aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Soru bu aynen, komşu kızı Türkiye 564.cü sü mü garip bi rakamı olmuş, ben stv isterem ben iletişim isterem sen de iletişim fak da okuyosun yol göster bana dedi, lakin inan ben diğer ünileri gram takip etmedim zaten fotoğrafçılık falan yapıyorum o yüzden fikri olan var mı? Bahçeşehir iyi sanırım, Bilgi nasıl, Koç'da falan var mı o bölümler ? Tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 stv, duskwood un hemen altında olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Marmara İletişim Fakültesi alanında tek vs. diye duymuştum ben ama özeller açıldıktan ve burs çılgınlığı başladıktan sonraki durumu hakkında fikrim yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kanal7 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Flash TV Plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 fak stv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Eskiden Anadolu Üniversitesinin ve Marmara'nın ki en iyi iletişimdi. Özel üniversiteler çıktıktan sonra durum biraz değişti imkan vs. açısından. Bilgi, Kadir Has falan iletişim alanında iyi üniversiteler. Kültür de fena değil. Yeditepe'de pek iş yok. Koç'ta falan ise komple iletişim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar