Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleman Arayamıyorum

SodomVsGomore

Öne çıkan mesajlar

Selam

Antalya Adrasan' daki pansiyonumuza bulaşıkçı/odacı arıyoruz. Ama bulamıyorum. Maaşı az, köşklerde kalıcak. 2 aylık bir iş. Nerden bulurum böyle bi eleman bu civarlarda yok. Var mı tanıdık ? Erkek olursa daha iyi tabi. Bayan elemanı açık havada yatıramam.
6 oda var max 20 kişi oluyor zaten pansiyon nerdeyse. İşler epey hafif ondan maaşı az. 400-500 veririm aylık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yemek olayını annem babam yapıo işte. ızgara türü şeyler köfte tavuk balık. gelicek adamın onlarla işi yok zaten. taş çatlasın 18 kişi olur 6 oda var 3 kişilik hepsi. ki zaten iş güç yok 3-4 oda dönüo genelde.

gelicek adam bulaşık yıkasın bi de boşalan odaları temizlesin başka bişi yok. odalar zaten 16m2 yorucu bir iş değil, annem yapıyordu geçen sene. bu sene rahatsız biraz istemiyorum yapmasını. şuan bile o yapıyor yani.

elemanın işi kısaca

sabah bulaşğı, akşam yemeği bulaşığı (öğle yemeğini genelde sadece biz yiyoruz burada bişey yok yani), oda temizliği okadar. ha çok boş durucaksa gelsin servise yardım etsin gece. o da yani nargile veriyoruz iki kişi biziz zaten hallediyrouz herşeyi kolayca. basit iş, maaşı düşük haliyle. varsa tanıdığınız über olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...