fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 işini bilmeyen çavuşlar döner kıçını avuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kimin kıçını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kendi kıçını. işini bilen muhasebeci biraz da vicdan yoksunuysa baya sağlam para kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 tavsiyem ingilizce bilmeyen, akıllı uslu bir adam alın iş bu kadar basitse. çok para da vermiyorsanız uzun süre tutamazsınız ingilizce öğrenecek kadar kendine yatırım yapmış adamı öyle bir işte. en zor doldurulan işler böyle aptal işlerdir genelde. işyerleri iyi adam isterler ama iş iyi değildir. para da vermezler. aldıktan sonra da bir sürü kimsenin istemediği abuk işler yüklerler. sonra elaman kaçar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kıç denmis ne oluyor ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 rahatsiz said: tavsiyem ingilizce bilmeyen, akıllı uslu bir adam alın iş bu kadar basitse. çok para da vermiyorsanız uzun süre tutamazsınız ingilizce öğrenecek kadar kendine yatırım yapmış adamı öyle bir işte. en zor doldurulan işler böyle aptal işlerdir genelde. işyerleri iyi adam isterler ama iş iyi değildir. para da vermezler. aldıktan sonra da bir sürü kimsenin istemediği abuk işler yüklerler. sonra elaman kaçar gider. eski çalışanımız öyleydi ama telefonla konuşması lazım yabancılarla. faturaların yarısı yabancı şirketlerden.. biz konuşmak filan zorunda kalıyoruz, eski çalışanımız kanadaya gitti. şimdi yerini doldurmaya çalışıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Dragonmax said: 1750 + sigorta + servis + yemek + özel sigorta + sosyal haklar (kurut emizleme, kıyafet ütü bakım onarım, spor ve eğlence salonları, sınırsız çay kahve kapuçino espresso kola gazoz vsvsvs, sabahları açık büfe kahvaltı, sigara içilebilen tearslar, şirket içi kantinler vs, BUNDAN iyiyse hemen ön arka muhasebeci olaraum. yok bundan iyi değilse, benim işim daha iyi.. burası neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ingilizce okuyabiliyorum ama konusamiyorum lise mezunuyum. matematikle aram iyidir. favori takimim manchester united. hobilerim: balik tutmak ve muzik dinlemek. analitik dusunme ve problem cozme gibi konularda iyi oldugum soylenir. kartalda oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bella said: Dragonmax said: 1750 + sigorta + servis + yemek + özel sigorta + sosyal haklar (kurut emizleme, kıyafet ütü bakım onarım, spor ve eğlence salonları, sınırsız çay kahve kapuçino espresso kola gazoz vsvsvs, sabahları açık büfe kahvaltı, sigara içilebilen tearslar, şirket içi kantinler vs, BUNDAN iyiyse hemen ön arka muhasebeci olaraum. yok bundan iyi değilse, benim işim daha iyi.. burası neresi? benm şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Yukarda birisi demiş ki muhasebeci para kazanamaz. Data girişi yapan bir muhasebeci evet para kazanamaz. Olduğu yerde kalır. Ama mesela ben uluslararası bir şirkete muhasebe denetimi yapmaya başlıyorum yakın zamanda. SMMM, CIA,CA,CPA tarzı belgeleri toplayıp üretim yapan bir şirkete finansal analist olarak çalışmaya başlarsanız gayet güzel paralar kazanabiliyorsunuz. Hatta ve hatta denetim şirketlerinde kalacak kadar dayanabiliyorsanız da gene güzel para kazanabilirsiniz. Bir de yeminli Mali Müşavirler var, hepsi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlikten geçme ve bazen attıkları bi imza 1000 lerce lira değerinde oluyor. Yukarda bahsettiğim insanların hepsinin title'ı "muhasebeci" olduğu için muhasebeciler para kazanamaz amele ve eziktirler bakış açısı çok yanlış çünkü artık yavaş yavaş TR'de de IFRS,IAS gibi belli bir standartları tutturmaya çalışıyor şirketler. O yüzden muhasebe olayı çok çok önemli birşeydir ve yolunuzu bulduğunuzda güzel para kazanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Prawler said: yolunuzu bulduğunuzda benim memurum işini bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar