abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Off ilk defa kullanıyorum 8 i 3 e bölüyorum 8/3 diyo abi bana testis geçer gibi nası vürgüllü yazdırcam bunu sdfsdfs. Dalga geçenlerin allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 onu değiştirmek için bir tuş olması lazım. modelin fotoğrafını bulup koyarsan tuşu işaretliym direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hatta üzerinde S-->D gibi bir şey yazıyordu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Buldum süper. Güç seninle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ahahaha resmen makine ilkokul 2 de kalmış. 8, 3 e bölünmez abi. makine haklı asdasfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 marka model ne ki? math altında scientific, engineering vs. diye ayarları olması lazım. gerçi ben hiç catiga, casio falan kullanmadım.. bir de ctrl enter da yapıyor olması lazım -2nd = de iş görür ctrl enter yoksa unterrechner aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 casio fx991 model s--d diye tuş varmış üstünde çözüldü. ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 biz o hesap makinalarıyla kopya çekiyoduk zamanında, hafızaya biseyler kaydedip. Yazılılarda da hesap makinesi serbest oluyodu genelde. Az mı fizik-matematik formülü kopya çektik. Şu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ulan ben de diyorum bu kadar kazık finalden nasıl geçen oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 shifte bastıktan sonra ='e basınca normal yazıyodu benim hesap makinasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar