Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Çok çocuk dediğin gibi olanakların varsa ve hepsine eşit sunabileceksen hakkaten çok keyifli iş. İleride biri bakmasa diğer bakar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 2 dedim de 2 ya da 3 düşünürüm, 3ten fazlası yorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kaza kurşunu olmadıktan sonra hiç çocuk, ama kaza bela olursa eşşek gibi bakılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 1 cocuk olursa onla nasil ilglenirim diye dusunuyorum.3 diyenlere basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 evlilik çocuk vs olaydan o kadar uzağım ki. kaç çocuk? yerine "kaç çocuk kurtar canını" gibin bir anlam çıkardım ilk okuduğumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 beyler istenilen çocuk sayısının ortalamasını yaptım, paticiğin genç nüfusu büyüyecek, güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar