Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hotel 626

yav

Öne çıkan mesajlar

40 yılın başı inci'yi bi açayım napıyo keretalar dedim baktım böyle bir başlık var bu hotel 626 diye bir oyundan bahsetmiş eleman

said:
http://www.hotel626.com
siteye girince 2 ayrı platfor görceniz biri otelde geçiyo biri akıl hastanesinde.bazı bölümlerde mikrofon gerekio(beşikteki bebeye ninni sölemek vs.). bide kamera gerekiyo korktugunuz anlarda screenshot alıyo.oyun sadece geceleri açık girin bakın amk açıklama istediniz açıkladım

bunlar da ekşi'den:
said:
http://hotel626.com

akşam altı sabah altı arası açık oyunumsu şey. ağzınızla götünüzün yer değiştirmesini sağlayacak kadar da korkunç, halla ellerim titriyo şerefsizim. girmeyin de oynamayın da izlemeyin de. dediğimi yapın yaptığımı yapmayın. lanet doritos.
(fungess, 17.12.2008 05:38)

karanlıkta tekbaşına oynanınca zevki çıkan oyun. pek uzun bir oyun değil ama moda girerseniz* o kısa sürede yapacağını yapıyor. webcam iniz varsa korkabileceğiniz zamanlardaki tepkilerinizi ölümsüzleştirip oyun sonunda gösterir.

yazmış girdim baktım hakkaten tesisli bir siteye benziyor internette hakkında daha bi dolu şey var ama türkçe sitelerde pek bilinmiyor henüz

ben oynamadım çünkü işim gücüm var yatacam ve adam gibi oynamak istiyorum web camlisinden mikrofonlusundan o yüzden başlığını açmakla yetiniyorum şimdilik =p

spoiler falan vermeyin ha
Sosyal ağlarda paylaş

Hotel kısmı başarılı ama diğer kısımdan birşey anlamadım,ilk olarak facebookumla bağlantılı olmak istediğini söyledi,kabul ettim,ardından twitter ile bağlı olmak istediğini söyledi,olmadığı için skipledim,bu yüzden olabilir belki kısalığı.2 bölümden oluşuyor,gerisi video şeklinde,2 bölümdede pek birşey yapmıyorsunuz zaten.En sonunda arkadaşlarınızın mailini falan istedi,salladım oraları da,bundan sonrası falan var mı,ben yok diye kapattım direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...