Konn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Arkadaşlar 2 gündür account name, pw, auth. code, girip login oldutkan sonra "logging in to game server" mesajında takılıyorum. Belli bir süre bekledikten sonra tekrardan realm list geliyor önüme. Hangi realm'ı seçersem seçeyim aynı problemi yaşıyorum, bir türlü karakter seçme ekranına ulaşamadım. Sorunun nerden kaynaklandıgını veya nasıl çözecegini bilen biri var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bugün deneme bugün çarşamba. diğer günleri bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Dün de oluyordu aynı şey. Maint. oldugunu biliyorum. yine de sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bende 3 defa oldu aynı sorun. şöyle yapınca geçiyo: -modemi kapat -telefon hattının fişini çıkart -30 sn bekle geri tak -modemi aç :) mantığı ne bilmiyom ama işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ilhan wow? noluyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ne zaman glio bu serverlar bu arada.. bu ilk maintance deneyimim euhe 74 yapıverem şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 screwy said: ilhan wow? noluyo yahu sen bilmezsin wowcuyum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 SevimliEjderha said: ne zaman glio bu serverlar bu arada.. bu ilk maintance deneyimim euhe 74 yapıverem şunu 12 de gelmesi lazm türkiye saatiyle ama belli olmaz son 3 haftadır yaşadıklarımızı göz önune alırsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 modem kapa açma işlemini yaptım, mait. sonrası görücez işe yarayacak mı yaramayacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konn said: screwy said: ilhan wow? noluyo yahu sen bilmezsin wowcuyum ben :Pyok soylemistin oynuyodum zamanında ben diye de hala dewam ettigini bilmiyodm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gelir inşalalh 12de akşamları dungeon finderda 1 saatte grup kurabiliyoruz bari öğlen saatleri 2-3 dungeon dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 extended abv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hala gelcek serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ahaha yine extnden ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yaw warmı resmi bi yazı su an için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 login ekranında solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 öf süre de yazmamışlar,akşam 5e kadar gideri var gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gelmiş serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0912/the-truth-truth-france-francium-element-demotivational-poster-1261496757.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bu ne abi, bana da oldu.. kaldım logging in to game serverda, eve geldim wowa gireyim dedim böyle oldu, 3-4 saat öncesine kadar sorun yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar