Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 splitter kesin çözüm oluyor mu?.yoksa başka çözümleride var mı ? evimde baya dandik bi telsiz telefon vardı ucuz ama problemsizdi :).daha güzel bir telefon aldım bu sefer modem açıkken cızırtı yapıyor splitter aldım bakalım gittigidiyordan.ama çözülmze ağlarım cunku çok rahatsız edici bir cızırtıkı ev telefonunu sık kullanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 splitter dediğin 1 TL bişey elektirikçilerde. Gittigidiyor falan baya kasmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yakında hiç elektrikçi yok ya.bu sıcakta kasamadım.3 tane aldım 3 liraya kargosuz bide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 splitter kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bizi eskiden splitter olmadan internetle telefonu aynı anda kullanamazsınız diye kandırıyorlarmış demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar