Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 zaaaaaaaaaa :) pixelwars! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Curse ile dread patlatirim her iddayada varim 2 gun surer ama patlatirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi ne var onda ben de ibisle patlatırım ki silah bile takmadan, işi bilmionuz siz açıcan convo, self dest. et 2 bil vericem de. daha ne işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Artık tek korsan Türk benim. -7 oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 "En Korsan Megetegem" Bİlenler bilir, bir zamanlar Gırgır dergisinde, En Kahraman Rıdvan diye bir çizgi dizi vardır. Allahım yine insanları gereksiz bilgilerimle aydınlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bilenler bilir bilmeyenler bilmez bilenler bilmez bilmeyenler bilir ratararatatataratar taradım adamım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar