Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Warhammer Chosen rr80

ladywar

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar Main karakterim olan chosenimi satmaya karar verdim Chosen manyaklarının kaçırmak istemeyecegi bir karakterdir rr80 olup bütün set parçaları tamamdır sov,tyrant,dp,invader,warlord,sentinal,conquer,anilator hepsi tamamen bulunmaktadır.lotd deki glyhp jewelleri ve pelerini(tovl) tamamdır, oyundaki bütün 2h ve 1h silahlar tamamdır sc silahları ve kalkanları tamamdır,oyundaki bütün ama bütün dungeon ve siegelerden alınan jeweller bulunmaktadır,karkterde 9000 gold bulunmaktadır,lotd den alınan bütün cloack ve jewel setler vardır (90 melee power veya -3 being crit hitli set),talisman makerdir 90 gün game play vardır , 1524 game unlock achivment vardır. colosuss epic shield , sc 2h 101dps ve sc 70dps 1h epic silahlar özellikle kullandıgım silahlar arasında.Suan aklıma daha birsey gelmiyor eger bir sorunuz olursa cevaplarım fiyata gelince 800TL düsünüyorum emek var sonucta ciddi alıcılar PM atsınlar herkese iyi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Readjan said:

Readjan said:

ladywar said:

Suan aklıma daha birsey gelmiyor eger bir sorunuz olursa cevaplarım fiyata gelince 800TL düsünüyorum emek var sonucta ciddi alıcılar PM atsınlar herkese iyi günler.

sanki senin emeğin rofl

tek emeğin verdiğin 500 tl ahah

asdfadds emek talihsiz kelime olmus cidden benden alırken vardı itemler zaten 77rr di sadece
Sosyal ağlarda paylaş

ladywar said:

salak salak konusma readjan karakteri aldgmdan snra bi o kadar kastim sov yoktu 2 sov gear kastm tyrant full degildi kastm rr80 yaptm sc silahlarinin hepsni aldim sen de hala konus roycolta spr solesn balik gbi atlma

yani toplamda 3 rr, 1 tyrant, 2 de sove 300 tl mi ediyor senin ticaret mantığınla ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Readjan said:

ladywar said:

salak salak konusma readjan karakteri aldgmdan snra bi o kadar kastim sov yoktu 2 sov gear kastm tyrant full degildi kastm rr80 yaptm sc silahlarinin hepsni aldim sen de hala konus roycolta spr solesn balik gbi atlma

yani toplamda 3 rr, 1 tyrant, 2 de sove 300 tl mi ediyor senin ticaret mantığınla ahah

yarı sove alıcak kadar crest vardı , tyrant full değildi full tyrant tırt bi set (buna sam kızabilir) sana satarken önerdiğim seti kullanırsan %70 block oluyordu boşa kasmışsın sanki :P
Birde en az benim kadar readjanında emeği vardır roycoltta o tyrantlar için tostlarmı yakmadı MC cileri kapıda direkmi etmedi. asdasdsdasda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...