Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Vallahi yeni ilişkimi arkadaşlarım sorgular, ama kafalarında karar verirler. Ben onların fikrini sorarım, onlar engel ve ya sebep olmazlar. PS: Patiye gel, ruh ikizi sevişelim mi? felan. Şükrü dahil herkes biranda içindekileri dökmüş ya. Ne çok potansiyel yanlız varmış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 olurum. şereftir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ilişkiye başlayınca ne arkadaşı manyak mısınız? anında hepsini satarım. hepsinin de yeni bir ilişkiye başlayınca aynısını yapmasını beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bi başlasak gorucez de işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konudan fede'ye bayağı ekmek çıkmış :P Kızın meriç olması gerekmiyor ya. Böyle kaprisli, buluşmalarda satan, arayıp sormayan ama yanında başka kıza ilgi duyduğumu anlarsa o kızı paso çekiştirip, kötüleyen tipler bile tanıyorum. O noktada kızın sana ne hissettiğinden ziyade ilgiyi toplayamadığı için sinirlenmesi ön planda olabiliyor. Durum böyleyse kıza çıkışmakla iyi yapmışsın. Yerini bilsin, şımarmasın daha fazla. edit: Haa anket varmış. Kız tanıdıklarımla genelde "şu kızdan hoşlanıyorum" muhabbetine girsemde biriyle çıkarken özellikle gidip reklamımızı yapmıyorum. Olay sevdiğim kızla benim aramda birşey sonuçta. Erkek tanıdıklarla da işin dedikodusunu yapmam ama yeri geldiği zaman haberdar ederim. Bilsinler yavşamaya kalkmasınlar xD Gömlek sayım çıktığım kız sayısından fazla ama biriyle çıktığımı duyanlarda garip bir reaksiyon vermiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben ekmeğimi taştan çıkarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bugüne dek bana katlanabilen bir kadınla tanışmadım. Merhaba bayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bence herkes baya saçma sapan çözümler bulmuş en iyisi tabiki şöyle olucak, kankanla yağmurlu bi günde kaçamak bi doğa SEKSİ yapmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Besmele said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 buarada bu anketin sonucundan patide gömlek kültürünün gelişmediğini görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oduncu gömleği ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hepimiz giydik onu zamaninda yalan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben halen giyiyorum kareli kareli. sadece boğazlı ve kalın değil. yarı oduncu gömleği diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Alın size her ilişkinin özeti :p http://www.xkcd.org/770/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar