Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük küçük sorular- yeto

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sorular sorular sdf lvl:11 oldum.

1.) simdi empire chapter lari var ya, chapter 3teyim mesela. ama chapter 2den sonra hic yapana denk gelmedim, haliyle ben de yapamiyorum tek basima, yapamayinca da item alamiyorum. boyle chapter yapmak isteyenleri nasil bulabilirim?

2.)tier olayi ne tam olarak? tier-1 deyim ama sanki hic ilerlemiyor artik. basic itemleri bile acamadim. nasi ilerletcem tier cubugunu

3.)scenerio oynarken main assist diye bisi var nedir o? bir de assist the main assist var?

4.)wowdaki gibi meslek olayi var mi? varsa nasil oluyor kisaca bi aciklayabilirmisin meslek fln almadim daha

5.)yine wowdaki gibi skill tree tadinda bisiler var mi? nasil ozellestiriyoruz karakterimizi?

6.)bright wizard oynuyorum, daha once oynamis varsa neleri yapmaliyim nelere dikkat etmeliyim kisaca yazarlarsa sevinirim. screnerio oynarken ya 1. ya 2. oluyorum total damage de ama o choppa denilenlere sinek isirigi gibi vuruyorum.

7.)yine bright wizard oynarken %100 dolan bir nane var ya, onu hep 100de mi tutmak gerekli? meltdown skiili pek degmiyor sanki onu 0ladigimiza.
Mesaj tarihi:
1.) simdi empire chapter lari var ya, chapter 3teyim mesela. ama chapter 2den sonra hic yapana denk gelmedim, haliyle ben de yapamiyorum tek basima, yapamayinca da item alamiyorum. boyle chapter yapmak isteyenleri nasil bulabilirim?

insanlar uğraşmıyor çünkü gerek yok hiç, bi ch3(ya da 4) de inf rewardları aldıktan sonra yeni bir quest açılıyor, bununla +1 rank veren bir scroll alıyorsun, onun dışında uğraşma bence. ha illa ki uğraşıcam diyorsan regiondan bi sesleniverirsin kankalar pq yapıyorum bir el atın diye, hevesli 3~5 amcam gelir kanımca.

2.)tier olayi ne tam olarak? tier-1 deyim ama sanki hic ilerlemiyor artik. basic itemleri bile acamadim. nasi ilerletcem tier cubugunu

orvr yapıcaksın abi, objective filan aldıkça dolar o.

3.)scenerio oynarken main assist diye bisi var nedir o? bir de assist the main assist var?

bu dpsi tek targeta yönlendirmek için aslen, assist the main assist butonuna tıklayınca main assistin targetını seçiyor sana.

4.)wowdaki gibi meslek olayi var mi? varsa nasil oluyor kisaca bi aciklayabilirmisin meslek fln almadim daha

var ama wowdaki kadar çok olmadığını duymuştum, bir crafting, bir gathering skillin oluyor. oyun içerisinde çok aktif bir olayı yok ama bi apoth ya da tali maker spec için gereken goldu filan oralardan ayarlıyordur.

5.)yine wowdaki gibi skill tree tadinda bisiler var mi? nasil ozellestiriyoruz karakterimizi?

3 ayrı path oluyor her classde, rankin ilerledikçe düşünürsün bence bunu daha.

6.)bright wizard oynuyorum, daha once oynamis varsa neleri yapmaliyim nelere dikkat etmeliyim kisaca yazarlarsa sevinirim. screnerio oynarken ya 1. ya 2. oluyorum total damage de ama o choppa denilenlere sinek isirigi gibi vuruyorum.

vallahi ben de choppa oynuyorum, bwlar ebemi düdükleyiveriyor afedersin. tier farklılığından dolayı da olabilir emin değilim.

7.)yine bright wizard oynarken %100 dolan bir nane var ya, onu hep 100de mi tutmak gerekli? meltdown skiili pek degmiyor sanki onu 0ladigimiza.

gerekli değil de bildiğim kadarıyla crit vs veriyor sana bu, yararlı olsa gerek. ama bilene sormak lazım bunu, bodoz casterlardan hoşlanmadığımdan hiç oynamadım şimdiye kadar ne bw ne sorc.

8.)premade ve rr ne demek

premade organize grup işte, healerı tanki bilmemnesi tam olan, rr da renown rank demek, renown olarak kullananlar da var sanırım.

ayrıca norndaysan nickini ver de t4a gelince başına bela olayım.=P
  • Yeni Oluştur...