karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 çok büyük bir iddaya girdim... ben vardı diye hatırlıyorum hem de 1den fazla... böyle orta saha yuvarlağının oralardan golü varsa hatırlayan hatta video formatında bilgisayarında bulunduran varsa çok güzel olur... ama eminseniz siz de şu maçta şöyle atmıştı gibilerinden güzel olur yani[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yuvarlağın oralardan olmayabilir valla çok riskli .. bülent bile diyarbakır maçında attı ama hagi atmamış olabilir hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hagi maximum orta sahanın ortalarından atmıştı gs'de. 1) gençlerbiriğine 2) ankaragücüne[signature][hline]Old loves die hard Old lies die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yahu beytiden yemek mi kaybettim ya... abi aşırtma golü vardı bi tane eminim kaleci açılmıştı hatta spiker "hagiden alışılmış bi gol" falan demişti yanlış hatırlamıyosam... delircem ya[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bende gs ve hagi'nin 1 milyar golü var hiç hatırlamıyorum öle orta sahadan bi gol bi daha bkaiim[signature][hline]Old loves die hard Old lies die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yahu delircem ya... üfff nasıl olmaz o yuvarlağın oralardan ya... yuvarlaktan falan çizgisinden bile olur :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ı ıh yok vallahi[signature][hline]Old loves die hard Old lies die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hakan unsal verelim*?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: karpuz, 12 Ağustos 2004 01:17 tarihinde demiş ki: yahu beytiden yemek mi kaybettim ya... abi aşırtma golü vardı bi tane eminim kaleci açılmıştı hatta spiker "hagiden alışılmış bi gol" falan demişti yanlış hatırlamıyosam... delircem ya o sanırım bülent korkmazın 2 sezon önce attığı gol haginin tam orta saha yuwarlağından attığı gol yok benim hatırladığım. ama biraz ilerisinden sol çaprazdan war tabii ki[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 cizgi degilde tam yayının az ılersınden monaco ya attıgı bır gol wardı ve de spiker aynen senın söledıgın gıbı "hagı den alı$ılmı$ bır gol demı$tı"[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 oha yayın biraz ilersinden mi. ceza sahasının 8 metre falan dışından olmasın o ?[signature][hline]Old loves die hard Old lies die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 o gol orta sahaya yakın değildi.. ceza sahasına daha yakındı hatta.. süper goldü ayrı mesele :P hagi'nin gs'ye gelmeden önceki takımlarından birinde vardı sanırım öyle bi golü de bizdeyken atmadı oralardan diye biliyorum. takoz recep attı ama o atmadı :P[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tmm daha uzakmı$ yaya :-p sorry ben orta sahaya daha yakın dıye hatırlıyorum :) caprazdan atmı$tı demı dogru hatırlıyorum?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya 94 dünya kupasında attığı bi gol var da o da orta sahadan değil... öf be gitti beytide yemek lol ya[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ben bir golünü hatırlıyorum sanki?? Kaleci açılmıştı ve hagi tam orta saha yuvarlak çizgisinden vurmuştu ve top kalecinin hemen yanından geçip kaleye gitmişti Ama ne yılı hatırlıyorum ne de salak kaleciyi[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ankaragücü maçı şampiyonluk garantiydi kutlama maçıydı. kınalıada'da izlemiştim çok iyi hatırlıyorum hagi baya geriden vurmuştu top kalecinin yarım metre falan yanında yere sekip girmişti. kaleci aptal bi hareket yapmıştı ama orta sahadan vurmamıştı onu beni hatırladığım[signature][hline]Old loves die hard Old lies die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Hagi kim? desem çok aşırı olurmu acaba :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 babalar antalyaspor a attigi war orta sahanin cok az ilerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 adım gibi hatirliorum kaleci kel simdi adini hatirlayamicam....orta sahadan alio topu 10 metre flm gidio wuruo kaleci hafif ilerde geri geri gelirken elinden kacirio...tam orta saha olmasada orta sahaya cok yakındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hah hatirladim kaleci adnan...mac antalyada..son dakkalar yenmemiz garanti iste orta sahanin oralardan bi koydu kalecinin de mallıgı wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 heueh videosunu buldum...kaleci kel değilmiş ben yanlıs hatirlamisim...www.galatasaray.com a girin ordan multimedya ordan 10 un vedasi orda antalyaspor-gs golu war onu indirin....orta saha yayının ordan atmıs..karpuz iddayı kazandin yane:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bursa ya ortasahanın ne kadar ilerisinden atmıştı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bence vardır ama aklıma gelmiyo ha yuvarlaktan olmaya bilir[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bence değil abi iste size adres veriyorum atti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Haginin doğru hatırlıyorsam en uzak golü ankara maçında olmuştu Türkiye liglerinde Galiba İspanya da oynarken atmıştı ciddi orta sahadan gol aa hangi takımda hatırlamıyorum[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar