Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hagi'nin Galatasaray'da iken orta sahadan golü var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok büyük bir iddaya girdim... ben vardı diye hatırlıyorum hem de 1den fazla... böyle orta saha yuvarlağının oralardan golü varsa hatırlayan hatta video formatında bilgisayarında bulunduran varsa çok güzel olur... ama eminseniz siz de şu maçta şöyle atmıştı gibilerinden güzel olur yani[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
yuvarlağın oralardan olmayabilir valla çok riskli ..
bülent bile diyarbakır maçında attı ama hagi atmamış olabilir hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
yahu beytiden yemek mi kaybettim ya... abi aşırtma golü vardı bi tane eminim kaleci açılmıştı hatta spiker "hagiden alışılmış bi gol" falan demişti yanlış hatırlamıyosam... delircem ya[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 12 Ağustos 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
yahu beytiden yemek mi kaybettim ya... abi aşırtma golü vardı bi tane eminim kaleci açılmıştı hatta spiker "hagiden alışılmış bi gol" falan demişti yanlış hatırlamıyosam... delircem ya
o sanırım bülent korkmazın 2 sezon önce attığı gol

haginin tam orta saha yuwarlağından attığı gol yok benim hatırladığım. ama biraz ilerisinden sol çaprazdan war tabii ki[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
cizgi degilde tam yayının az ılersınden monaco ya attıgı bır gol wardı ve de spiker aynen senın söledıgın gıbı "hagı den alı$ılmı$ bır gol demı$tı"[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Mesaj tarihi:
o gol orta sahaya yakın değildi.. ceza sahasına daha yakındı hatta.. süper goldü ayrı mesele :P
hagi'nin gs'ye gelmeden önceki takımlarından birinde vardı sanırım öyle bi golü de bizdeyken atmadı oralardan diye biliyorum. takoz recep attı ama o atmadı :P[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
tmm daha uzakmı$ yaya :-p sorry ben orta sahaya daha yakın dıye hatırlıyorum :) caprazdan atmı$tı demı dogru hatırlıyorum?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Mesaj tarihi:
Ben bir golünü hatırlıyorum sanki?? Kaleci açılmıştı ve hagi tam orta saha yuvarlak çizgisinden vurmuştu ve top kalecinin hemen yanından geçip kaleye gitmişti
Ama ne yılı hatırlıyorum ne de salak kaleciyi[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
ankaragücü maçı
şampiyonluk garantiydi kutlama maçıydı. kınalıada'da izlemiştim çok iyi hatırlıyorum

hagi baya geriden vurmuştu top kalecinin yarım metre falan yanında yere sekip girmişti. kaleci aptal bi hareket yapmıştı

ama orta sahadan vurmamıştı onu beni hatırladığım[signature][hline]Old loves die hard
Old lies die harder...
Mesaj tarihi:
Hagi kim? desem çok aşırı olurmu acaba :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
adım gibi hatirliorum kaleci kel simdi adini hatirlayamicam....orta sahadan alio topu 10 metre flm gidio wuruo kaleci hafif ilerde geri geri gelirken elinden kacirio...tam orta saha olmasada orta sahaya cok yakındı
Mesaj tarihi:
heueh videosunu buldum...kaleci kel değilmiş ben yanlıs hatirlamisim...www.galatasaray.com a girin ordan multimedya ordan 10 un vedasi orda antalyaspor-gs golu war onu indirin....orta saha yayının ordan atmıs..karpuz iddayı kazandin yane:)
Mesaj tarihi:
Bence vardır ama aklıma gelmiyo ha yuvarlaktan olmaya bilir[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
Haginin doğru hatırlıyorsam en uzak golü ankara maçında olmuştu Türkiye liglerinde
Galiba İspanya da oynarken atmıştı ciddi orta sahadan gol aa hangi takımda hatırlamıyorum[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
  • Yeni Oluştur...