SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Selam Antalya Adrasan' daki pansiyonumuza bulaşıkçı/odacı arıyoruz. Ama bulamıyorum. Maaşı az, köşklerde kalıcak. 2 aylık bir iş. Nerden bulurum böyle bi eleman bu civarlarda yok. Var mı tanıdık ? Erkek olursa daha iyi tabi. Bayan elemanı açık havada yatıramam. 6 oda var max 20 kişi oluyor zaten pansiyon nerdeyse. İşler epey hafif ondan maaşı az. 400-500 veririm aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Seele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 telefonunu ver eleman seni arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 telefonumu vereyim, siz çağrı atın ben ararım sizi euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 çay da koysun mu eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 vuvuzela seslerini takip et.. yolun seni afrikaya çıkartıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Üniversite öğrencisi yokmu etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 6 odalı pansiyon için 3000 lira maaş + sodexho mu veriym sizi çağırmıyorum zaten patinin üyeleri tampon havada dolaştığı için. tanıdığınız, ihtiyacı olan, vasıfsız eleman arıyorum. nebilim bi site vardır iş arayan tiplerin olduğu onu söylersiniz fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Yemek olayı filan nasıl? Ayrıtnıya girersen yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 www.amelenonline.com şaka şaka ;-P www.elemanonline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ya yemek olayını annem babam yapıo işte. ızgara türü şeyler köfte tavuk balık. gelicek adamın onlarla işi yok zaten. taş çatlasın 18 kişi olur 6 oda var 3 kişilik hepsi. ki zaten iş güç yok 3-4 oda dönüo genelde. gelicek adam bulaşık yıkasın bi de boşalan odaları temizlesin başka bişi yok. odalar zaten 16m2 yorucu bir iş değil, annem yapıyordu geçen sene. bu sene rahatsız biraz istemiyorum yapmasını. şuan bile o yapıyor yani. elemanın işi kısaca sabah bulaşğı, akşam yemeği bulaşığı (öğle yemeğini genelde sadece biz yiyoruz burada bişey yok yani), oda temizliği okadar. ha çok boş durucaksa gelsin servise yardım etsin gece. o da yani nargile veriyoruz iki kişi biziz zaten hallediyrouz herşeyi kolayca. basit iş, maaşı düşük haliyle. varsa tanıdığınız über olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 şaka yaptık abi alınma hemen, sadece bu tip elemanlar genelde iş arar, bu cins bi iş için işverenin arıyorum bulamıyorum tarzında bi tavrı alışılagelmiş bişey değil :) umarım bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 el-aman aman diim amann lanet insanlar 500 liraya çalışanlar 700 olsun adam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 abi sabah aksam bulasik gun icine odalari duzenlesn bide size yardim etsin felan az bi is deil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 memlekette iş gücü cidden pahalı benim thailanddaki yardımcım aylık 200 ytl alıyor herşeyi yapıyor(temizlik bulaşık yemek ütü bahçe bakımı filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Belarus'ta doktorlar 200$ maaş alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bizim dükkanda köpek gibi çalışıp haftalık 75 lira alıyorum lan sendika şart sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ben geçen sene haftalık 50 liraya çalıştım bizim dükkanda :P patronlar kalleş işçiler kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ben de geçen yıl 50 alıyordum hayır aynı fiyata başka birinin yanında çalışsam çok daha iyi lan. Baba diye bütün nazını çekiyoruz bide. Müşteriye kızar bizi harcar, ofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ya onu cevre koylere soracan, yapacak birsey yok ki. antalya'da sizin koskte kalacak, hicbirsey harcamayacak 2 ay boyunca, askerligini bekleyen cocuk dahi alsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 işçilere yazık abi patronlara kill çekmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ya işte aradık bulamadık fizbanım. adamların cebinde sigara parası yok. iş beğenmiolar fln. ondan buraya yazdım. köy yeri bulamadık kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 SodomVsGomore said: Ya yemek olayını annem babam yapıo işte. ızgara türü şeyler köfte tavuk balık. gelicek adamın onlarla işi yok zaten. AHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 koklatmayacaklar adama ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar