yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 içki içmeyin meyve yiyin birader aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 geçen nası dertlendim anlatamam bi oturuşta 5 kilo portakalı yemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 fede said: geçen nası dertlendim anlatamam bi oturuşta 5 kilo portakalı yemişim abi saçmalama meyve dinamiklerine göre insan bi oturuşta 5kilo portakal yiyemez. Gerçi kusarak yediysen olur belki 3-4 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 1 kilo kavun yedimde kendime gelmem 1 saat sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bi oturuşta yarım karpuzu çok net yerim, 1 de gider, ama 2 karpuz diyosanız 4 saatte zor. belki bilardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Eralp said: fede said: geçen nası dertlendim anlatamam bi oturuşta 5 kilo portakalı yemişim abi saçmalama meyve dinamiklerine göre insan bi oturuşta 5kilo portakal yiyemez. Gerçi kusarak yediysen olur belki 3-4 saatte 4 şişe tekila içio ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 alkol dinamiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 suyunu çıkarmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vaniLLe said: ben sahsen annesiyle sorun yasamis hafif sayko bi adami anakuzusu olan adama tercih ederim. hah yanlis okumadım dimi "kızların problemli erkeklerden hoslanması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kızların değil, nilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ne kadar serseri boş adam var kızlar hep onlardan hoşlanıyo. ne lan bu böyle. biz nerden ekmek yiycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ahaha ''nilin'' hayir olum problemli erkeklerden hoslanmiyorum, sadece ana kuzusu bi erkege kiyasla PROBLEMLISINI tercih ederim. ana kuzusu cok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 anakuzusunu istedigin yönde şekillendirebilirsin aslında.bilmiyorum değermi. problemliden problem türeyebilir. zalım falan olabilir ilerde asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ana kuzusu kimse istemez ama haklı kız haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 16-18den sonra anakuzusu kalıyormuki. kötü ya ne darlanıyordur o gün içinde varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ya problemliyi su anlamda söyledim; yani sorunsuz insan yoktur bence. yok mother-father issues önemli degil. onlar fedakarlik ve anlayisla cözülebilecek seyler. ama ana kuzusunu zor degistirirsin, kaldi ki kimseden degismesini bekleyemezsin bi iliskide. yas 22 23, zor degisir. oturmustur biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ana kuzusu ne ya sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben olsam o nihanı gece 4te evime geldigine pişman ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bu arada aslı bahane ariyomuş cidden. serotoninde üretmeyi bırakmıstır büyük olasılıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ki evet ben olsam aslıyı da pişman ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Hepsini üşenmeden okudum. Sevme Boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 vaniLLe said: ahaha ''nilin'' hayir olum problemli erkeklerden hoslanmiyorum, sadece ana kuzusu bi erkege kiyasla PROBLEMLISINI tercih ederim. ana kuzusu cok kötü :( öte yandan problemli erkek çok karizmatik di mi hadi itiraf et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hayor. karizmatikligi anca tipinde, hareketlerinde ararim. problemleri olmasina ragmen güclü ve saglam karakterliyse eger, o zaman karizmatiktir ayrica.<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kızların efendi erkek yerine problemlileri seçme konusumu açıldı asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ama zaten muhtemelen kafanda problemli erkek = problemli ve ona katlanan güçlü karizmatik erkek eşleştirmesi olduğu için otomatikman problemli erkek=karizmatik erkek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar