım ayında çıkmıştı. Bu sefer Blizzcon daha geç sahne oluyor ve next gen mmo duyurusu söylentileri var. http://www.articlesbase.com/computer-games-articles/blizzards-next-gen-mmo-to-be-unveiled-in-blizzcon-2010-1765498.html http://diablo3x.com/rumor-next-gen-scifi-blizzard-mmo-to-be-announced-at-blizzcon-2010/ yani blizzcon 2010'da wow sahne önünde pek durmayacak gibi. next gen mmo (duyurulursa), sc2 ve çıkmamış diablo III üzerine yoğunlaşılabilir. blizzcon'dan önce ya da kasım ayı gibi çıkması zor görünüyor normal şartlarda ancak next gen mmo ise blizzcon 10'un ağır topu sürpriz olabilir. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kasım sonu,aralık başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 when its done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 şu tarihten intibaren blizzard her gün wowdan oyuncu kaybedecek. gelecek content yok, zaten mevcut olanı da görmeyen kalmamış nerdeyse.30.000 guild 10m lk kesmiş. pvp ciler zaten full wrathful olalı hayli oluyor. çok da geciktireceklerini sanmıyorum, "oldugu kadar" modunda salarlar gene.tahminimce tam olarak ekim 10 da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 blizzcondan önce çıkacak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kasım sonu aralık başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 next gen mmo yu tanıtacaklar bence blizconda catacın tanıtılcak pek bi yanı kalmadı artık cünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 blizzcon ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 akşama çıkar beyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 2011 ocak diye salliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 4 Ekim diye hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Lancelion said: when its done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hmm, görüyorum 3 vakte kadar geliyor diyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 isterse ekime kadar, isterse .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sordum, teyzemin gelininin oglunun amcasinin baldizinin dayisi blezzortta calisiyor, 31 kasimda geliyor expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Sparkcaster said: kasım sonu aralık başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 next gen MMO diye bişey yok şunu bi anlasanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 blizzort resmen açıkladı? ismen olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 önce şu maintancelerde ext yedirmemeyi halletsinler ne catacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yoktan kastım öyle cataclysm çıktı wow bitti sırada next gen değil. wow un daha gideri var.yoktan kastım bi 10-12 sene daha yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Viktor said: sordum, teyzemin gelininin oglunun amcasinin baldizinin dayisi blezzortta calisiyor, 31 kasimda geliyor expansion Amcasinin baldizindan sonrasini tanimiyorum ben ailede. Tikandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 wow'un gideri var da next gen'i adamlar bu sene duyursa 3 sene sonra anca betası falan başlar. (bkz wow) 3-4 sene içinde de wow aynı tempoda 2 expansion daha yer ve vadesi dolar. adamların bugun next gen mmo yu açıklamaları wow un öldüğü anlamına gelmez. kaldı ki wow'un A takımı yıllar önce geçti next gen mmo ekibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Lorrotar said: yoktan kastım öyle cataclysm çıktı wow bitti sırada next gen değil. wow un daha gideri var.yoktan kastım bi 10-12 sene daha yok. ne 10-12 senesi abi, naaptın =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 3 ek paket daha gelicek dersek 6 sene kesin son ek paketde 2 sene gider 2 senede milleti oyalıcak bişi bulurlar 10 sene olması büyük ihtimal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 en az 100 lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar