yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 40 yılın başı inci'yi bi açayım napıyo keretalar dedim baktım böyle bir başlık var bu hotel 626 diye bir oyundan bahsetmiş eleman said: http://www.hotel626.com siteye girince 2 ayrı platfor görceniz biri otelde geçiyo biri akıl hastanesinde.bazı bölümlerde mikrofon gerekio(beşikteki bebeye ninni sölemek vs.). bide kamera gerekiyo korktugunuz anlarda screenshot alıyo.oyun sadece geceleri açık girin bakın amk açıklama istediniz açıkladım bunlar da ekşi'den: said: http://hotel626.com akşam altı sabah altı arası açık oyunumsu şey. ağzınızla götünüzün yer değiştirmesini sağlayacak kadar da korkunç, halla ellerim titriyo şerefsizim. girmeyin de oynamayın da izlemeyin de. dediğimi yapın yaptığımı yapmayın. lanet doritos. (fungess, 17.12.2008 05:38) karanlıkta tekbaşına oynanınca zevki çıkan oyun. pek uzun bir oyun değil ama moda girerseniz* o kısa sürede yapacağını yapıyor. webcam iniz varsa korkabileceğiniz zamanlardaki tepkilerinizi ölümsüzleştirip oyun sonunda gösterir. yazmış girdim baktım hakkaten tesisli bir siteye benziyor internette hakkında daha bi dolu şey var ama türkçe sitelerde pek bilinmiyor henüz ben oynamadım çünkü işim gücüm var yatacam ve adam gibi oynamak istiyorum web camlisinden mikrofonlusundan o yüzden başlığını açmakla yetiniyorum şimdilik =p spoiler falan vermeyin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://www.asylum626.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ee? O site zaten bu hotel 626'nın ana sayfasında bulunan 2 siteden biri, siteye girip ordaki anasayfanın linkini vermenin mantığı nedir :D Akşam 6'dan sabah 6'ya oynandığı için kimse bişey yazamadı tabi di mi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dört gözle bekliom , trailer güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 platfor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yav said: ee? O site zaten bu hotel 626'nın ana sayfasında bulunan 2 siteden biri, siteye girip ordaki anasayfanın linkini vermenin mantığı nedir :D Akşam 6'dan sabah 6'ya oynandığı için kimse bişey yazamadı tabi di mi =p link vermemişin usta tek tıklamalık ondan yaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Açıldı... I maean the website :D Edik: Daha uzun olabilirdi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 O adamla aynı odada sayıları girme yeri var kaç kaç giriliyor ????? Herif yiyip duruyor beni sinir oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Horse - spider diyor gerisini anlamıyordum şansa 4 ü salladım tuttu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Bu ne yaa saçma sapan bi foto içinmiydi bunlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 spoiler koysana alo bitirdin bütün zevki hey allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 arkadaşım gerizekalımısın spoilera alsana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yemin ederim gerizekalı bu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 vaperon said: Açıldı... I maean the website :D Edik: Daha uzun olabilirdi... :( hotel iyi asylum'u da yeni oynıcam. bak aylumu bilmiyodum gerçi şimdi tırs tırs oldum zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hotel kısmı başarılı ama diğer kısımdan birşey anlamadım,ilk olarak facebookumla bağlantılı olmak istediğini söyledi,kabul ettim,ardından twitter ile bağlı olmak istediğini söyledi,olmadığı için skipledim,bu yüzden olabilir belki kısalığı.2 bölümden oluşuyor,gerisi video şeklinde,2 bölümdede pek birşey yapmıyorsunuz zaten.En sonunda arkadaşlarınızın mailini falan istedi,salladım oraları da,bundan sonrası falan var mı,ben yok diye kapattım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ulan bu çocuğa hangi şarkıyı söylersem söyliyim bağırıyo yine ne söylicez buna ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Çok bağırmadan söyle,ses seviyesi olan dalgamatörü beyaz seviyede tutmaya gayret et sürekli,eğer kırmızıya getirirsen çıngar çıkarıyo şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 harbi çok kötü o uyanma sahnesi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar