Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Eee tabi yarışmalara hep Mayhem katılacak değil di mi :) arada bizde katılalım. Arkadaşlar Özyeğin Üniversitesinde okuyorum ben bilen bilir zaten, bir yarışma düzenlendi bu sene. Facebookta kendi üniversitemizi kuruyoruz, ve en çok kayıt alan 3 üniversite sahibi iPad kazanıyor. Bende kendim ayaküstü birşeyler yaptım, yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Aşşağıda vereceğim linki allow ettikten sonra üniversiteye katıl diyebiliyorsunuz. http://apps.facebook.com/ozyeginuni/uni_detail.php?show_univ=203 Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ahahahaha bende yapıyordum bunu şimdi, sırf "Lan acaba kazanılıyor mu" merakından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 katıldım. rüya yolu üniversitesi eahuehaue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 önüne gelen üniversite kuruyo ya sdflksfl başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 kendi üniversitemizi nerden yapıyoruz, ismi de hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hacıhüsrev üniversitesi kurulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 kurcala biraz spark orda bi yerde üniversitemi kuruyorum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 tabi önce benim üniversiteme katıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 nihat doğan üniversitesi var ya ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Galatasaray Üniversitesi kurdum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 senin üni ye kayıt oldum da hani hiç piyasa yok, hiç canlı deil üniversiten dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 CthuLhu said: Galatasaray Üniversitesi kurdum sdf o zaman link ver de repini verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 hadi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar