oldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sakasına dediydim ama 95,5 i görünce bende bi an yuh dedim iyiymiş valla ama restoran işi pis iştir sürekli insanla ugras bk yetkilileri ile ugras calısan ile ugras müşteri ile ugras 3 biryerden ölürsün valla
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 orasi öyle starbuks daha nezih bi ortam sanki :p onumu bi düşünsek
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kayıt dışı bir şeyden değil derdim.. çalıştıracağın adamlar niteliksiz işçi oalcak yani kafası bazı şeylere basmayan ha sen süpersonik bir restoran müdürü ve vardiya amirleri bulursun o ayrı ama onları bulmak da zor sonuç oalrak restorana bir müfettiş geldiğinde çalışanların yapacağı ufak tefek hatalar bile göze batacak, müfettişleri öyle yetiştiriyorlar işte. biz de hamburgerin bekleme süresini gösteren timer ı değiştirdi ekleme süresini uzattı diye 4 yıldızlı çocuğu kovdular, aslında müfettiş olamsa o anda restoranda sıkıntı olmazdı ıskarta çıkmasın diye göz yumuluyor da yani çocuğun d aşansına başka restoranın müfettişinin bizde yemek yiyeceği tuttu.. cart diye de restorana ceza kesildi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yunusemre said: abi madem öyle vardiya müdürünü işe almanın ne yararı var? iyi adam bulamazsan bir anlamı yok ama illa bu üst ekibi kurmak zorundasın hani sözleşme gereği zorunluluk bu
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mutfağı fln geçtim de restoranda en uğraşılmıyıcak yer tuvaletler heralde. Bayanlarda nasıl bilmiyorum ama ciddi ciddi babacumun dediği gibi kol gibi bırakıyolar dışarı bırakıyolar kapağa işiyolar ne kadar hayvanlık varsa yapıyolar. Nasıl aşılır acaba bu. Gerçi taksimdeki burger sırf işemelik kap koymuş kolayına kaçmış işin ama olmaz öyle
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 İzmir de gercekten smoothies yapan kaliteli bi yer olsa o da tutar gibi geliyor bana. Starbucks kalitesinde ortamında bi smoothies ci...
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Günde ortalama kaç kişinin geldiğini tahmin etmek için varolan mekanlardan birine geç saatte gidip bir ürün satın alın ve fiş'teki fiş no'ya bakın. O sizin o gün kaçıncı fişi aldığınızı gösterir. sonra ortalama bir menü fiyatı x fiş no x kasa sayısından aşağı yukarı bişeyler çıkıyor işte ben mc-karşıyakada baktıydım akşam saat 9.30-10 gibi aldığım şeyin fişine fiş no'su 300'ü geçmemişti, 2 kasa vardı..
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ömer üründül'ün yorumlarını beğenmeniz gerekiyor başvurabilmek için. internet forumlarını araştırıp hakkında ne atıp tutmuşsunuz bakıyorlar.
Öne çıkan mesajlar