Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hagi'nin Galatasaray'da iken orta sahadan golü var mı?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

çok büyük bir iddaya girdim... ben vardı diye hatırlıyorum hem de 1den fazla... böyle orta saha yuvarlağının oralardan golü varsa hatırlayan hatta video formatında bilgisayarında bulunduran varsa çok güzel olur... ama eminseniz siz de şu maçta şöyle atmıştı gibilerinden güzel olur yani[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 12 Ağustos 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
yahu beytiden yemek mi kaybettim ya... abi aşırtma golü vardı bi tane eminim kaleci açılmıştı hatta spiker "hagiden alışılmış bi gol" falan demişti yanlış hatırlamıyosam... delircem ya
o sanırım bülent korkmazın 2 sezon önce attığı gol

haginin tam orta saha yuwarlağından attığı gol yok benim hatırladığım. ama biraz ilerisinden sol çaprazdan war tabii ki[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

o gol orta sahaya yakın değildi.. ceza sahasına daha yakındı hatta.. süper goldü ayrı mesele :P
hagi'nin gs'ye gelmeden önceki takımlarından birinde vardı sanırım öyle bi golü de bizdeyken atmadı oralardan diye biliyorum. takoz recep attı ama o atmadı :P[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

ankaragücü maçı
şampiyonluk garantiydi kutlama maçıydı. kınalıada'da izlemiştim çok iyi hatırlıyorum

hagi baya geriden vurmuştu top kalecinin yarım metre falan yanında yere sekip girmişti. kaleci aptal bi hareket yapmıştı

ama orta sahadan vurmamıştı onu beni hatırladığım[signature][hline]Old loves die hard
Old lies die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...