ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Selam arkadaşlar Main karakterim olan chosenimi satmaya karar verdim Chosen manyaklarının kaçırmak istemeyecegi bir karakterdir rr80 olup bütün set parçaları tamamdır sov,tyrant,dp,invader,warlord,sentinal,conquer,anilator hepsi tamamen bulunmaktadır.lotd deki glyhp jewelleri ve pelerini(tovl) tamamdır, oyundaki bütün 2h ve 1h silahlar tamamdır sc silahları ve kalkanları tamamdır,oyundaki bütün ama bütün dungeon ve siegelerden alınan jeweller bulunmaktadır,karkterde 9000 gold bulunmaktadır,lotd den alınan bütün cloack ve jewel setler vardır (90 melee power veya -3 being crit hitli set),talisman makerdir 90 gün game play vardır , 1524 game unlock achivment vardır. colosuss epic shield , sc 2h 101dps ve sc 70dps 1h epic silahlar özellikle kullandıgım silahlar arasında.Suan aklıma daha birsey gelmiyor eger bir sorunuz olursa cevaplarım fiyata gelince 800TL düsünüyorum emek var sonucta ciddi alıcılar PM atsınlar herkese iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Fiyat baya etkileyici :) umarım satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 karakterde öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Fiyat 650 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ayıp ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 böyle çılgın fiyatlara gitse benim accountu ne dayarım var ya, bg 80, magus 75, choppa 70 var sdf bi de hediye niyetine sh 64 sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ben&Jerry's said: bedava xD ! bedava olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ladywar said: Suan aklıma daha birsey gelmiyor eger bir sorunuz olursa cevaplarım fiyata gelince 800TL düsünüyorum emek var sonucta ciddi alıcılar PM atsınlar herkese iyi günler. sanki senin emeğin rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Readjan said: ladywar said: Suan aklıma daha birsey gelmiyor eger bir sorunuz olursa cevaplarım fiyata gelince 800TL düsünüyorum emek var sonucta ciddi alıcılar PM atsınlar herkese iyi günler. sanki senin emeğin rofl tek emeğin verdiğin 500 tl ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 warhammer online trading game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Readjan said: Readjan said: ladywar said: Suan aklıma daha birsey gelmiyor eger bir sorunuz olursa cevaplarım fiyata gelince 800TL düsünüyorum emek var sonucta ciddi alıcılar PM atsınlar herkese iyi günler. sanki senin emeğin rofl tek emeğin verdiğin 500 tl ahah asdfadds emek talihsiz kelime olmus cidden benden alırken vardı itemler zaten 77rr di sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Roycolt said: Mythic'in süper yönetimi sebebiyle biricik roycoltu sattım arkadaslar:P alan arkadaşada hayırlı olsun diyorum hepinize iyi oyunlar. :) Not : Sam kurtuldun benim op cs ve chosenimden:P emek önemlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ladywar said: Main karakterim olan chosenimi satmaya karar verdim Chosen manyaklarının kaçırmak istemeyecegi bir karakterdir main olduğu için pahalı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 salak salak konusma readjan karakteri aldgmdan snra bi o kadar kastim sov yoktu 2 sov gear kastm tyrant full degildi kastm rr80 yaptm sc silahlarinin hepsni aldim sen de hala konus roycolta spr solesn balik gbi atlma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 15 gün içinde 150 TL düşmüş, ramazan sonuna 450 olur, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ladywar said: salak salak konusma readjan karakteri aldgmdan snra bi o kadar kastim sov yoktu 2 sov gear kastm tyrant full degildi kastm rr80 yaptm sc silahlarinin hepsni aldim sen de hala konus roycolta spr solesn balik gbi atlma yani toplamda 3 rr, 1 tyrant, 2 de sove 300 tl mi ediyor senin ticaret mantığınla ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Readjan said: ladywar said: salak salak konusma readjan karakteri aldgmdan snra bi o kadar kastim sov yoktu 2 sov gear kastm tyrant full degildi kastm rr80 yaptm sc silahlarinin hepsni aldim sen de hala konus roycolta spr solesn balik gbi atlma yani toplamda 3 rr, 1 tyrant, 2 de sove 300 tl mi ediyor senin ticaret mantığınla ahah yarı sove alıcak kadar crest vardı , tyrant full değildi full tyrant tırt bi set (buna sam kızabilir) sana satarken önerdiğim seti kullanırsan %70 block oluyordu boşa kasmışsın sanki :P Birde en az benim kadar readjanında emeği vardır roycoltta o tyrantlar için tostlarmı yakmadı MC cileri kapıda direkmi etmedi. asdasdsdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Satıyo musunuz yaw? :) Hala oynuyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 burdaki harrass biraz talihsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar